Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.11.2008 21:57

Lainaus: Miitu

Pakko vastata kysymykseen, avassa on Suigintou. Aivan oikein siis näit


Off-topiccia sen verran, että jumantsuiga että tykkään Rozen Maidenista. Ainoita animusarjoja mitkä kolahtavat yhtään.
Kirjoittanut: Miitu (Jäsen)
 • #992
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.11.2008 22:01

Lainaus: Heetteri

Off-topiccia sen verran, että jumantsuiga että tykkään Rozen Maidenista. Ainoita animusarjoja mitkä kolahtavat yhtään.


Offaan itsekin vielä pikapikaa, että mahtavaa kun löytyi toinenkin fanittaja! Itsekin tykkään hemmetin paljon Rozen Maidenista, niin animena kuin manganakin.
Kirjoittanut: Ene (Jäsen)
 • #993
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.11.2008 11:23
Heipähei.

Elikkäs olen 14v (ens viikolla 15. .) poika Nokialta.
Lähes kaikenlainen musiikki kelpaa, ja ylipäätänsä musiikki taitaa olla se tärkein asia tällä hetkellä elämässä. .
Harrastuksia ei ole sen pahemmin, jotkut random runon kirjoitukset, photoshopit, videoiden teko, bändihommat (kuulun aika average tasolla vielä olevaan Blidead:eadiin. .) , juoksulenkit. . no onhan noita näemmä. . ja sitte on koulu ja työt, ei oikeen muuta.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #994
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 28.11.2008 11:30
Tämä ketju on tullut maagiseen 100 sivun ikään, ja täten suljetaan.
Jatkakaamme esittelyjä uudessa ketjussa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit