Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 27.01.2009 17:34
SeKukaVaaniiSängynAlla
Todellakin!

Äsken katsoin btw pitkästä aikaa Spice World - the movien. Voi tsiisus mitkä nostalgiatripit, ahhaha!
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #92
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 28.01.2009 09:05

Lainaus: Piiskansiima

Kannattaako?

Minun mielipiteeni on, että kyllä Twilight kannattaa nähdä. Itsekin nimenomaan odotin, että tässä nyt sitten mennään katsomaan jotain laimeaa teinivanppyyrifilmiä, mutta leffa ylitti ainakin minun odotukseni. En osaa tietenkään verrata kirjaan kun en ole sitä vielä lukenut, mutta minusta näyttelijävalinnatkin olivat osuvia. Voihan tuosta Twilightista tietysti olla montaa mieltä, mutta suosittelen käymään itse katsomassa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.01.2009 09:35
Eilen katsoin vielä Anastasia -animaation (josta pidän jostain kumman syystä...niitä onnistuneimpia Don Bluth -piirrettyjä) ja School of Rockin. Valloittava, joskin hieman ennalta-arvattava, mutta kun...I'm a sucker for happy endings. And rock.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.01.2009 13:46
Botched ihan pimee leffa ei voi muuta sanoa

Oikeuden kasvot erittäin hyvä Robert De Niro ja Al Pacino trilleri suosittelen.
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #95
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.01.2009 13:50
Hell ride oli suupieliä ylöspäin venyttävä kokemus.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.01.2009 16:10
Äsken katsoin Hairsprayn - ihan kiva hyvän mielen elokuva, etenkin John Travolta&Christopher Walken olivat mega . Sitten Corpse Briden kimppuun, vaikka veikkaan jo etukäteen että tulen pettymään katkerasti. :/
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #97
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: tuulikello
 • Lähetetty: 28.01.2009 16:24

Lainaus: Piiskansiima

Kannattaako?

Kannattaa, vaikkapa vain siitä ilosta, että pääsee leffan nähtyään haukkumaan sitä ihan omasta kokemuksesta tässäkin ketjussa Siinä riittää aina hupia. No mutta, minä kyllä oikeasti pidin Twilightista.

muoks. Pelastan tämän offaus-viestin. Eli katsoin viimeksi melkein kokonaan Cloverfieldin. En jaksanut katsoa sitä loppuun, koska se oli mielestäni tylsä, ja videokameran heiluminen alkoi sattua silmiin ja ärsyttää erittäin paljon. Sitä paitsi, koko idea oli niin tyhmä, ettei siitäkään oikein kiksejä saanut. En usko, että monikaan "haa, iso monsteri tulee ja tuhoaa kaupungin iiks"-ajatuksella tehty elokuva olisi mitenkään erityisen hyvä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 28.01.2009 17:49
Noin - Corpse Bride katsottu. Ihan kiva ja nätti, mutta ei mitään hirveän yllättävää tai uutta. Etenkin musiikit rassasivat - tuli hyvin vahvasti mieleen Nightmare Before Christmas. Ei se vanha koira opi uusia temppuja, sadly. Ainakaan mitä tulee Danny Elfmaniin.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.01.2009 13:53
Tropic Thunder ihan katottava komedia vaikka Ben Stiller ei oikeen jaksa naurattaa ja muutenkan sen leffat kiinnostaa, Jack Black sen siaan oli kyllä ihan huippu kuten aina.

Bangkok Dangerous erittäin hyvä toiminta leffa Nicolas Cage uusia leffoja siltä ootellukki.

Twisted trilleri hyvä sellainen.
Kirjoittanut: Holy (Jäsen)
 • #100
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.01.2009 14:26
Ystävät hämärän jälkeen

Yritän tiivistää ideaa spoilaamatta: Ruotsalainen vampyyrielokuva koulukiusaamisesta, erilaisuudesta ja lasten väkivaltaisuudesta.

Paria ylimääräistä ja päälle liimattua kohtausta lukuunottamatta hyvä elokuva, joka pelotti ainakin allekirjoittanutta ihan muista syistä kuin siksi, että "iik, nyt kuulu kova pamaus ja mörkö hyökkäsi nurkan takaa". Loppu olisi kyllä voinut olla paljon parempikin. Kirvoitti keskustelua mm. moraalista ja siitä, oliko koko vampyyrijuttu sittenkin symboli. Ei mitenkään sievä eikä kauhean kliseinen. Välillä hauskojakin kohtia, mutta perustunnelma ahdistunut, ja sellainen oli olo myös elokuvan jälkeen. Itse en osannut päättää, kenen puolella olisin.

En hakemalla onnistunu löytämään mainintaa tästä leffasta, onko kukaan muu täällä katsonut sitä? Olisi kiva kuulla jonkun enemmänkin kauhu/vampyyrileffoja nähneen arvio.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit