Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #361
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.04.2009 20:17
Eastern Promises tuli viime yönä katseltua Canalilta. Yllätyin, miten mielenkiintoinen elokuva olikaan (olen jo vähän leipääntynyt näihin mafiaelokuviin, ne usein toistavat toisiaan ja juoni ei ole koskaan kummoinen).
Myös Viggo Mortensen pääsi yllättämään erinomaisella roolisuorituksellaan Nikolai Luzhinina, mafialle työskentelevänä, kylmäverisen rauhallisena ammattirikollisena.

Elokuva pääsi minun pääni sisälle siinä määrin, että seurasin jokaista kohtausta tarkoin, enkä niinollen ajatellut sen kummemmin loppua. Loppu sai siis minut pienoisen hämmennyksen valtaan, sillä en ollut ollenkaan osannut odottaa tällaista loppua mafiosojen kannalta. Lopun ilmiselvyys ns. tavisten kannalta kylläkin pääsi syömään elokuvan hohdokkuutta ja pahasti.

Kaikesta huolimatta, olen hyvilläni siitä, että Eastern Promises saa todennäköisesti jatkoa, näin ainakin ovat kaavailleet ohjaaja David Cronenberg, käsikirjoittaja Steven Knight sekä tuottaja Paul Webster.

Suosittelen katsomaan tämän elokuvan jo pelkästään Viggo Mortensenin takia, mutta myös hienosti tehtyjen mafiakohtausten takia.
Jos et siedä raakaa, tarkasti kuvattua väkivaltaa ja verta (jota näkyy enemmän kuin kaksi tippaa), jätä tämä elokuva katsomatta.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.04.2009 22:39
Katoin eilen The Illusionist -elokuvan tv-kaistalta. Leffan katsomista olen odotellut jo vuodelta 2006, jolloin leffa tuli teattereihin, mutta olen aina joko unohtanut tai en ole tullut elokuvaa vastaan.
Odotukseni olivat hieman ylhäällä ja voin vakuuttaa, että ne kaikki toteutuivat. Elokuva oli mielenkiintoinen, jännittävä ja elokuvassa oli hyvä juoni. Oli katsomisen arvoinen

Toinen elokuva joka tuli myös katottua eilen oli elokuvateatterissa oleva Minä ja Marely (tai mikä sen suomennos lienee). Jos komedia oli kyseessä niin kerron nyt etukäteen, että naurua ei tullut kuin ehkä 2 ja puoli kertaa koko elokuvan ajan. Tämän kuuluisi olla Draama eikä komedia. Elokuva on myös aaaivan liian pitkä jos ajatellaan kuinka vähän juonessa oikeasti tapahtuu. En paljasta nyt hirveästi niille jotka ehkä menevät katsomaan kyseistä otsikkoa. Sanotaan vain että tuokaa nenäliina paketti mukaan jos itkettää helposti. Naurusta itkeminen vai? ei ihan..
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #363
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.04.2009 19:16

Lainaus: BronzeRain

oli kypsä ja oikeasti koskettava elokuva


Hahaa.. Miun äiti katto sen ja kuulemma itki.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.04.2009 19:39
Vilkaisin lempileffoihini kuuluvan 300:n äsken ja totesin, ettei sen tenho kulu katsomalla. Elokuva tarjoaa kaksi tuntia eeppisen raivoisaa ja kauniin veristä toimintaa, juonittelua ja sankaruutta himmeästi hohtavissa, lähes unenomaisissa maisemissa.

Joo, eihän siinä kerrota historiaa korrektisti. Niin, onhan siinä hippusen vähemmän kreikkalaisia ja rutkasti enemmän persialaisia. Juu, ja ei ne miekatkaan ole ihan sellaisia mitä Oikeat Kreikkalaiset käyttivät. Vähät siitä, 300 kertoo legendan, ja onhan noita sotatarinoita ennenkin vähän väritelty.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #365
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.04.2009 20:13
Katsoimme tänään ukon kanssa loma-aamun velvollisuudeksemme löhötä sängyssä ja katsoa leffaa, joten otimme ja katsoimme ihan suht hupaisan komedian, Zack and Miri Make a Porno. Päihitti toisaalta ideassaan monet muut saman luokan komediat, ja onnistui olemaan varsin söpö, vaikka siinä olikin hyvin paljon seksiä ja hiukan kakkahuumoria. Ihan jees.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #366
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 12.04.2009 15:05
Monsters VS. Aliens [Möröt vastaan Muukalaiset]
Lähdin kavereiden mukaan katsomaan leffaan, ikävä kyllä dubbiversion... No, mutta menimme 3D näytökseen, ja se oli kyllä aika upea! Itse 3D-lasit painoivat nenää ja päätä, mutta niihin tottui. Loppujen lopuksi leffa naurattikin jonkun verran ja Ötökkäsaurus oli ylisöpö Ü

the Illusionist [Silmänkääntäjä]
Siitä olikin jo aikaa kun tämän olin viimeksi nähnyt. Edward Norton ei sitten ikinä sössi leffojaan, ah, tämä oli niin upea! Ilman Nortonia se olisi varmasti ollut aika modest, mutta jotenkin hän onnistuu aina vakuuttamaan minut. Muutenkin, omalla tavallaan aika jänskä ja fiksu leffa, maskeeraus/lavastus oli hienoa ja huolellista - tälläisissä leffoissa pitää olla.

Daffy Duck's Quackbusters [Repe Sorsan Haamujengi]
Quackbusters on pitänyt katsoa jo pitkän aikaa, ja vihdoinkin n. 20 vuotta vanha VHS-kasetti löytyi Tosi hauska oli katsoa uudestaan, vaikka suomidubbaus on aina huono, varsinkin jossain 90-luvun alussa [mieleeni tulevat ne kauheat Denver- ja Scooby Doo -dubit >__<]. Hervottoman hyviä läppiä jotka toimivat vielä vähän vanhempanakin Ü
"Ja nenämies ottaa kirveen, ja hakkaa tiensä kaupungin ytimeen'... Entä sitten?! Ja sitten?!"

Beetlejuice
Kaikki siunatkoon Anttilan alekoria! Olisin löytänyt sieltä varmaan 20 DVD:tä jotka olisivat olleet ostamisen arvoisia, mutta nappasin mukaani kaksi 5,95€ hintaista DVD:tä, joista Beetlejuice oli toinen.
En vieläkään älyä miten helvetissä Michael Keaton voi olla sekä Beetlejuice että Batman, vieläpä uskottavasti?! Se häiritsee aina välillä, nytkin elokuvan aikana. Odotin kokoajan "I'm Batmaaaan" kommentteja... Uppouduinpa lopuksi lemppari Burtonini juoneen ja nauraa hekottelin kokoajan. Kerrassaan loistava elokuva

Ja vielä kaikkien iloksi, koska en ole vieläkään päässyt tästä yli:


The Silence of the Lambs [Uhrilampaat]
Huhuhuhuhuhuhuu! Että sitten pidänkin tästä leffasta - se on vain yksi niitä harvoja elokuvia jossa kaikki vain napsahtaa kohdalleen. Antony Hopkins on jotain parhainta Hannibal Lecterinä, niin vakuuttava ja jäätävä... Jodie Foster oli myös erinomainen.
Todella viiden Oscarin arvoinen.

//edit
Luther
Yksi lemppareitani historiallisista elokuvista. Martin Luther on minulle henkilökohtainen idoli jollain tasolla ja kunnioitan häntä jo ilman tätä elokuvaakin.
Leffa on hyvin kuvattu, leikattu, käsikirjoitettu, näytelty, lavastettu ja maskeerattu... Mitä muute voin sanoa enää? Hetkittäin elokuvan aikana koen jo syvää halua kääntyä kristityksi.
Kirjoittanut: Sistermoon (Jäsen)
 • #367
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.04.2009 19:15
Hmm kävin eilen katsomassa Watchmenin. Hmm lähdin kyllä ilman odotuksia katsomaan tuota elokuvaa. Elokuvan alusta tuli mieleen Sincitymäinen tunnelma, mutta silkkakomediahan tuo oli kaikessa ironisuudessaan.
Kirjoittanut: mirror (Jäsen)
 • #368
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.04.2009 19:46
Sweeney Todd. Melkoista verellä mässäilyä, ja välillä hieman myötähäpeää aiheuttavista laulukohtauksista huolimatta mielestäni upean näköinen elokuva. Kannattaa pistää pyörimään jos pitää musikaaleista. Seuraavana olen kaksi kertaa peräkkäin katsonut upean Orpokodin (alkup. El orfanato), erityisesti lopussa eräs kohtaus pisti itkemään.
Kirjoittanut: kiga (Jäsen)
 • #369
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.04.2009 21:06
Katsoin A Nightmare on Elm street:in viime yönä. Vanha kauhu (aino oikea) uppoaa kyllä paremmin kuin mikään moderni tuotos. Ennalta-arvattavasti unissa verta roiskui, itse kyllä säästyin : )
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #370
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 13.04.2009 23:22
Eilen tuli katsottua DreamWorksin animaatio Over the Hedge. Suurena piirrettyjen ja animaatioiden ystävänä pidin tästäkin hassusta tarinasta, jossa joukko eläimiä huomaa talviunilta herättyään, että tutun metsän tilalle on talven aikana noussut ihmisten asuttama omakotitalolähiö. Ruokaa olisi kuitenkin kerättävä seuraavan talven varalle ja niin eläimet päätyvät ryöstämään sitä ihmisiltä, joista osaa tämä eläininvaasio ei miellytä.

Tänään sitten katsoin Son of Ranbow:n. Tarina sijoittuu 1980-luvun alun Englantiin, jossa kaksi taustoiltaan hyvin erilaista poikaa alkavat kuvata yhdessä elokuvaa joka perustuu Rambo: First Bloodiin. Lasten elokuvahan tämä kai enemmänkin on mutta näin joskus trailerin leffassa käydessäni ja kiinnosti sen verran, että piti katsoa. Poikien toilailuja oli ihan hupaisaa seurata ja kaikista yllätävin juttu oli se, että yhdessä leffan kohtauksista oli myös mustahuulisia kasarigootteja ja taustalla soi Siouxie & the Bansheeshin Peek-a-boo

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit