Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Porkkanalla lahjotaan.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.03.2006 12:51
Minäkin muistan tuon! Oli joku webbisivusto, josta voi ostaa maata Kuusta. Ostetaan Kuu taivaalta...

Tässä vielä muutama valokuva liittyen tuohon Marilyn Manson -postikorttipalkintoon:Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
  • #12
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Teme
  • Lähetetty: 15.03.2006 19:29
Mistäs olet tuollaisia kortteja löytänyt? Voisin ostaa nipun joulukorteiksi,,,
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 15.03.2006 19:38
Nuo on hommattu Hoo&Peen nettikaupasta. Tilasin ne tätä promootiosysteemiä varten. Aika nopea toimitus heillä: eilen tilasin, tänään aamulla lähettivät ja keskipäivän aikaan kortit saapuivat.

Saat vielä syytteen jostain henkisen vamman ja pysyvän trauman tuottamisesta jos lähetät noita Mansonin kortteja joulupostissa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 17.03.2006 18:03
Tiedoksi tämä:

Postikorttipalkinto ja tuo parin euron kolikko uudelleensijoitetaan käyttäjän vuorbi hellään huomaan. Hän on Voittaja nyt ja aina, ja te muut ette ole. Ottakaa opiksenne. Aktiiviset usein palkitaan ja muiden polvitaipeet ruiskitaan verille kuivilla pajunvitsoilla.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit