Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hip hei Halloween!

Kirjoittanut: Adrenochrome (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.10.2006 21:38
Mitä aiotte tehdä Halloweenina? Hassuimpia juttuja tänne mitä ootte koskaan tehneet, hih!
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #2
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 27.10.2006 22:41
Juhlia raivokkaasti, tietenkin.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 28.10.2006 21:03
No mitäs tuota turhaan kysymään! Kaikki foorumilaiset tulee tietty meitsin kämpillä pidettäviin bileisiin! Luehan kyseisistä pippaloista vaikka aiheessa "halloween" tai "ATTENTION, GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN!!!" ( ja onhan heti tossa ihan sivun alussa oikeen taxtarikysely siitä, kuin moni tänne tulee. Ne ihanan pinkit palkit )
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.10.2006 21:14
http://fi.wikipedia.org/wiki/Halloween

Aion katsoa kauhuelokuvia ja pimeällä vetää naaman valkoseksi ja eikun pihalle. Eli ei paljon arjesta eroa.
Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.10.2006 09:48
Tiistaillehan toi 31. päivä sattuis. Yrittäny houkutella frendiä mukaan että lähtis tsäppäilee hautuumaalle ja tsiigailee näkyyks kaupungilla mitään. Tuskin näkyy kun niin harvat juhlii ja nekin harvat yleensä jonain muuna päivänä kuin virallisena.

Toivoo vaan etten oo kipeenä, nyt on flunssanen ja kurkkukipuinen olo. Jos oon pipinä ni vois B suunnitelmana kattoo kauhuleffoi himas.
Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.10.2006 09:06
Happy halloween !

Kipeenä oon yhä, vaikkakin parantumaanpäin, että tänään ei pääse mihinkään Ois ollu hauska lähtee hautuumaalla käväsee ja pitkästä aikaa juoda vaikka vähäsen alkoholii mut ei... eikä tullu hankittuu ees kauhuleffoi. Eli ihan flopiks meni :P

Toivottavasti oon miittiin mennessä terve ja siellä ees on hauskaa.

Mitäs muut meinas tänään ?
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.10.2006 12:20
Lainaus: nexubus Mitäs muut meinas tänään ?


Mie olen ainakin vapaalla tänään. Ei tartte mennä töihin eikä kouluun. Ihanaa. Luen, juon paljon kahvia, kuuntelen musiikkia ja katselen kuinka maa muuttuu valkoiseksi lumihiutaleiden peittäessä sen kokonaan.

nexubus, pikaista paranemista sulle. Ota ihan iisisti etkä hätiköi etkä murehdi, niin kyllä se siitä. Lauantaihin on vielä aikaa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 31.10.2006 12:33
Empä tee tänään mitään sen kummempaa, koska se halloween nyt päätettiin viettää lauantaina. Joten säästän juhlinnat sinne. Itsekin ollu vähän flunssassa, ei se estä bileisiin tulemista (ellei sit oo jotain 40 kuumetta), kun täällä voi ihan rauhassa vaikka istua, ei tarvii riehua Joten tänne vaan!
Kirjoittanut: SaMArA (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.10.2006 16:52
Katsompa tietysti Halloweenin
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 31.10.2006 16:59
kahlaan loskassa ja jätän sen juhlistamisen lauantaille, halloween on ehkä ameriikassa täbääb, mutta suomen pyhäinpäivä on lauantai

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit