Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.04.2010 14:42
Tämä ei ole nyt moderaattorin älinää vaan ihan henkilökohtainen kitinä: voisitteko oikeasti luonnehtia näkemiänne leffoja muutenkin kuin rivin tai parin viesteillä? Varsinkin uusien leffojen kohdalla on hauska lukea kanssaihmisten mielipiteitä, ihan kaikkien elokuvien näkemiseen teatterissa kun ei ole rahaa saati aikaa ja muiden kommentit usein valottavat melko hyvin sitä mihin haluan massini hassata.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #912
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.04.2010 09:37
Up - Kohti korkeuksia
Ihan pirun hauska animaatio vanhasta papparaisesta, joka päättää lähtee leijailemaan Etelä-Amerikkaan talollansa jonka varustaa ilmapalloilla. Kuistille olikin jäänyt pieni partiopoika, joka sitten "joutuu" mukaan seikkailuun.
Tosi hauskoja kohtia oli kyllä keksitty tähän ja vähän pilailtiin vanhojen ihmisten kustannuksella. Oli kyllä siinä mielessä omasta mielestäni aika vakava, että oikein yllätyin. Siis kävi mielessä että kuinka lapsille nykyään ujutetaan paljon esim kuolemaan liittyviä asioita leffoissa...
Mutta nauratti kyllä tosi paljon.

Tulikärpäsiä puutarhassa
Draama jossa Ryan Renolds ja Willem Dafoe. Renolds on Dafoen poika jolle on jäänyt traumoja isästänsä ja palatessaan takaisin kotiseuduillensa hän sitten joutuu kohtaamaan nämä traumat ja lopussahan kaikki alkaa sitten jo näyttää paljon valoisammalta.
Yllättävän hyvä juoni, koska oli sellainen vähän rennompi usalainen draama. Olin vähän hauskoja kohtiakin eikä ollut mitenkään ylidramatisoitu tai kauhee pillitysleffa. En vaan osaa tuota Renoldsia kuvitella draamoihin, on aina mulle koomikko, ehkä se olikin juuri hän joka toi sitä pientä rentoutta tuohon leffaan.
Leffassa hypittiin aika kivasti menneen ja nykyisen välillä sillain että välillä mennyt jatkuikin yhtäkkiä nykyisyyteen niin että itse ei heti tajunnutkaan sitä.
Herätti ainakin minussa aika paljon ajatuksia, ei ollut mikään turha leffa. Varsinkin lopussa selvisi muutamia asioita, jotka auttoivat ymmärtämään leffan ideaa paremmin.

Bronson
No joo, tää jäi kyllä todellisuudessa kesken, koska nukahdin, mutta eipä haittaa kun ei ollut mielestäni järin hyvä leffa.
Kertoo siis Charlie Bronsonista, Englannin väkivaltaisimmasta rikollisesta.
Ihan järjetön kaveri ja jotenkin sekopäinen leffa. Kaveri tykkää vaan tapella ja tulla itse hakatuksi ja haastaa vaan huvin vuoksi riitaa. Pitää vankilassa oloa hotellia vastaavana.
Leffassa on esim. sellaisia välikohtauksia missä Bronson meikattu sirkustirehtööriksi tms ja seisoo lavalla puhumassa yleisölle, jota ei oikeasti olekaan.
Pitää varmaan olla tietynlaisessa mielentilassa että jaksaa katsoa tämän leffan kokonaan.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #913
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 20.04.2010 12:35
Tuli eilen kuikuiltua Ihmemaa Oz pitkästä aikaa. Jaksoi yhä viihdyttää pirteillä lauluillaan ja värikkäällä maailmallaan, vaikka ikää leffalla onkin jo yli 70 vuotta.

Jos jollekin ei tämä elokuva ole tuttu, niin juoni menee abouttiarallaa näin. Hirmumyrsky lennättää Judy Garlandin esittämän Kansasilaisen Dorothy-tytön ja hänen koiransa Toton maagiseen maahan nimeltä Oz. Koti-ikävä iskee välittömästi ja tyttö lähteee etsimään velho Ozia, joka voisi hyvän noidan Glindan mukaan auttaa Dorothyn takaisin Kansasiin. Matkallaan Dorothy tapaa Variksenpelättimen, joka haluaisi itselleen aivot, Tinamiehen, joka haluaisi itselleen sydämen sekä pelokkaan Leijonan, joka haluaisi itselleen rohkeutta ja jotka päättävät lähteä myös tapaamaan Oz-velhoa. Kapuloita kumppanusten rattaisiin yrittää laittaa kustonhimoinen ilkeä lännen paha noita, jonka sisaren idän pahan noidan Dorothy vahingossa tappoi saapuessaan ihmemaahan.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.04.2010 21:28
Horsemen(2009)
Ihan hyvä thrilleri, tosin lopun arvasin aika pian voi toki olla se että leffoja tullu katottua lapsesta asti aika paljo nii tuttuja noi juonenkäänteet ei aina mutta monesti ja kaippa toi että on media-assisistentti ammatilta nii koulutusta leffa juttuihin tekee omansa ajatella juonen kulku.

Huomenna sitte Ninja Assassin
ei viitti enää tänää kattoa nii myöhä huomenna sitte kunnon äänillä nyt kattois vois olla että naapurit ei tykkää
Kirjoittanut: Lucilla A (Jäsen)
 • #915
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.04.2010 17:13
Goonies - Arkajalat

Jätin tämän elokuvan aikoinaan kesken varhaisessa teini-iässä, koska se alkoi ahdistaa minua huonon kauhuhuumorin takia. Ei paljon naurattanut vitsit jatkuvasti kaatuvasta ruumista jääkaapissa...

Mutta näin aikuisena aivoni ovat turtuneet sen verran pitkällisen kauhuharrastuksen takia, että nyt tuo (kai oikeasti koululaisille suunnattu?) elokuva oli jopa ihan hauska aivot narikkaan-viihteenä yliopistonkiireiden lomassa. Minustakin olisi ihan hauskaa seikkailla luolaverkostossa ja loytää merirosvojen aarre!

Elokuvasta oli myos hauska bongata stereotypioita: lihava poika oli ahne ja jatkuva vitsinaihe, tytto hysteerinen, rillipää hukkasi silmälasinsa ja näko parantui samantien (tuota ihmettelen aina elokuvissa näin itse lähes sokeana ilman silmälaseja), aasialainen oli nörtti jne. Ihmettelen edellee kenelle tuo Spielberg-klassikko on suunnattu, ihan vain sen ruumishuumorin takia
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.04.2010 18:38
Titaanien Taistelu

Ne katsojat, jotka odottavat nimen perusteella näkevänsä titaaneja tulevat varmasti pettymään koska niitä vain sivutaan tässä kevytkreikkalaisessa toimintapläjäyksessä. Alkusepustus oli komeaa katsottavaa, avaruus oli tehty hienosti ja 3D-tekniikka vain korosti tätä silmäkarkkia. Itse elokuva olikin sitten varsin kompakti kertomus Perseuksen perseilyistä ja kreikkalaisten jumalten juonista. Kaiken kaikkiaan leffa oli ihan kiva mutta mitään oscarmatskua tämä ei kyllä ollut. Sellaista eeppistä eeppistelyä joka ei kuitenkaan leffan lyhyyden vuoksi ollut sitten kuitenkaan kovin eeppistä.
Kirjoittanut: Marionette (Jäsen)
 • #917
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.04.2010 19:17
Desert Flower - Aavikon Kukka

Elokuvaa mainostetaan tarinana paimentytöstä huippumalliksi, mutta niille jotka eivät Waris Dirien tarinaa tunne leffa saattaa tuottaa pettymyksen. Tai pahoinvointia. Itselleni leffa aiheutti viimeksi mainittua.
Mutta itse leffasta.. Mielestäni hyvin toteutettu ja toden mukainen elämänkertaelokuva, joka siis perustuu Dirien omaelämänkertaan. Leffa kyllä kertoo Dirien tarinan siitä paimentolaistytöstä huippumalliksi, ottaen kuitenkin kantaa naisen sukupuolielinten silpomiseen.
Leffa ei ollut sitä mitä odotin, se oli parempi. Toisaalta se aiheutti kammottavan olon, mutta sen arvoista se kuitenkin oli.
Kirjoittanut: Constance Culmington (Jäsen)
 • #918
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.04.2010 14:01
Rambo 4

Leffa on hyvää ja tuttua Stallone-mättöä, mutta kumminkin jotenkin ahdistavan väkivaltainen.
Jos haluaa ammuskelua, suolia ja verta, tämä on juuri oikea elokuva siihen. Ja muutama räjähdys siihen kylkeen.
Jos joku ei ole kyseistä pätkää nähnyt, tässä lyhyt selostus siitä:
John Rambo lähtee Burmaan pelastamaan pahisten kidnappaamia amerikkalaisia hyväntekijöitä.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.04.2010 16:33

Lainaus: Constance Culmington

mutta kumminkin jotenkin ahdistavan väkivaltainen.
Jos haluaa ammuskelua, suolia ja verta, tämä on juuri oikea elokuva siihen.

Juuri tuota pitääkin olla jos kerta tekee elokuvan ja aiheena on esim just sota nii hyvä vaan että ei aleta hienostelee vaan näytetään se raakuus kunnolla. Muistaakseni Stallone itekki sano leffasta sen että näyttää raakuuden jne. kunnolla tuossa eikä ala hienosteleen

Ite tykkäsin leffasta just sen takia että tehty hienosti ja se on vaan elokuva siks toimii oikea sota onki sitten asia erikseen.
Kirjoittanut: Constance Culmington (Jäsen)
 • #920
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.04.2010 18:20
Sarutor

Ehkä selitin huonosti en pidä tätä ahdistavaa väkivaltaisuutta mitenkään sinänsä negatiivisena asiana. Hyvä todellakin, että yritetään saada kuvaus siitä, mitä se sota melkein pahimmillaan on, eli ketään eikä mitään säästetä. Pidin kyllä myös elokuvasta, vaikka ehkä kommentistani sai päinvastaisen kuvan. Olen katsonut leffan jo muutamaan kertaan. Sylvesteri on elementissään

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit