Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjoita kun saat jotain kivaa. Osa 3

Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.11.2009 18:55
Löysin eilen nalle- ja nukkemarkkinoilta meitä vastapäätä olevasta pöydästä juuri sen Tuulen viemää Barbien, jota olen himoinnut/etsinyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti lähestulkoon lapsesta alkaen! Kyseessä on siis Scarlett O'Hara elokuvan alun valkovihreässä puvussa. Hinta oli suolainen 100€, mutta äiti päätti maksaa nukesta puolet! Nyt nukke on piilotettu vanhempien luokse ja saan sen sitten jouluna, koska mieheni ei ihan sulata tällaisia "turhia" ostoksia. Sitä paitsi, olen ostanut itselleni joka vuosi joululahjan varmaan 11-vuotiaasta asti.

Ja nyt sain vihdoinkin syyn aloittaa pitkään mielessä olleen Barbie-keräilyn ja ottaa esiin ainoan Barbieni, minkä olen lapsuudesta säästänyt (kyseessä on toki myös keräily-Barbie, japanilainen nainen pinkissä kimonossa, joka oli muuten ensimmäinen itselleni ostama joululahja ).

Nyt onkin sitten hakusessa Rhett Butler.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.12.2009 15:08

Lainaus: TaruinenAave

Löysin eilen nalle- ja nukkemarkkinoilta meitä vastapäätä olevasta pöydästä juuri sen Tuulen viemää Barbien, jota olen himoinnut/etsinyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti lähestulkoon lapsesta alkaen!


Wau, aika hyvä löytö.

Olin tänään Ofelia Marketissa, mukaan tarttui upea Kirsi Nisosen turbaanihattu, todella halpa ja hieno koristeltu baskeri Hula Hula Boutiquelta sekä supertörkeenihana leopardikuvioinen neule vain kympillä. Oi joi, tämä neule on ehkä Vuoden Löytö 2009!!
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.12.2009 18:18

Lainaus: Piiskansiima

Olin tänään Ofelia Marketissa,

Ja minä unohdin koko tapahtuman. En toisaalta olisi sinne oikein jaksanut/ehtinytkään raahautua..

Minä sain veronpalautukset ja opintotuen, siinä on kivaa hetkeksi. Löysin myös pari päivää sitten kivan mekon halvalla.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #844
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.12.2009 00:48
sain kaverilta (itseasiassa jo eilen) joululahjan jo nyt. arrrh... olen päättänyt että avaan sen vasta aattona mutta himottais avata jo nyt. *darkkis malttaa nyt vaan mielensä ja laittaa paketin piiloon*
Kirjoittanut: Dagonist (Jäsen)
 • #845
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.12.2009 14:33
Michael Myers maski komeilee hyllyllä
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.12.2009 15:17
Olin mummun kanssa käymässä Naisten joulumessuilla ja hän osti minulle ihanat korvikset ja lampaannahkaiset korvaläpät! Yritin kyllä, että maksaisin ainakin toisen itse, mutta ei käynyt. Korvikset olivat joululahja ja korvaläpät kuulemma muuten sellainen asia, mitä mummut voivat lapsenlapsilleen antaa.
Kirjoittanut: fantasos (Jäsen)
 • #847
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: fantasos
 • Lähetetty: 06.12.2009 15:35

Lainaus: TaruinenAave

Olin mummun kanssa käymässä Naisten joulumessuilla

Ei kai vain sattumoisin Oulussa? Vaimo oli saman nimisillä messuilla. Pitänee kysyä mitä kivaa hän on saanut.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.12.2009 15:40

Lainaus: fantasos

Ei kai vain sattumoisin Oulussa? Vaimo oli saman nimisillä messuilla. Pitänee kysyä mitä kivaa hän on saanut.

En ollut, nää oli Helsingissä.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.12.2009 17:34

Lainaus: TaruinenAave

Löysin eilen nalle- ja nukkemarkkinoilta

Onks kyse Benita suomen järkkäämistä keräilytapahtumasta?
Taruinen Aave keräiletkö vanhoja nukkeja?

No Niin.Sain rahaa,koskaÄitini,Ei osaa/jaksa hakea mitään lahjaa kenellekkään meistä(4 aikuista lasta)!Ainakin saan ostaa jotain mistä itse pidän.. Ei mitään kauheen kallista tietystikkään.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.12.2009 18:45
-Billy Talentin keikkalippu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Sukkia asianmukaisella pöllökuosilla
-Satiiniset oloasushortsit, myös pöllökuvioiset (sekosin Seppälässä, siellä oli pöllökuvioista kaikkea, jee!)
-Joululahjaksi saan What Katie Didin korsetin eli uusi korsetti, yippee!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit