Gootti.net

Yleiskeskustelu 2

Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:01
Eihän täällä kohta uskalla mitään kirjoittaaKKaan kun ollaan heti kimpussa
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:07
No höpsis. Minä liityn Und3adin Puollustajiin ja vielä Isän Maankin Puollustajiin niin ehkä protestimme menee perille. Sitä, mikä protesti tai kenelle, en tiedä. Hihihi.

Keksin muuten aika hienon sanonnan tuossa "Mitä pelaatte?" -viestiketjussa. Se on siis se kun sanoin, että kilahtelen kuin vellikello ikään. Tämä sanonta olisi melko varmasti tehokkaampi jos pystyisitte näkemään kuinka muotoilen ilmassa käsilläni vellikellon muotoisen esineen ja toisella kädellä piirrän ilmaan sellaisen kepukan jolla kilkatan sitä ilmavellikelloa. Lopetan nyt hihittämisen, sillä koen jokseenkin huolestuttavaksi taantua edes hetkellisesti nelitoistakesäiseksi teinipojaksi ja avautua siitä jossain goottifoorumilla. *kilkilkalkilkil*
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:11
Siis voi helv... Kielioppi kuuluu yleissivistykseen! Koettakaa nyt muistella edes niitä alkeellisimpia alakoulun äikäntuntien sääntöjä, jookopliis. Selkeän tekstin tuottaminen ei todellakaan ole ylitsepääsemättömän vaikeaa, ellei sitten ole lukihäiriöinen jolloin se luonnollisesti hankaloituu huomattavasti.

Tuossa taannoin kävimme Heetterin kanssa kahvilassa ja alta puolen minuutin olimme bonganneet jo kaksi rasittavan räikeää, joskin nykyisin niin kovin muodikasta kielioppivirhettä. V-tuttaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:18
Etsä voi pakottaa meitä, et sää oo meiän äiti. (Kappas, näyn tässä edelleen taantuvan. Jotain kymmenvuotiastako tämä nyt sitten...)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:26
Meiän äiti pistää teiän äitiä turpiin... vaimitenseoli...
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.05.2009 19:26
Min en vieläkään ymmärrä sitä miten ne typot voikin joitain ärsyttää niin kovin. Jokaiselle kirjoitusvirheitä varmasti joskus tulee ja jää jopa huomaamatta oikoluvusta huolimatta.
Itseä lähinnä naurattaa hupaisat kirjoitusvirheet mutten niistä kyllä mitään stressiä ota. Ainoa mikä saa vähän hämilleen on tekstit joissa ei mitään tietoa pilkuista tai pisteistä, alkukirjaimista eikä mistään muustakaan, kirjaimia puuttuu ja/tai niitä on liikaa. Asiallista on näille huomauttaa kyllä asiasta koska eihän siitäkään mitään tulisi jos kaikki kirjoittaisivat samalla tyylillä.
Yhden pilkun puuttuminen, tai edes muutaman, ei kuitenkaan saa päivää pilalle.

Pistää vaan miettimään kuinkahan paljon omastakin kirjoitustyylistä epäsivistyneitä typoja oikein löytyykään. Ja sekin vielä että toisinaan itseilmaisukin on vähän hakusessa ja ajatuksetkin katkeilee kesken tekstin. Sorry!
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #577
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.05.2009 20:01

Lainaus: Und3ad

Eihän täällä kohta uskalla mitään kirjoittaaKKaan kun ollaan heti kimpussa

En ole toistaiseksi käynyt kenenkään kimppuun, angstannut itsekseni. Piiskiksestä ja muista en tiedä

Lainaus: Malys_

Min en vieläkään ymmärrä sitä miten ne typot voikin joitain ärsyttää niin kovin.

Typot ja kirjoitusvirheet ovat kaksi eri asiaa. Typoista viis, mutta äidinkieltään pitäisi osata ja nimenomaan viitsiä kirjoittaa edes suurin piirtein oikein. Varsin usein kun kyse on puhtaasti viitsimisestä. Eiköhän jokainen tiedä, että välimerkit on keksitty jne. Näissä tapauksissa kyse ei voi olla tiedon puutteesta.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #578
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.05.2009 20:24
Minua ei pienet kielioppi virheet haittaa, mutta pahinta on: sellainentekstijokaonkirjoitettuputkeenilmanvälejä jarivinvaihtoa.

Ja tuollaiseenkin vielä nykyään törmää lähes kaikkialla. O.O
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #579
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.05.2009 20:32
Luin jonkun blogia, jossa koko viesti oli kirjoitettu yhtenä lauseena. Siinä oli jo ihan mahdoton pysyä ajatuksessa mukana, kun päivän tapahtumat plus omat mietteen kerrottiin yhdessä lauseessa. Jaa mitkä välimerkit? Jäi blogin lukeminen kyllä siihen.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.05.2009 20:35
Välimerkit ovat siis hyödyksi jos meinataan kerrata päivän tapahtumia ja päivässä on ollut paljon tapahtumia. Nimittäin jos minä olisin kirjoittanut ilman välimerkkejä päiväni kulusta, se olisi niinkin vaikeaselkoinen kuin:

Heräsinkirjoitinnukahdin

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit