Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.06.2009 08:27

Lainaus: Gothica

The House Bunny


Oi jes, collegehömppää! Pakko wareta.

EDIT: No nyt on sekin ihme katsottu, ja öö...no. Jotenkin ontto, ei yhtään samalla tavalla hömppädour-aww kuin joku Mean Girls tai Never Been Kissed. :/
Kirjoittanut: CharlotteXES (Jäsen)
 • #512
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.06.2009 12:44
Tuli tuossa juhannuksena katottua muutama, en muista enää järjestystä joten laitetaan kaikki:
-Terminator 4
-Terminator 3
-The Queen
Sellanen kutina, että oisin kahtonu jonkun neljännekin mutta enpä saa päähäni.
T4 oli, kaikista sen saamista haukuista huolimatta, mielestäni hyvä.
Kirjoittanut: Venom (Jäsen)
 • #513
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.06.2009 17:48
Control
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #514
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.06.2009 18:53

Lainaus: Venom

Control

No kertoipas paljon.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.06.2009 19:20
Ja tulihan sekin kassottua, nimittäin Repo! The Genetic Opera

Ei yhtään huono, ei yhtään huono - ainakaan omasta mielestäni. Juonesta oli vähän vaikea saada ensalkuun kiinni, pitänee kassoa uudemman kerran. Miljöö oli jotenkin hieman Tim Burtonmainen, synkkä ja kolkko. (Ja se haudanryöstäjäheppu oli aika kivan näkönen o.o Miksei niitä voi olla vaikka enemmän) Jotenkin tavallaan odotin että elokuvan päähenkilön Shilon ja sen haudanryöstäjän välille olisi kehittynyt jotan teerenpeliä niinkuin yleensä elokuvissa käy kun nuoret kohtaa. Mutta ei, se olis ehkä haitannut itse juonta tai laimentanut muuten sitä Laulubiisit oli ihan hyvää kuunneltavaa kyllä, ja jollain ihmeen keinolla Paris Hiltoninkin ääni oli saatu kuulostaamaan siltä että se ei raiskaa tärykalvoja. : D Ensialkuun iski pieni viiden sekunnin wtf kun huomasi että Hilton härvää goottirytkyissä siinä elokuvassa ja laulaa.Kuvitelkaa
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.06.2009 20:02

Lainaus: Venom

Control


Joo, ei tällaisia "leffannimi x" -vastauksia.

Itse tuli katsottua äsken Enchanted (tällä kertaa ei CAM-versio ) ja se oli kyllä juuri sellaista hörsöunelmahuttua jota kaipasinkin. Pieni ripaus rinsessarimpsua tälle älykkö-realistinartulle.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #517
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.06.2009 21:15
Iron Maiden Flight 666 - the Film
Iron Maidenin viime vuoden Somewhere Back in Time -kiertueesta tehty elokuva. Erittäin mielenkiintoinen kurkistus Maidenin kiertueen backstagelle, varsinkin kun kaikki lensivät Bruce Dickinsonin ohjaamalla Ed Force One -Boeing airbusilla. Oli mieletontä katsella Etelä-Amerikkalaisten fanien hulluutta ja sitä kaaosta joka seuraa Maideniä ympäri maailmaa.
Kameraryhmä seurasi bändin kiertuetta helmi-maaliskuussa joten harmiksi elokuvassa ei ollut kuvamateriaalia Suomesta [keikat Suomessa olivat 17.-18.7.08]... No ainakaan en päätynyt elokuvaan DD

House of Wax
Uusintafilmatisointi The Mystery of the Wax Museum -elokuvasta [1933], tällä kertaa pääosassa Vincent Price. Oli kyllä ihan mahtileffa, todella jännittävä ja omalla tavallaan karmaiseva, jos pitää klassisesta kauhusta. Kyllä minun mielestäni ainakin elävältä vahatut ihmiset ovat karmaisevia, ja professori Jarred oli todella epäilyttävä hiippari!
Kehotan katsomaan Mystery of the Wax Museumin, kun se tulee YLE Teemalta tiistaina 30.6.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #518
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.06.2009 21:38
Little Nicky
tuli eilen telkkarista ja vaikka kerran jo katsottu niin oli pakko katosa uudestaan (vaikka en sitten loppujen lopuksi nähnytkään siitä kuin pienen pätkän)
jostain syystä semmonen hömppä uppoaa
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #519
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.06.2009 03:24

Lainaus: darkAngel

Little Nicky

Pakko kommentoida tähän.
Sinnittelin kyseisen Adam Sandlerin tähdittämän leffan loppuun minäkin, en ole komedioiden ystävä, ikävä kyllä. Ainoa uppoava naurakaa-kohta oli kun sisäkköasuiselle Hitlerille alettiin tunkea ananasta anaaliin.
Mietin vain, kuinka moiseen leffaan on saatu Ozzy Osbourne ja Quentin Tarantino.
Tai no. Rahalla, tottahan toki.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 23.06.2009 09:37

Lainaus: Mystification

Pakko kommentoida tähän.
Sinnittelin kyseisen Adam Sandlerin tähdittämän leffan loppuun minäkin, en ole komedioiden ystävä, ikävä kyllä.


Voi sentään, minusta Little Nicky on valtavan hellyyttävä elokuva. "Popeye's Chicken is F--ing awesome!" Ahh.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit