Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kengät (2)

Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #881
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.01.2010 20:35
Ostin pitkään himoitsemani kengät DinSkosta. Täydellä hinnalla en raaskinut ostaa niitä, mutta nyt ne olivat sopivasti alessa ja tarvitsin wanhojen juontoa varten juhlavampiin vaatteisiin sopivat kengät, joten.. Datailen siis parhaillani nämä jalassani.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.01.2010 00:58
Osaakos kukaan muuten sanoa että saakohan sellaista vikaa korjattua suutarilla, kun kenkien takasaumat on hieman revenneet nilkan kohdalla? Etten menisi turhaan itkemään suutarille ja kuulemaan tuomiota.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #883
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.01.2010 14:26
Sain Pennangalanin Jodi Rampit noin viikko sitten, ja siitä asti olen spedeillyt kengännauhojen kanssa. Ne lähetti niiden kanssa aivan liian lyhyet! Eikä mikään kauppa myy tarvittavan pitkiä kengännauhoja. Kävin sitten ompelutarvikeliikkeessä ja ostin sieltä metritavarana soveltuvaa nauhaa. Tietysti muistin pituuden väärin, eihän se nyt neljää metriä voinut olla...vaan kun oli. Huokaus. Takaisin nappikauppaan, ehkä ostan koko nauhakerän ettei tarvitse taas mennä sinne marisemaan.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.01.2010 17:01
Vampiric: varmasti saa, kannattaa mennä korjauttamaan ajoissa tai viasta tulee vain suurempi (ja sitä ei taas sitten voikaan ehkä korjauttaa...).

Lainaus: Natassja

Eikä mikään kauppa myy tarvittavan pitkiä kengännauhoja.


No ei niin! Meikäläiseltä katkesi kerran saappaasta nauha, joudui ostamaan pisimmät mitä myivät ja käyttämään saman jalan saappaaseen molemmat paketin nauhat.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.01.2010 17:17

Lainaus: Piiskansiima

Vampiric: varmasti saa, kannattaa mennä korjauttamaan ajoissa tai viasta tulee vain suurempi (ja sitä ei taas sitten voikaan ehkä korjauttaa...).


En ole uskaltanut ees kokeilla niitä jalkaani sen jälkeen kun huomasin vian :S Täytyy käydä kysäsemässä, kun ovat niin ihanat kengätkin vielä
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #886
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 05.01.2010 17:17
Blah, minulla meni korkorauta gothikoista rikki ja jouduin maksa(tta)maan siitä 30 euroa. Mutta ovatpahan pysyneet kunnossa siitä lähtien! Tämä tapahtui siis jo viime keväänä.

Talvella nuo ovat juuri sopivat - villasukat mahtuvat väliin. Kesällä taas tuppaavat olemaan turhan väljät ja kuumat. Pitänee ostaa kesäsaappaat.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #887
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.01.2010 00:54

Lainaus: Natassja

Eikä mikään kauppa myy tarvittavan pitkiä kengännauhoja.

En ole minäkään Suomesta löytänyt. Yksiin randomsaappaisiini tarvitsee vähintään 3,4m nauhat, enkä haluaisi aina käyttää satiininauhaa tms. Ne menevät niin nopeasti poikki ja tietysti aina silloin, kun varanauhaa ei ole lähimaillakaan. Tilaan yleensä kengännauhani eBaysta, vaikka pitkien nauhojen valikoima on sielläkin pieni. Nauhat ovat eBayssa silti paljon halvempia postikuluineenkin, kuin lähimarketista ostaessa.
Onko joku löytänyt hyvän kotimaisen tai eurooppalaisen putiikin, josta saisi erikoispitkiä kengännauhoja?
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #888
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.01.2010 10:47
^useimmat käsityöliikkeet ja harraste kaupat myyvät ihan sitä samaa kangasnyöriä, mistä suurin osa kengännauhoista on tehty. Jos taas haluaa sellaiset "littanat" kengännauhat niin sitten en osaa auttaa
Asiaan: ostin itselleni taas ihanat kengät totta kai din skosta ja totta munassa kaikilla on ensi kesänä samanlaiset. Mutta rakastan niitä silti.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #889
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.01.2010 13:45

Lainaus: groomeri

käsityöliikkeet ja harraste kaupat myyvät ihan sitä samaa kangasnyöriä

Jep. Ihan yhtä toimivaa nyöriä kuin kengännauhana myytävätkin, kunhan ei osta liian liukaspintaista nyöriä. Saako nauhat pidettyä kiinni vai pitääkö niitä joka kadunkulmassa kyyristyä solmimaan yhä uudelleen ja uudelleen...rasittavaa.

Lainaus: groomeri

ihanat kengät

Heh. Taitaa olla samat kuin nuo Myrian linkittämät. Komiat on. Onko tässä "uudet Electrat"...tuleeko näistä samanlainen villitys?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.01.2010 14:18

Lainaus: Natassja

Onko tässä "uudet Electrat"...tuleeko näistä samanlainen villitys?


No nuohan on käytännössä samanlaiset kuin Dolly 30 (ja toinen Dinskon myymä malli näyttää Dolly 90:ltä), korko on ehkä hieman sirompi vain. Varmasti noita näkee klubeilla juomapeliksi asti ( ), täällä peräpohjolassa kun on kovin harvinaista herkkua että tuollaisia kenkiä saa vain kauppaan kävelemällä...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!