Gootti.net

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #251
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.03.2009 15:04
Night of the living dead

Ihan hirveän huono zombeilu leffa. Se oli k-18, eikä edes veri roiskunut, mutta leffa oli kyllä tosi vanha.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.03.2009 01:06
Telkkarista tuli äsken Hohto, joka palautti mieleeni miksen yleensä katso kauhuelokuvia. Tylsähkön alun jälkeen pääsi todellakin helvetti irti, ja viimeiset nelisenkymmentä minuuttia menivät välillä kelloa vilkuillessa, välillä pää tyynyn takana. Tunnelma oli todella ahdistava, ja kun siihen vielä lisäsi Jack Nicholsonin mahtavan sekopäiset ilmeet ja satunnaiset yllärisäikyttelyt, niin kammottava leffakokemus oli valmis. Tätä en voi suositella kenellekään, joka kykenee eläytymään fiktiivisiin tapahtumiin.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #253
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.03.2009 10:38
Eilen tuli katsottua kaksikin elokuvaa.

Repo! The Genetic Opera katsottiin ensin. Tämähän on nyt sitten se musikaali josta kohuttiin että Paris Hilton goottina. Elokuva sijoittuu siis tulevaisuuteen, jolloin ihmisten elämäntavat ovat johtaneet epidemiamaiseen elinten sortumiseen, ja kun ihmisillä ei ole ollut varaa uusiin sisäelimiin, ovat he voineet vuokrata uuden GeneCo-nimiseltä yhtiöltä. Ja jos vuokra on jäänyt maksamatta, tulee Repo Man perimään elimen takaisin.
Tämä oli ehkäpä ensimmäinen elokuva, jossa pidin verta kauniina elementtinä. Yleensä en ole ymmärtänyt tätä veren kauneudesta ja muusta hössöttämistä, mutta tähän elokuvaan se sopi. Tämä on periaatteessa niin kliseinen goottielokuva, etten olisi halunnut tykätä siitä, mutta minkäs teet, tykkäsin kuitenkin. Jopa Hiltonin tyttö onnistui olemaan viihdyttävä elementti kauneusleikkauksiin addiktoituneena perijättärenä. Ja puvustuksella ja maskeerauksella viimeistään tämä elokuva osti minut puolelleen. Ja musiikki toimi loistavasti, ihanan industriaalia.

Toisena katsottiin Crank, joka lyhyesti kuvattuna kertoo ammattitappajasta, joka eräänä aamuna herää ja saa kuulla että kilpailija on myrkyttänyt hänet. Ainoa keina paeta kuolemaa on pitää adrenaliini korkealla, joten tässä elokuvassa on paljon autolla kaahaamista, ympäriinsä juoksemista, tappeluja, ammuskeluja, tissejä ja seksiä. Ja onnistui olemaan ensimmäinen laatuaan josta pidin, sillä kerrankin kaikelle tuolle on syy.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 16.03.2009 11:10
Lauantaina katsottiin Ring 1, ja eilen sitten Ring 2. Onhan molemmat toki nähty monta kertaa, mutta kun Samara on niin vastustamattoman helluinen mädäksi demoninpennuksi.
Kirjoittanut: Blackrat (Jäsen)
 • #255
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.03.2009 11:15
Katsoin minäkin taas tuon Equilibriumin kun Piiskis sen kerran osti (tai minä ostin mutta Piiskiksen pyynnöstä). Ihan jees. Komppaan Piiskistä siinä että taistelukohtaukset ja "Gun Kata" jättää kyllä Matrixin varjoon ihan kymmenen-nolla. En komppaa Balen näyttelijänlahjoja...
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.03.2009 12:43

Lainaus: FilthyVictorian

Night of the living dead


Toihan on klassikko leffa jos joku
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2009 15:56

Lainaus: Sarutor

Lainaus: FilthyVictorian

Night of the living deadToihan on klassikko leffa jos joku


Tuohan ei taida olla tuo Romeron klassikko vaan televisiosta tullut huono ja turha "uusintaversio".

Scoop

Jostain syystä välistä jäänyt Woody Allenin raina tuli katsottua. Allenin luottonäyttelijä Scarlett Johansson näyttelee Lontoossa matkailevaa amerikkalaista toimittajaopiskelijaa, joka saa tuonpuoleisesta vihjeen mystisen Tarot-korttimurhaajan oikeasta identiteetistä. Johansson alkaa jahdata Hugh Jackmanin näyttelemää murhaajaksi epäiltyä aatelista yhdessä Woody Allenin näyttelemän taikurin kanssa. Vuosisadan skuuppia tavoitteleva nuori toimittaja ihastuu komeaan epäiltyyn. Johanssonin ja Allenin pari etsii todisteita siitä, onko aatelismies todella pelätty Tarot-sarjamurhaaja. Näppärä tarina on tuttua Allenin kikkailua, joka muistuttaa melko paljon edellistä Match Pointia, mutta ei ole aivan yhtä hyvä. Scoop on kuitenkin parempi kuin Vicky Cristina Barcelona.
Kolme tähteä
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #258
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.03.2009 15:59

Lainaus: Tristessa

Lainaus: FilthyVictorian

Night of the living deadToihan on klassikko leffa jos joku


Tuohan ei taida olla tuo Romeron klassikko vaan televisiosta tullut huono ja turha "uusintaversio".


No niinhän se oli, ja ihan p*ska.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.03.2009 15:25
Riddickin aikakirjat tuli telkkarista eilen, kattoko kukaan muu? Visuaalisesti oli mielestäni oikein näyttävä, tykkäsin asuista, asusteista, miljööstä ja efekteistä kovin paljon. Itse leffa oli ihan ok, ei mitenkään maailman paras tarina mielestäni mutta ei huonoimmastakaan päästä
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 17.03.2009 15:37
Katsoin saman leffan kuin Und3ad. Välillä tuo elokuva oli ihan katsottava, mutta turhan paljon vilkkuvaa ja välkkyvää tavaraa, jonka johdosta leffan katsominen pimeässä huoneessa oli aika ärsyttävä elämys. Juoneltaan ja näyttelijöiden osalta ei mitenkään erikoinen elokuva. Puvustuksen osalta kuitenkin tuo oli hyvin näyttävä. Se edellinen osa taidettiin näyttää televisiossa uusintana joskus viime vuonna.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit