Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjoita kun saat jotain kivaa. Osa 3

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.01.2010 12:19
Sain töitä! Tai osa-aikaista keikkakassaahan tämä on, ja kassalla työskennelleet tietävät, että myös kaukana kivasta, mutta parempi kuin ei mitään. Saan myös kaksi eri koulutusta, joten voin sitten istua kolmen eri ruokakaupan ja yhden urheiluvälineliikkeen kassalla. Vaikken tiedä urheiluvälineistä juurikaan...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.01.2010 16:58

Lainaus: Iiriva

Sain töitä! Tai osa-aikaista keikkakassaahan tämä on, ja kassalla työskennelleet tietävät, että myös kaukana kivasta, mutta parempi kuin ei mitään.


Tähän maailmanaikaan työpaikat ovat niin kiven alla, että vilpittömät onnittelut!
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #953
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.01.2010 17:41

Lainaus: Iiriva

kassalla työskennelleet tietävät, että myös kaukana kivasta,

Mutta ystävällinen ja kiva kassahenkilö tuo piristystä päivään Ja onnea!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.01.2010 18:55
JES JES JES! Upouusi hattuni saapumisilmoitus tuli tänään, ja hain päähineen juuri postista. Aivan ihana, ja saan sen illaksi päähäni!
Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #955
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.01.2010 20:35
Pikeur kisatakki pompsahti Saksanmaalta puolitutulta, kaksissa kisoissa käytetty ja köyhdytti lompakkoani vain 40 €!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.01.2010 16:12

Lainaus: Melia

Pikeur kisatakki pompsahti Saksanmaalta puolitutulta, kaksissa kisoissa käytetty ja köyhdytti lompakkoani vain 40 €!


No oho!! Täytyy kyllä sanoa että melko hyvän kaupan teit. *heristää kateellisena nyrkkiä* Itsellä on Pikeurin kilpatakki ollut jo kymmenen vuotta, vaikka tällä kisatahdilla ei voi mistään suurkuluttamisesta puhua niin on se kyllä kestänyt menot ja meiningit ja lainaamiset ja silti näyttää lähes uudelta.

Minä sain lisää lankaa, asia ei kuulosta sinänsä suurelta mutta kun kyseessä oli joku kausituotelanka josta tietämättömänä olin jo ehtinyt virkata puoli kaulahuivia niin ylimääräiset kerät tulivat tosiaan tarpeeseen. Kiitos äiti!
Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.01.2010 16:50
Syytän 3,5 tunnin unia viime yönä, tuli hetkellinen mielenhäiriö univajeesta. Mutta hauskaa oli, vingutin korttia niin ettei ehtinyt välillä jäähtymään Se joka väitti ettei tavara tee onnelliseksi oli oikeassa vain puoliksi, se ei tee pysyvästi onnelliseksi mutta hetkeksi kylläkin, ja joskus pieni hetki on kaikki mitä tarvitaan Varsinkin kun tuhlaaminen on itselleni tosi harvinaista, olen yleensä liiankin harkitsevainen. Rosvous saaliini:
-2 x musta lakana
-3 x musta tyynynpäällinen
-meikkejä
-kangasta olohuoneen tauluja varten, kehykset oli jo valmiina
-uusi isompi kahvikuppi, mustalla pohjalla kaksi kapeaa lehdetöntä koivunrunkoa
-käsilaukun maskotille "murheensiepparille", tuli kaveri "kahlerinssi"
-musta-harmaa vaakaraitainen iso pyyhe
-hopean värinen kahvipurkki
and best for last...
-tatskaliikkeessä 2 lävistystä ylös vasempaan korvanlehteen
sanoisin että varsin tyydyttävä lauantaipäivä, ei tarvitse ostella mitään vähään aikaan.
Kirjoittanut: Dagonist (Jäsen)
 • #958
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.01.2010 16:06
Uuden tatuointi setin! ja mitään en maksanut
tosin nyt onki sitte yhteensä 6 konetta..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 24.01.2010 19:06
Sain Digiboksini toimimaan kun Sain siihen vaihtopiuhan! En kyllä katso kovasti televisiota, mutta onhan tuo hyvä olla olemassa. Lisäksi Tero lähetti taas uuden biisiraakileen johon tehdä lyriikoita - ihan uskomattoman helmeä kamaa!
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #960
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 24.01.2010 22:03
Ostin eilen uuden nenäkorun (violetti/pinkki timantti) , ja tänään vaihdoin sen paikalleen ilman mitään erityistä häsläämistä. Se on niin söpö :3

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit