Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.04.2006 18:44
Suuri tervehdys sinullekin, Hyena! Vaikuttaa siltä, että täällä useimmilla foorumilaisella on palava intohimo eläimia ja eläintensuojelua kohtaan. Se on terve ja jalo asia.

Yksi hommeliini noiden käärmeiden kanssa kummastuttaa. Minkä ihmeen takia lemmikkikäärmeiden ruuat (rotat, hiiret ja muut vikisijät) pitää "humaanisti" lopettaa, ennen kuin ne syötetään käärmeelle? Olisi paljon luonnollisempaa jos niitä ruokia ei ensin telotettaisi ja sitten pakastettaisi ja sitten sulatettaisi ja sitten dumpattaisi luikertelijan leukoihin.
Kirjoittanut: Hyena (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 04.04.2006 15:38
Lainaus: kuopassaOlisi paljon luonnollisempaa jos niitä ruokia ei ensin telotettaisi ja sitten pakastettaisi ja sitten sulatettaisi ja sitten dumpattaisi luikertelijan leukoihin.


Niin se olisi. Mutta toisaalta, en ikinä pystyisi
laittamaan elävää pientä otusta käärmeen leukoihin.
Tietenkin asia on mielipide kysymys omalla tavallaan.
Ja kaikki saa olla eri mieltä..Eikä muutenkaan innosta
syöttää käärmeelle joskus elänyttä pientä otusta.
Ja siinä se käärmeen hommaamisen este hieman onkin,
taitaa jäädä käärme haaveeksi
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.04.2006 15:10
Jos käärmeestä saisikin kasvissyöjän...
Kirjoittanut: katie (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.04.2006 18:55
hehe... kasvissyöjä käärme. kertokaa kun löydätte sellaisen Tosin luulen että frettini eivät oikein ihastuisi käärmeestä
Elikkäs piti itestäni jotain kertoa. Olen 17-vuotias neito ja opiskelija Helsingistä. Nytten sitten etsiskelen töitä kaikista mahdollisista paikoista. Eivät vaan oikeen ulkomuodosta ja iästä tunnu tykkäävän Ja tonne harrastus osioon pistin viestiä, että sieltä sitten vielä enemmän minusta.
Kirjoittanut: Suvi (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.04.2006 21:38
Ilmeisesti pitäisi itsekin esittäytyä..

Helsingistä kotoisin ja erästä tekniikan alaa eräässä yliopistossa opiskeleva. Ikää en kerro kun edellisten postauksien perusteella tunnen itteni ikälopuksi
Harrastuksina musiikki, lukeminen, ropettaminen, metsissä rämpiminen, sienestys syksyisin, klubeilla ja keikoilla pyöriminen. Meri on elementti jonka lähellä olosta pidän.
Niin ja kirjoittelen joskus joitakin juttuja tänne gootti:net iin nickilla To-Drown-A-Rose, jolla tavoittaa minut myös aika monelta muulta messulaudalta. Olen salaperäinen enkä paljasta irkkinickia
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 05.04.2006 22:45
Tulempa jonon jatkoksi minäkin.

Elikkäs. Olen 19-vuotias miehenalku Valkeakoskelta, Datanomiksi olisi tarkoitus valmistua 2007 keväällä. Harrastuksina on sellon soitto, näytteleminen, ropellus, anime, musiikin kuuntelu, rullaluistelu, säätäminen, koneella sähellys... Nickistä sanon sen verran että alkuosa on muodostunut oikeasta etunimestäni Mutta sillä mut löytää kaikkialta mistä nyt sattuu keksiinkään.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.04.2006 23:39
Tervehdys teille tulokkaat. Toivon teidän viihtyvän seurassamme.

Tämä meidän Suvi tosiaan on kirjoitellut tuonne uutishuoneen puolelle useita artikkeleita ja goottilaisuuteen liittyviä uutisia.

Tiesitkös muuten Siikakala, että datanomin opinnot voi suorittaa nykyisin lähes täysin verkko-opintoina? Käsittääkseni opinnot hoidetaan sähköpostin, opiskelualustan (joku nettisovellus todennäköisesti) ja pikaviestimen välityksellä, tosin muutamia lähiopiskelupäiviäkin taitaa olla.
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.04.2006 19:24
Lainaus: kuopassaOletko, Narcissa, opiskelun vai työskentelyn merkeissä siellä patonginpurijoiden luvatussa maassa?


Itseasiassa, vanhempien mukana jo tullut. Kun ne aikoinaan tulivat tänne, ja olen sitten itsekkin täällä, [ainakin toistaiseksi.]
Kirjoittanut: Siikakala (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.04.2006 11:17
Lainaus: kuopassaTiesitkös muuten Siikakala, että datanomin opinnot voi suorittaa nykyisin lähes täysin verkko-opintoina?

Empäs muuten tienny... no vähän päälle vuosi vielä koulun penkillä istumista... Keskiarvokin ihan suhteellisen hyvä. Tosin veikkaisin etten sais pahemmin etäopiskeluna mitään aikaseks kun tulee tehtyä aina kaikee muuta... :P
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.04.2006 13:16
No jos tässä ittensä esitellä pitää, niin foorumin vanhin noita-akka löytyy nickin "Ninni" takaa.
Nimittäin samana vuonna on synnytty kuin ilmestyi Bauhausin Bela Lugosi's Dead!!! Eli jo 70-luvun puolella....
Tiedä huolitaanko tänne moisia ikäloppuja (useimpien mielestä), mut vaik mittarissa on jo 26 vuotta, pääsen dösässä lähes aina lastenlipulla!!!! Eli kai se täytyy ottaa kohteliaisuutena jos kolmenkympin kynnyksellä oleva ämmä näyttää alle 17-vuotiaalta
Se siitä ikähöpinästä.
Keski-Pohjanmaalta Kokkolasta oon kotoisin, asustelin siellä 18 vuotta, kunnes muutin Ouluun viideksi vuodeksi. Sieltä Pohjoisesta sitten kotiuduin tänne pk-seudulle kolmisen vuotta sitten ja täällä ollaan edelleen!
Koko elämä yhtä kirjoittamista: duunina toimittaja, opiskelumestana tiedottajakoulu ja harrastuksena novellien ja runojen rustaus.... Kelaatte nyt tätä lukiessanne, et: "ei ihmekään jos toi jaksaa skriivaa tästäkin stoorista näin pitkän, koska sen elämähän on pelkkää kirjoittamista". Mut on se kuulkaa paljon muutakin. Mut siitä ensi kerralla. Jatkan joskus toiste.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit