Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 3 !

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.07.2010 16:19
Robin Hood

Uusin Robin Hood valikoitui eilisillan ohjelmaan mukaan, kiitos perinteisen kehnolaatuisen kesäleffatarjonnan. Eipä siinä, halusin nähdä tuon oikeastaan muutenkin joten ihan nappivalinta silti. Tyypillisestihän Robin Hood -tarinasta tulee mieleen sukkahousuasuissa pyörivät luikunlaihat mieshenkilöt ja haipuilevat naikkoset harsohörsellyksissään mutta tähän leffaan oli saatu mukavasti puhallettua uutta henkeä ja samalla hönkäisyllä karsittua ne vanhat kliseepölyt ja hämähäkinseitit pois. Miljöö henki autenttisuutta (näin taviskatsojalle, niuhot menkööt moviemistakesiin... ), näyttelijävalinnat olivat osuvia ja vaikka tarina olikin pätkitty ja tiivistetty kovin hengästyttävän kiireiseksi ja paikoin äärimmäisen epäloogikseksi niin onnistui tämäkin pätkä silti viihdyttämään. Olisin kyllä oikeastaan toivonut että aihe olisi pilkottu useampaan elokuvaan tai venytetty nelituntiseksi yyberspektaakkeliksi sillä nyt tarinankerronta jäi vähän köykäiseksi, joissain kohdissa jäätiin tunnelmoimaan yksityiskohdilla ja toisaalla taas stoori eteni kiitolaukassa. Ihan jees ja suosittelen niille jotka pitävät tällaisista historiallisdramaattisista pläjäyksistä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.07.2010 14:31
Katsoin juuri elokuvan "Precious" joka kertoo 16-vuotiaasta harlemilaistytöstä joka on, paitsi ylipainoinen ja lukutaidoton, myös toista kertaa raskaana isälleen, ja asuu väkivaltaisen, työttömän äitinsä kanssa. Mielenkiintoinen ja lopulta myös toiveikas elokuva.

Sen lisäksi katsoin ihastuttavan keveän ja joka kotikokin (ja Meryl Streep-fanin) must-elokuvan "Julia&Julie", joka kertoo kaksi tositarinaa joilla on yhteinen aspekti; kokkaus. Kertakaikkiaan mainio!
Kirjoittanut: Embize (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.07.2010 12:09
Katselimpas tässä vasta elokuvan Day Zero
Kertoo kolmesta lapsuuden ystävästä jotka saavat kutsun sotaan Irakiin 30 päivän varoitusajalla.
Oli mielestäni aika hyvä. Tykkäsin. Kuvattu 2007. Eli ei ole ihan uusi elokuva, mutta on vasta ilmestynyt Filmtowniin. Kerrankin joku elokuva joka ei kerro itse sodassa olemisesta vaan ajasta ennen sinne menoa
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #954
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.07.2010 14:00
How to train your dragon

Aivan ihana leffa viikingeistä ja lohikäärmeistä. Tarina kertoo kuinka viikingit tappavat lohikäärmeitä ja kuinka yksi nuori kundi tajuaa ettei niitä tarvitse tappaa. Hänen "nappaamansa" hurjimmista hurjin lohikäärme (Night Fury lajikkeeltaan ) osoittautuukin melkoisen suloiseksi tapaukseksi ja heistä tulee ystävät. Tämä nimenomainen lohikäärme toi mun mieleen vähän Pokemonit

Elokuva oli minusta aivan mahtava! Ehdottomasti kannattaa katsastaa, tässä sai jopa naureskella ääneen.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.07.2010 17:54
Stephen King's It, Pennywise the Clown on vaan yks parhaimmista kauhuelokuva pahiksista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 19.07.2010 08:15
Katsoin eilen myös leffan "Finding Neverland", joka oli ennakkoluuloistani huolimatta valloittava ja koskettava kaikin puolin. "The Queen" Helen Mirrenin tähdittämänä puolestaan oli mielenkiintoinen katsaus Englannin kuningattaren elämään.
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #957
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.07.2010 23:34
The Duthess & Nuori Victoria.
Kivoja pukudraamoja. Tykkäsin kovasti, tosin Duchessin yksi kohtaus pakotti katsomaan muualle. Visuaalisesti pukudraamojen ystävä tykkäsi paljon, eikä juonissakaan ollut valittamista.
Kirjoittanut: SilverGhost (Jäsen)
 • #958
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.07.2010 09:16
Burtonin Liisa Ihmemaassa....oikein ihana leffa! Sitten katoin Amelien (Jeunetin), se oli erilainen, en yleensä tykkää ranskankielisistä leffoista mutta tässä oli "jotain", joten sen voi katsoa jopa uudestaan....
Kirjoittanut: Neiti Kooma (Jäsen)
 • #959
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.07.2010 20:15

Lainaus: Heetteri

Katsoin juuri elokuvan "Precious" joka kertoo 16-vuotiaasta harlemilaistytöstä joka on, paitsi ylipainoinen ja lukutaidoton, myös toista kertaa raskaana isälleen, ja asuu väkivaltaisen, työttömän äitinsä kanssa. Mielenkiintoinen ja lopulta myös toiveikas elokuva.


Tuo on ollut tarkoitus katsoa jo kauan. Yhden leffan tuolta pitää-nähdä-listalta saakin taas vetää yli, sillä Burtonin uusi Alice on nyt nähty. Miten elokuva voi olla niin kaunis, ahh. Haluan oman mad hatterin.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #960
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.07.2010 14:03
Sauna

Tuli katsottua viiden aikaan aamulla kyseinen pätkä, ehkä siksi se olikin rahtusen jännittävämpi kuin päivällä katsottuna. Ei ollut niin hyvä, että dvdlle olisin halunnut ostaa. Mukiin menevä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit