Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #71
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.01.2009 12:59

Lainaus: MissAnnThrope

Veriryhmä oli otettu kokonaan pois ja se Jamesia paikoilu ja varsinkin kohta ,jossa Bella karkaa oli vaan tehty "äkkiä alta pois" - tyylillä. Leffasta ei myöskään saanut kunnon kuvaa Bellan ja Edwardin suhteen syvyydestä. Vaikutti enemmän siltä, että tyypit vaan tapaavat ja jo kahden päivän päästä vannovat toisilleen ikuista rakkautta..

Agreed.
Erityisesti otti silmään tuo viimeisenä mainitsemasi kohta.

Batman
... eli siis vuoden 1989 Tim Burtonin filmatisointi. En vieläkään voi uskoa, että Michael Keaton on BATMAN! O__O
Siis...

Betelgeuse = Michael Keaton = Batman
Eijeijei.

Mutta kyllä silti Keaton on uskottavampi Batmaninä kuin Val Kilmer [Jim Morrison-Batman?] tai -hyi olkoon- George Clooney [kuminänni-Batman]!
Leffa on aivan mahtava. Erityisen mahtavan leffasta tekee Jack Nicholsonin Joker.
"Do I Look Like I'm Joking?"

Ja jotta en alkaisi syväluotaamaan batmanin hahmoa, mainitsen vain nopeasti loppuun katsoneeni eilen Interview with the Vampiren. Teki heti mieli aloittaa the Vampire Lestat -kirja ja lukea miten Lestatille kävi!
Kirjoittanut: Vampira_666 (Aktiivi)
 • #72
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 25.01.2009 13:20

Lainaus: neo_shaman

tai -hyi olkoon- George Clooney [kuminänni-Batman]!


Repesin kyllä tolle.

Katoin eilen Pianisti elokuvan. Kertoi Juutalais vainoista. Se oli kiva elokuva.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.01.2009 13:34
Eilen kävin katsomassa Twilightin.. Odotin jotain paljon pahempaa mutta ei tuokaan niin kehuttava ollut.
Kunnon pikakelaus kirjasta ja näyttelijät olivat pökkelöitä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 14:15
American Graffiti Svengijengi. Ekan kerran kun tätä katsottiin, olin varma että tylsistyn totaalisesti mutta ei, todella hyvä, jo hieman vanhempi (1973), fiilistelyleffa.
Elokuva kertoo nuorista jotka viettävät viimeistä iltaa yhdessä (osa porukasta on muuttamassa pois), lähinnä leffa on kruisailua jenkkipirsseillä pitkin iltaa mutta juontakin on keksitty. Varsin nostalginen 60-luvulle sijoittuva pätkä.

Underworld Ihan tyylikäs toimintapätkä, tykkään.
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #75
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.01.2009 14:23

Lainaus: neo_shaman

Teki heti mieli aloittaa the Vampire Lestat -kirja ja lukea miten Lestatille kävi!

Kannatan todellakin tätä ideaa!

Juu, minäkin siis katsoin tässä viikonlopun mittaan Interview with the vampiren (enkä ainakaan kahteen kertaan ). Olen jo aiemminkin katsonut, mutta yhtä hyvä ellei parempikin ollut näin uudelleen katsottuna. Yksinkertaisesti rakastan tuota leffaa. Ja miltä näyttävätkään Tom Cruise, Brad Pitt ja Antonio Banderas pitkien hiustensa kera......

Eilen tuli katsottua myös Tim Burtonin Corpse Bride. Luulin sitä paremmaksi, enkä oikein osaa antaa siitä mitään syvempää arviota.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #76
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.01.2009 16:34
Eilen tuli katsottua the Happening, ihana pre-apokalyptinen elokuva. Idea on siis lyhykäisyydessään että yhdysvaltain koillisosissa leviää outo "epidemia" jolle ei löydy selitystä. Epäillään terrori-iskuja ja vaikka mitä, ja ihmiset lähtevät pakoon länteen. Hiukan noottia voisi antaa siitä että uhan aiheuttaja selvisi jo niin varhaisessa vaiheessa, mutta toisaalta se ei ainakaan minulle latistanut loppua, vaan loi vain hieman erilaisen tunnelman. Leffassa oli kaikenkaikkiaan tunnelmaltaan ihanan painostava ja monet tyypilliset kliseet oltiin onnistuttu kiertämään. Tykkäsin kovasti. Joillakin seurueessa jopa jäi hieman keljun vainoharhainen olo elokuvan päätyttyä, mikä on tämänkaltaisissa elokuvissa tietty aina plussaa.
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 16:55
Friday the 13th part VII, tuli jälleen kerran katsottua eilen. Kyseinen kun on mielestäni ihanin perjantai 13'sta leffojen osista, luultavasti koska rakastan Jasonin maskeerausta siinä. Ja toisekseen tarvitsin jotain hieman tasoittamaan tätä Friday the 13th Remake -elokuvan odotusta. Kiipeän muuten pitkin seiniä pian.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.01.2009 18:50

Lainaus: Vampira_666

Katoin eilen Pianisti elokuvan. Kertoi Juutalais vainoista. Se oli kiva elokuva.

En ehkä käyttäis sanaa "kiva elokuva" elokuvasta, jossa lahdataan juutalaisia kuin sikoja mutta, hyvä leffa se on. Monesti nähty ja aina iljettää kohtaus, jossa pyörätuolissa istuva vanhus heitetään parvekkeelta.... tulee omat isovanhemmat aina mieleen siitä, en tiedä miks. En ole juutalaista sukua edes...
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #79
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 25.01.2009 23:30
Katsoin perjantaina Twilightin. Tykkäsin kovasti, elokuva oli niin lumoava että en osaa enkä edes halua ryhtyä sanoin kuvailemaan. En ole varmaan koskaan nähnyt missään niin hienoa vampyyrikäsitystä kuin tuossa. Pitäisi tosin lukea se kirja, etenkin kun monet sanovat sen olleen paljon parempi kuin elokuva.

Ainoa mikä häiritsi, oli elokuvateatterissa alati kikattelevat tytöt. Siis mitä hittoa he tulevat sellaista elokuvaa katsomaan, jos eivät osaa olla hihittämättä koko ajan, ja täysin väärissä kohdissa?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 23:34
Hmm, pitäisiköhän ihan mielenkiinnosta katsastaa tuo Twilight? Jotenkin ensivaikutelma siitä on niin kovin luotaantyöntävä, oikein kirkuu "tässä on sitten niitä teinigoottiwanppppyyrejä!!!1", eikä vaikutelmaa vähennä yhtään se, että Paramore näkyy tehneen leffan tunnarin.

Kannattaako?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit