Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.11.2008 22:59
Aie
Yöntuuli

Tervetuloa molemmille, viihtykäähän parissamme ja olkaa mega-aktiivisia. Kuten sanottu, toivottavasti myös teitä näkyy joskus miiteissä!
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #982
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.11.2008 21:54
Nyt on ollut törkeää epäaktiivisuutta ja heti alussa!

Olen siis 19 vuotias tyttö ja parhaillaan asun Oulussa. Olen vasta saanut kaksoistutkintoni finaaliin, keväällä oli amiskan päättäjäiset ja nyt kirjoitin ylioppilaaksi. Asustelen nuoremman siskoni kanssa samassa kämpässä, seuranani kani- ja kissapariskunta; Neiti ja Ellu & Suru ja Rakkauden kolli eli Murhe.
En ole vielä töissä, nelisen kuukautta olen työkyvyttömänä kunnes sairaalassa saavat selville, että mitä minulle tehdään (minusta tulee varmaan kyborgi, heh).
Harrastuksinani on mm. kirjoittaminen, lukeminen, piirteleminen, vaatteiden suunnittelu ja ompelu. Olen myös no-life sekä eskapisti, joten pakenen fantasiakirjallisuuden ja videopelien pariin. Tykkään mielettömästi eläimistä.

Olen aika ujo ja syrjäänvetäytyvä, viihdyn yksinäni ja pelkään olla tekemisissä vieraiden ihmisten kanssa face-to-face. Toinen ääripääni vapautuu kaveriporukassa, siinä poppoossa minä olen aina äänessä ja huvittavamassa sakkia, menevä ja jonkin verran lapsekas. En tule oikein toimeen miesten kanssa, minua kiusattiin koko peruskoulun ajan käsittäen pojat ja luokanopettajan eikä isäpuolenkaan haukut ole jääneet vähälle. En koe olevani mitenkään angstinen, toivottavasti kukaan ei saa minusta sellaista kuvaa. Tuskin elämänlaatunne kärsii vaikka tähän omituiseen tyttöön tutustuisittekin! Minulla on huono huumorintaju, heittämäni läppä on surkeaa ja aika usein mustasävytteistä.
Olen stereotyyppinen wannabe-gootti, vaatekaapissa yleisin väri on musta korostettuna valkoisella, violetilla tai sinisellä ja viihdyn vaatteissa jotka koen naisellisiksi – ei lökähousuille, ale-verkkareille yms. Yhdistelen vähän sitä sun tätä ja otan mielelläni ideioita rokokoon ja viktoriaanisen ajan pukeutumisesta, mutta kyllä minusta asennettakin löytyy. Se oma tyyli on hieman hakusessa vielä, mutta mielen asetelmat seuraavat kuolemaromantiikan, mystiikan ja estetiikan tienviittoja. Kuuntelen enemmän metallia (power, neoklassinen, sinfoninen) kuin "asiaankuuluvaa" musiikkia plus aika paljon muuta siihen sekaan, kuten uusklassista ja mitähän vielä. Outsider, ne?
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #983
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 21:59
Miitu
Tervetuloa!
Kirjoittanut: TeamHate (Jäsen)
 • #984
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.11.2008 23:12
Olen siis 22 vuotias miehenpuolikas tampereelta. Olen outo, hiljaisempi, ujohko, nukun päivät ja valvon yöt. En omaa sosiaalisia taitoja, netissä minut tulkitaan väärin, olen yksinäinen susi. Harvoista ihmisistä pidän, harva ihminen pitää minusta. Olen haaveilija, elän omassa pikku maailmassani jossa ei muiden mielestä ole järjen hiventäkään. Minulla ei ole elämää, vaikka sellaisen haluan. Tykkään sisustaa kämppääni, tämäkin harrastus ei vain ota tuulta alleen rahan puutteen vuoksi. Olen huono, enkä saa töitä. Mikään koulu ei halua ottaa minua sisälle, ja jos ottaisi niin kaikki vain pelkäisivät että joku päivä vetäisin haulikon housun lahkeesta ja tappaisin kaikki. *Sad*

Harvoin poistun asunnostani, jos poistun niin joko valokuvaamaan tai johonkin klubille. Omistan kaksi kissaa, joista huolehtiminen taitaakin olla minun elämäni ainut tehtävä. Rakastan niitä. Kuuntelen yötä päivää musiikkia, sekoaisin ilman sitä.

Ajattelin nyt esittäytyä, vaikka tämä tänne foorumille ilmestyminen alkoikin aika oudoissa merkeissä. Mutta mikäs minun elämässäni ei olisi outoa.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #985
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 23:15

Lainaus: TeamHate

Ajattelin nyt esittäytyä, vaikka tämä tänne foorumille ilmestyminen alkoikin aika oudoissa merkeissä.

No, ainakin teit mieleenpainuvan sisääntulon, senkin diiva. Tervetuloa.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #986
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 23:25

Lainaus: TeamHate

jos poistun niin joko valokuvaamaan

Harrastatko valokuvausta niin tosissaan että järkkäriä löytyy ?
Kirjoittanut: TeamHate (Jäsen)
 • #987
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.11.2008 23:30

Lainaus: Unholysacrament

Harrastatko valokuvausta niin tosissaan että järkkäriä löytyy ?


Voi kun löytyisikin. Ei vaan riitä raha eikä taidot järkkäriin. Ihan tollasella perus canonin "pokkarilla" kuvailen. Tässä kunhan jaksan ja kehtaan niin voisin pistää johonkin linkkiä miun ottamiin kuviin.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #988
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 23:52

Lainaus: TeamHate

Olen siis 22 vuotias miehenpuolikas tampereelta.

Kivaa, että tulee Tamperelaisia. Oon itsekin sieltä, vaikka oonkin asunut jo pidemmän aikaa täällä Helsingissä. Mutta ei sitä tiedä jos vaikka joskus palaisi sinne.
Harrastan myös valokuvaamista. Kohtuu pro -kalustokin löytyy. Olen kyllä kuvaillut jo silloinkin, kun ei ollut vielä digi-härveleitä
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.11.2008 10:27
Miitu
Tere tulemast foorumille. Ei sattuisi muuten avatarissasi olla Suigintou? Näyttää ihan siltä.

TeamHate
Terveet tulemiset myös sinne suuntaan. Olkeehan kiltisti, lapset.
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #990
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.11.2008 21:41

Lainaus: Heetteri

Ei sattuisi muuten avatarissasi olla Suigintou?

Pakko vastata kysymykseen, avassa on Suigintou. Aivan oikein siis näit

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit