Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #731
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.12.2009 20:31
Minä katsoin viimeksi saksalaisen elokuvan "Die Welle".
Oli aika mielenkiintoinen pläjäys, ja ajatuksenahan on että olisiko nykypäivänä mahdollista saavuttaa hitler-tyylinen diktatuuri.

*perustuu tositapahtumiin*
Kirjoittanut: NoiZe (Jäsen)
 • #732
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.12.2009 00:32
Fight Club. Tarviiko edes sanoa mitään? Yksi parhaimmista elokuvista mitä Maa päällään kantaa.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #733
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: neo_shaman
 • Lähetetty: 18.12.2009 09:21

Lainaus: neo_shaman

Les Enfants du Paradis I [Paratiisin lapset I]
Kirjastosta randomisti lainattu kasetti, joka osoittautui aivan mielettömän hyväksi leffaksi [tai leffanpuolikkaaksi]. Pitää heti varata kakkososa Ü Hahmot ja niiden näyttelijät loistavat jokainen. Brilliant!

Lainaus: neo_shaman

Les Enfants du Paradis II
eli siis jatko toiseen elokuvaan josta mainitsin jo viime sivulla tässä keskustelussa Ihan mielettömän hyvä leffa[kaksikko]! Ikäänkuin ranskalainen Tuulen viemää, mutta kohtalaisen mittaisena. Näyttelijät olivat yhä hyviä, ja jotenkin suureleinen ranskan puhuminen sai minut hykertelemään itsekseni - varsinkin kun elokuva sijoittui vielä teatterimaailmaan oli mukana paljon mahtipontisia hahmoja ja dramatiikkaa.

Lainaus: neo_shaman

Les Enfants du Paradis I: "Boulevard du Crime" & II: "L'Homme Blanc" [Paratiisin Lapset I&II]
Kiitos jälleen YLE Teemalle Les Enfants du Paradis -teemalauantaista.
Loistavan paatoksinen triplakolmiodraama. Baptiste, Frédérick ja Edouard rakastavat Garancea, Nathalie rakastaa Baptistea, Garance ei rakasta ketään, Lacenaire rakastaa myös Garancea ja vihaa kaikkia muita... Elokuvassa on ihan tajuttoman hienoja dialogeja sekä monologeja, sellaista eeppistä tunteen paloa ja suureleisyyttä ettei siihen muu b&w pysty.


Juu, nämä tuli katsottua jälleen kun sain joululahjaksi uuden DVD-julkaisun. Olen yhä samaa mieltä kuin edellisissä viesteissä. Pidän joka katselukerralla tästä elokuvasta enemmän.

Gone with the Wind [Tuulen Viemää] tuli myös katsottua, mutta ikävästi nukahdellen aina välillä.
Kirjoittanut: Wucie (Jäsen)
 • #734
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.12.2009 17:04
Katselin tuossa eilen elokuvan nimeltään Cabaret. En arvannut, että pitäisin elokuvasta, mutta näin sitä erehtyy. Minähän kuitenkin pidän musikaaleista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 19.12.2009 11:15

Lainaus: neo_shaman


Gone with the Wind [Tuulen Viemää] tuli myös katsottua, mutta ikävästi nukahdellen aina välillä.


Mekin katsoimme sen Piiskansiiman kanssa maratonina eilen, kun Jone oli töissä ja heitti minut Piiskiksen ja Blackratin luokse iltahoitoon. Se oli aika hauska, kyllä sen jaksoi katsoa kokonaan.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #736
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 19.12.2009 12:28
^ Olisin varmaan minäkin jaksanut katsoa kokonaan, ellen olisi aloittanut leffaa mentaliteetillä "Nyt olen kyllä niin väsynyt etten muutakaan jaksa..." Sitä paitsi, se sohva oli niin mukava

Eilen katsoin Alfred Hitchcockin The Man Who Knew Too Much [Mies joka tiesi liikaa] 1956 vuoden uudelleenfilmatisoinnin. Hieno jännäri, vaikka Doris Day nyt ei olekaan niitä lahjakkaimpia näyttelijöitä.
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #737
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.12.2009 00:33
Rööperi.
Miespuolinen kaveri hypetti kovasti ja sanoi että olipas hyvä kotimainen leffa.
Ei muuten ollut (sori vaan T), kauheeta kuraa alusta loppuun. Ei oikein jaksa kiinnostaa rikollisnilkkien keskinäinen nujuaminen alapääsanoin ja turpasaunomisella höystettynä.
Juu, kiitos ei enää ikinä.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.12.2009 19:20
Kävin tänään kattomassa kaverin kanssa Avatar - leffan. Pitää sanoa että oli paras leffa minkä oon nähny ikinä. Täytyy kyllä ihmisellä olla valtava mielikuvitus kun alkaa tuollaista tekemään. Kannattaa mennä kattoon!
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.12.2009 21:53
X-men Origins: Wolverine, jonkin verran Marvelin sarjakuviin että aiempiin leffoihin perehtyneenä ja tykästyneenä tämä leffa ei ollut pettymys etenkään kun kyseessä on lempparihahmon tarina. Mahtava leffa kaikin puolin! Hugh Jackmanin valinta päärooliin oli kyllä loistava valinta!

Resident Evil- Degenaration, ihan mielenkiintoinen pätkä. Animoidusta versiosta plussaa joka teki elokuvasta pelimäisen ja siten hieman erilaisemman leffakokemuksen.

Last Legion, puuduttavan tylsä elokuva joka kahlattiin juuri ja juuri miekkosen kanssa läpi päät yhdessä puoliunessa.

Dark Water, yllättävän toimiva ja paikoittain oikeasti kylmiä inhonväristyksiä selkäpiihin aiheuttava trilleri. Painostava tunnelma koko leffan ajan. Positiivinen yllätys muihin nyky(kauhu)leffoihin verrattuna kuten vaikkapa verrattuna kauhuelokuvaan Kauna II, joka tuli myöskin tsekattua ja kyseinen elokuva aiheutti ainoastaan haukottelua ja silmäluomien painumista kiinni. Tyypillistä nykypäivän B-luokan kauhua, möh.:/
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #740
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 20.12.2009 22:03
the Nightmare Before Christmas [Painajainen Ennen Joulua]
Satuin television ääreen kun elokuva oli alkamassa neloselta - no, mikäs siinä! Pidän kyllä tästä elokuvasta, ehkä hienon animaation, kivan idean tai musiikin takia. Tai kaikkien edellämainittujen takia.

Das Kabinett des Doktor Caligari [Tohtori Caligarin kabinetti]

Mitäs muutakaan siitä sanomaan? Loistava saksalaisen ekspressionismin klassikko, joka on kyllä äärimmäisen ahdistava [kiitos lavasteiden]. Erittäin miellyttävä katsoa myös väritettynä versiona.

Ben Hur
1959 vuoden kolme- ja puolituntinen järkäle, jossa oli kyllä turhaakin. Pidin elokuvasta kyllä odotettua enemmän, vaikka viimeisen puolentunnin aikana jalat alkoivatkin jo puutua. Olihan siinä aikamoinen tarina, upea puvustus ja lavasteet...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit