Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Oletko onnettomuusaltis?

  Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 03.11.2008 22:14
  Aiheutatko/joudutko helposti onnettomuuksiin?

  Minulle nyt ei kovin usein satu eikä tapahdu, mutta "onnistuin" eilen sytyttämään elämäni kolmannen pienimuotoisen tulipalon keittiössämme. Tämä oli toinen kerta, kun leivinpaperi syttyi palamaan uunissa. Onneksi liekit yleensä tukahtuvat itsestään suljetussa tilassa, joten mitään savuhaittaa pahempaa ei päässyt tällä kertaa käymään. Olen myös joskus grillaillut pannunalusia kuumalla levyllä aiheuttaen aika roihahduksen. Meillä on kotona aikas paljon palovaroittimia, häkähälytin, sammutuspeite ja vaahtosammutin helposti saatavilla, osittain siksi että pelkään tulipaloja tosi paljon.
  Mitään sen kummempia vaaratilanteita en ole varovaisena ihmisenä saanut aikaiseksi.
  Sairaalassa olen ollut kahdesti paikkailtavana. Ensimmäisellä kerralla kaaduin oikein kunnolla pyörällä, jolloin leuastani lähti iso pala ihoa kokonaan pois jättäen luun näkösälle. Hieno arpi vieläkin... Toisen kerran jouduin kävellessäni pyöräilijän jyräämäksi (katseli juuri taaksepäin). Tämä oli vähän pahempi tikki, sillä hajotin molemmat polveni ja kuntoutumisessa meni 3 vuotta.

  Entäs muut? Onko olemassaolosi ollut hilkulla?
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 03.11.2008 22:21
  Olen oikeastaan yllättävän onnettomuusepäaltis, vaikka saatan muunmuassa autoillessani jäädä tuijottamaan kynsilakan kuntoa, tippua suuren elikon selästä melkoisella vauhdilla ja lentoradalla, enkä useimmiten välitä liikennevaloista.

  Pahin kämmi taisi olla, kun joku vtun psk riemuidiootti törmäsi pyöräni eturenkaaseen, ilmeisesti tahallaan tai muuten vaan. Onneksi se kuspää sai myös itse melkoiset tällit, minulla on tästä vieläkin arpi jommassa kummassa polvessa. Sitten on kerran nyrjähtänyt nilkka (lenkkarit jalassa, prkl, matalat kengät ovat vaarallisia), ja kerran bussi meinasi ajaa minun ja isoja autoja pelkäävän ratsuni yli, onneksi hevonen loikkasi oikeaan suuntaan.
  Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti+
  • • Muokkasi: DarkMessiah
  • Lähetetty: 03.11.2008 22:26
  KRHM! http://www.gootti.net/keskustelu/4_1165_0.html
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #4
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 03.11.2008 22:29
  Jatketaan juttua tuolla "tapaturmat" ketjussa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit