Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat (osa 3)

Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #821
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 18.06.2008 11:47
Inhottaa tuo mein takapiha... poistin juuri yhden linnunraadon viereiselle pellolle. Sen lisäksi sieltä löytyy koppiksia ja perhosia ja muuta inhaa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2008 12:41

Lainaus: Heetteri

Olisin jotenkin ajatellut että Piiskiskin ois ollut vaan että "lol, siistiä". :O Gore + MLP = WIN!


Väärinpä arvasit. Barbeja voisi vielä pilpustaakin, mutta gore+mlp= lousy failure... Ponyt on söpöjä, barbit ei.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2008 13:39
Kaikki menee niin vitun pieleen. Ukko on vihainen, suhde ei suju, en päässy kouluu enkä tiiä pääsenkö tolle osoitetulle kurssilekaan.. Kaikki menee vaa pieleen ja ulkonaki vaa ***** sataa toista viikkoa yötä päivää. Viisas sisko saarnaa miten pitää elää tms.. Ei oo enää terapiaa, ei ketää kelle puhua eikä ketää joka vielä kaiken lisäks jotenkin ymmärtäis.. Mulla ei sais olla minkäänlaisia tunteita tai mielipiteitä eikä niistä varsinkaa tarvii välittää yhtää...
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2008 14:57
Voi paskeri! Piti lähteä ensi kuussa serkun kanssa Inarijärvelle kalastelemaan mutta se joutuikin siirtämään lähtöä työtilanteen takia jo tämän kuun lopulle ja en mä pääse kun olen menossa Lumoukseen. No, ehkä loppukesästä Lappiin...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.06.2008 15:14
Hmm.. vai my little pony + goremässäilyt . Ja taustalle soimaan vielä Mortician: Hacked up for barbecue ;D Ja tämä Mortician on sitten vanhan liiton erittäin brutaali gore death/grind-bändi..
Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • #826
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.06.2008 23:08
Äh, paleltaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tekisi mieli juoda jotain lämmintä ja kadota peiton alle. Ja niin taidankin tehdä... harmi, että se korjaa vain pienemmän kahdesta pahasta -.-
Kirjoittanut: Kivesnipsutin (Aktiivi)
 • #827
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.06.2008 01:58
Kaikki on **********!
Ihan väärä ihminen menehtyi reipas viikko sitten tapaturmaisesti,eilen olisi täyttänyt 16 vuotta ja huomenna lähtisimme yhdessä vuoden odotetuimmalle reissulle.
Itkettää ja masentaa.
Lisäks paras kaveri peru myös tulemisensa, en näe sitä siis koko kesänä kun muutti ukkonsa luo kauas pois.
En nää omaa ukkoani koko kesänä koska työvuorot menee ristiin ja asutaan kesän ajan eri paikkakunnalla kun en saanu töitä hämeestä. Piti muuttaa mutsin nurkkiin lojuun.
Ja sit viel se kakkanaama ei oo soittanu tänää vaik lupas. >: ( Vaik se ei uutta ole mut kuitenki. Nyt kiukuttelen kaikesta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.06.2008 08:16
Goottinetti käy ihan käsittämättömän hitaalla tänään...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 19.06.2008 08:20
Ai tämä hidastelee sinullakin. Jaa-a. Laitoin minuutti sitten ilmoituksen viasta palveluntarjoajalle, jonka pitäisi tsekata tilanne ihan näillä hetkillä. Eiköhän saada foorumi ihan kohta nopeammaksi.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 19.06.2008 09:08
Väsyttää, on huono olo ja masentaa. Minulle läheinen ihminen oli todella törkeä minua kohtaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit