Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

4.11 HALLOWEENBILEISIIN TULIJAT HUOM!

Kirjoittanut: blackie (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.11.2006 22:26
Tällä kertaa en pääse tulemaan, ens kerralla sitten...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.11.2006 13:15
Lainaus: kuopassa Miten sieltä Pukinmäestä pääsee pois (vai pääseekö ollenkaan)? Sehän on jossain Vantaalla, ja Vantaalla en tietääkseni ole aikaisemmin käynyt.

Hihii! Sori et huvittaa, mut ei Pukinmäki todellakaan oo Vantaalla! Se on stadista kymmenen minsan junamatkan päässä Oulunkylän ja Malmin välissä, oompa kesällä fillaroinutkin Puksusta keskustaan aika nopeesti. Joten ihan Hellsingissä ollaan, ja aika lähellä keskustaa vieläpä. Mutta loistavaa et pääset tuleen ja tuo ihmeessä se neiti-immeinen mukanas Ilmota kuitenkin huomiseen mennessä onko tuleminen varmaa. Tämä koskee myös kaikkia muita! Ja Puksusta pääsee pois i-, n- tai t-junilla, menevät aika usein keskustaan. Päiväsaikaan kymmenen minsan välein, iltasin harvemmin, mut koska kyseessä on lauantai, junat menee useemmin ja aika myöhään, eli joskus puoli kahden maissa yöllä vielä pääseepi pois ken haluaa. junien lisäks dösät 69 ja 72 menee ihan tästä meidän himan vierestä keskustaan ja myöhään nekin. Joten ette jää tänne vangiksi kukaan
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.11.2006 22:10
Mä en tulekaan. Liikaa kouluhommia, jotka pitäisi hoitaa lyhyen ajan sisällä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 04.11.2006 12:50
Lainaus: Ninni Hihii! Sori et huvittaa, mut ei Pukinmäki todellakaan oo Vantaalla! Se on stadista kymmenen minsan junamatkan päässä Oulunkylän ja Malmin välissä [...]


Kiva kun huvittaa. En noita kaupunginosia oikein tunne, paitsi sen että Itäkeskus on täällä ja Rautatietori toisessa päässä.

Ilmestyn paikalle kello 17.00 aikaan. Se aiemmin mainittu neitokainen liittyy seuraani jos hänellä flunssa hellittää.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 04.11.2006 13:21
Lainaus: kuopassa Ilmestyn paikalle kello 17.00 aikaan. Se aiemmin mainittu neitokainen liittyy seuraani jos hänellä flunssa hellittää.

Ok. siellä nähdään!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 04.11.2006 13:24
Lainaus: Velvet Grey Mä en tulekaan

No voi harmi! No,k ens kerralla sitten!
Ottakaa niitä lempilevyjänne (cd:itä) mukaan!!!!!
Levari on rikki ja kunnon goottimusat mul on tietsikas, josta niitä ei voi soittaa kun kaiuttimet on lattialla ja jyrisee naapuriin. Ellei joku sit haluu murtautua varastoon, siel pitäs olla mun vanhoi levyi ja vaik mitä, mut avain on kadonnu!
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #17
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.11.2006 12:17
Jos juhlista on tullut jotain, kuten syvästi toivon että on, ja että kaikilla on ollut ihan superia!
Kuulisin mieluusti illan tapahtumista.
Kiitos.

Tulin viime yönä sitten käyneeksi muutamissa juhlissa.
Väestö koostui lähinnä puolitutuista, kavereista ja parista tuntemattomasta ja meno oli entistäkin raivokkaampaa

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit