Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Käyttäjäin esittelyt.

Kirjoittanut: Meyme (Jäsen)
 • #31
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Meyme
 • Lähetetty: 09.04.2006 22:32
Öhm... Kirjoitin juuri esittelyn itsestäni, mutta meninpä hukkaamaan sen bittiavaruuteen. ^^' Hyvä minä.

Eli en oikeastaan ole gootti, mutta gootit ovat kiinnostaneet minua hyvin pitkään. Olen tummaanpukeutuva psyko nulikka Turun lähistöltä. Piirtelee paljon ja myös kirjoittelen novelleja, runoja ja sen sellaista.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 11.04.2006 02:17
Vielä juttuu noista eläin- ja luonnonsuojeluasioista, kun kerran tuli puhetta.
Itse kuulun Animaliaan, Greenpeaceen ja WWF:ään. Lähinnä olen kissaihminen, ja silloin kun omistin (huom. imperfekti) 2 pyhää birmaa, kuuluin myös Suomen Rotukissayhdistykseen, Eteläiseen Rotukissayhdistykseen ja Pyhä birma-liittoon. Mutta en puhu jälkimmäisestä asiasta kovin mielelläni, sillä rakkaiden birmaveljesteni (Galileo 1 v, Pimpula 1/2 v) elämä päättyi hyvin traagisesti ja jätti tähän kissaihmiseen parantumattomat haavat syvälle sydämeen.
Kirjoittanut: Meyme (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.04.2006 15:54
Lainaus: NinniMutta en puhu jälkimmäisestä asiasta kovin mielelläni, sillä rakkaiden birmaveljesteni (Galileo 1 v, Pimpula 1/2 v) elämä päättyi hyvin traagisesti ja jätti tähän kissaihmiseen parantumattomat haavat syvälle sydämeen.

Todella surullista.
Minullakin on pyhä birma rotuinen kissa. Kissani on 5 vuotias ja todellinen pikku prinsessa. Sille on kyllä jäänyt pikkuisia vieroitusoireita.
On minulla ollut ennenkin kissa, joka taannoin kuoli syöpään.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.04.2006 17:05
uskon... Itselläni ei ole koskaan ollut kissaa, mutta lintu oli. Seeprapeipponaaras, joka tuli yleensä olkapäälleni istumaan. 3 vuoden päästä se kuoli vanhuuteen.
Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.04.2006 14:04
Aihe on taas ehkä hieman karannut, mutta eikai se haittaa.
Vastailen silti alkuperäiseen kysymykseen.

Olen tämmöinen 15 vuotias kajaanissa asusteleva teini. :P
Rakastan järkyttää ihmisiä, (vaikka harvoin sitä itseasiassa teen)
piirtelen paljon,kuuntelen musiikkia 24/7,kirjoittelen runoja silloin tällöin,luen paljon ja minustakin löytyy tämä eläintensuojelija puoli.Ja eläintensuojelija puolestani johtuen häpeän tätini minulle antamaa mustaa silkki hametta,samalla kuitenkin pidän siitä kun sitä on niin mukava käyttää..

En varmaankaan kuulosta hirveän gootilta,enkä tiedä olenko edes. Gootit kyllä kiinnostavat ja tulee pukeuduttua monasti tummanpuhuviin väreihin.

Kissoihin olen aina ollut tykästynyt, ja kyllä harmitti kun meillä oli taannoin kissa, mutta se piti antaa tädille kun äiti sai astman..

offtopiccia erittäin kaukaa:Pidän tästä foorumista kun tämä on niin suvaitsevainen erilaisia kohtaan. ja tänne saa tulla vaikka vain pällistelemäänkin eikä heti olla poistamassa tunnusta..

Anteeksi tämä ylipitkä viestini.
Kirjoittanut: Hecate (Jäsen)
 • #36
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.05.2006 12:16
Mikkelistä, vm-82, naimisissa, kohta jo kolmen lapsen kotiäiti/yrittäjä. Eli lapsia on Petja 08/01, Ennika 02/05 ja tulokas mahassa jonka pitäisi saapua elokuun 06 lopulla.
Yrittäjänä ompelen kestovaippoja ja muita lastentarvikkeita ja myyn netin kautta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 06.05.2006 21:30
Tervehdys teille! Hecate taitaakin olla ensimmäinen yrittäjäksi ja rouvaksi ilmoittautunut. Muut täällä taitavatkin olla vielä mademoiselleja.

Lainaus: Pudotusofftopiccia erittäin kaukaa:Pidän tästä foorumista kun tämä on niin suvaitsevainen erilaisia kohtaan. ja tänne saa tulla vaikka vain pällistelemäänkin eikä heti olla poistamassa tunnusta..


Nimenomaan ja näin on näppylät. Täällä ollaan terveellä tavalla suvaitsevaisia. Pällisteleminen ja notkuminen on sallittua.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 07.05.2006 13:19
Tämä mademoiselle ilmoittaa, et tuolla aiheessa "tulkaa piiloistanne" on nyt meitsin pärstä nähtävissä kaikelle kansalle. Näytän kyl nykyään "hieman" erilaiselta, kuva on 5 v vanha. Menkää nyt äkkiä tsiigaan ja nauramaan!!!
Kirjoittanut: Verikynsi (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.05.2006 14:47
Olen 17 vuotias (syksyllä 18) naispuolinen henkilö. Käyn lukiota mikä on nyt toisen vuoden aikana ollut aikas raskasta.
Piirrän paljon ja kuuntelen musiikkia 24/7.

Tykkään taiteesta, syksystä, silintereistä, vampyyreistä, verestä, animesta, mangasta, historiasta, ruusuista, kuusta ja Draculasta.
Tykkään valvoa myöhään, koska öisin on kivaa piirtää.
En pidä kesästä ja auringosta ja siksi moni oudoksuu minua. En ole koskaan ollut kesäihminen. Nautin sateisesta ja pilvisestä säästä.

Minulla on paljon fobioita, joista pahin on hämähäkkifobia.

Siinä jotain infoa minusta.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.05.2006 02:49
Lainaus: VerikynsiMinulla on paljon fobioita, joista pahin on hämähäkkifobia

Sama täällä! Niin paha araknofobia on, etten pysty edes katsoon hämähäkkiä!!!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit