Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kannattaako luottaa parturin kuituun?

  Kirjoittanut: Homoherutin (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 26.03.2008 15:08
  Niin eli olen tilaamassa rastakuitua ja en oikein tiedä ostaisinko parturin kautta kuidut vai miten, koska parturin kautta voi tilata ja yhden puntin hinta on 10€ plus postarit ja sitten päälle vielä se kun ei tiedä mitä kuitua mahtanee sitten tulla, vaikka myyjä sanoi kuidun olevan laadukasta.
  Onko kenelläkään muulla kokemusta samaisesta asiasta? Niin ja oliko kuitu sitten edes hyvää?
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 26.03.2008 15:13
  Rastoista on puhuttu aika monessa aiheessa... -.-
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 26.03.2008 15:39
  Esimerkiksi täällä voisi jatkaa juttua:
  http://www.gootti.net/keskustelu/8_850_0.html

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit