Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuntavaalit 2008

Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.10.2008 10:44
Kuntavaalit ovat ovella. Ennakkoäänestys suoritetaan 15.-21. lokakuuta ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 26. lokakuuta.
Mitkäs on jengin fiilikset? Onko ikää äänestää ja jos on, onko mielenkiintoa äänestää? Mistä asioista juuri sinun kunnassasi keskustellaan?
Kuntatasolla kuitenkin päätetään aika tavalla juuri nuoria koskevista asioista. Esimerkiksi Helsingissä on juuri meneillään nuorisotilojen kartoitus, ja vaakalaudalla on esim. Munkkiniemen nuoppari, jossa uraansa ovat aloitelleet mm. HIM ja Amorphis. Myöskään Harjun upeaa vanhaan ruumishuoneeseen rakennettua nuopparia ei ole vielä pelastettu, vaan senkin kohtaloa vielä puidaan.
Toinen merkittävä teema on julkisen liikenteen lippujen hinnat, joita Helsingin budjetissa ollaan taas korottamassa, vaikka kaupungilla olisi rahaa puolittaa lipun hinta ja siirtyä jopa maksuttomaan julkiseen liikenteeseen.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #2
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 10.10.2008 11:26

Lainaus: Tristessa

Onko ikää äänestää ja jos on, onko mielenkiintoa äänestää?

Eipä ole ikää vielä pariin vuoteen, mutta mielenkiintoa olisi kyllä. Käytiin meilläkin koululla pitämässä joku vaalipaneeli, mutta vain n. 20% jengistä on ikää äänestää.

Lainaus: Tristessa

Kuntatasolla kuitenkin päätetään aika tavalla juuri nuoria koskevista asioista.

Näytti olevan kovinkin teemoissa tänävuonna, mutta oli vähän sen näköistä, ettei ainakaan sitä ikärajaa olla laskemassa. Tosin en ole vielä edes muodostanut omaa mielipidettäni ikärajan laskemiseen.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 10.10.2008 14:16
Ikää olisi kyllä äänestää, ja todennäkösesti vanhemmat raahaa mut viimestään väkipakolla äänestämään jos en muuten.
Kyllä tuo sinänsä kiinnostaa, mutten jaksais perehtyä millään noihin ehdokkaisiin. Oman kunnan asiat kun eivät kiinnosta hevonv*****a, ko asiat täällä on ihan päin seiniä eikä niille kukaan saa kuitenkaan tehtyä yhtään mitään.
Toisekseen kun testailin noita kuntavaalikoneita ne tunki mulle jotain ihan randomeja ehdokkaita. o.O Sen verran jopa tiedän etten ajattele asioista yhtään samalla tavalla kuin ehdokkaat joita koneet syöttivät mulle parhaiten sopivimmaks. Sen verran yhteen puolueeseen mut kuitenkin lapsesta asti kasvatettu, jos näin nyt voi sanoa...
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 10.10.2008 15:06

Lainaus: Tristessa

Onko ikää äänestää ja jos on, onko mielenkiintoa äänestää?

On ikää ja löyty myös kiinnostusta. Ainoa ongelma jonkinaikaa oli, ettei tiennyt ketä äänestää. Hamstrailin nuita vaalijuttuja yhtenä päivänä ja yks vaalikone sit myöhemmin ratkasi asian mulle sit lopullisesti, kun aiheen alottaja oli siinä hyvillä lukemilla.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 10.10.2008 15:19

Lainaus: HepZusi

yks vaalikone

Tein Mtv3:n vaalikoneen, ja täytyy kyllä sanoa ettei se näyttänyt tietävän yhtään mitään. O.o Tulokset olivat niin oudot... Kysymyksetkin olivat aika härskejä ["käytkö lavatansseissa?"] Kepuja ja vihreitä? Ensimmäiset 5 ehdokasta joita se minulle tyrkytti olivat kyllä vasureita ja kommunisteja. Joo sori, off.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.10.2008 15:20
Minä en äänestä yhtää ketää niin kauan kun eivät pysy lupaustensa takana!
Ainoa järkevä puolue on tähän mennessä perussuomalaiset ja onpa vihreätkin vähän koittaneet asioihin vaikuttaa.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #7
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.10.2008 15:21
Aion äänestää, tosin äänestyslipukkeeni ei ole tullut postissa, ja en tiedä kenelle pitäisi suunnata vihaiset puheluni. Kaupungin nettisivuilta ei herunut mitään tietoa ja puhelinluettelosta vieläkin vähemmän.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.10.2008 16:40
Aion kyllä äänestää, jotta tämän kylän päättäjistä mahdollisimman moni olisi peeniksenjatke-megakerrostaloja ja tönkkötäyteen rakentamista vastaan! Kamalan kiinnostunut en politiikasta ole, joten vaalikoneet jelppaavat päätöksessä aika paljon. Lueskelen myös niissä parhaiten tärpänneiden ehdokkaiden nettisivuja, yksi aika lupaava ehdokas onkin jo löytynyt. Huomasin myös, että tämä lupaava ehdokas on jaksanut perustella vaalikoneiden vastaukset, mistä iso plussa.

Täällä Järvenpäässä aika isoja asioita ovat tällä hetkellä siis kuntaliitokset, rakentaminen (isompi ei ole parempi eikä betoni ole viihtyisää...!) sekä julkinen liikenne, jonka kelkasta olemme ikävä kyllä pudonneet aika lahjakkaasti. Junavuoroja on aika vähän, vaikka ne kyllä palvelevatkin ihan kiitettävästi, ja kylän sisäinen liikenne on aika olematonta sekä kallista.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #9
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.10.2008 17:30
Ikää olisi kyllä äänestää, mutta taidanpa jättää (taas) väliin. En ole edes sen kummemmin ehdokkaisiin ja lupauksiin sun muihin perehtynyt, että voisin edes mennä äänestämään. Tai muuten menisi aivan randomilla. Tarkoitukseni oli mukamas aktivoitua seuraaviin vaaleihin ja äänestää ihan vaan periaatteen vuoksi, mutta taas tässä kävi näin. Äänestyslipukekin näki jo roskiksen, joten on myöhäistä katua. Ehkäpä minäkin vielä joskus tässä herään ja koitan omalta osaltani vaikuttaa "pikkuvaaleissa".
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.10.2008 17:36
Melkein on ikää äänestää, mutta se kun ei ole tarpeeks niin väliin jää. Ehkä seuraavissa sitten, nyt tuntuu että äänestäisin jos saisin, muutaman vuoden päähän en mene varmasti sanomaan mitään suuntaan enkä toiseen.

Lainaus: Tristessa

Helsingissä on juuri meneillään nuorisotilojen kartoitus, ja vaakalaudalla on esim. Munkkiniemen nuoppari, jossa uraansa ovat aloitelleet mm. HIM ja Amorphis. Myöskään Harjun upeaa vanhaan ruumishuoneeseen rakennettua nuopparia ei ole vielä pelastettu, vaan senkin kohtaloa vielä puidaan.

Hiukan offia, mutta koskas tuosta voisi sitä adressia odottaa?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit