Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat (osa 7)

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #781
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.06.2009 12:02
Ja taas kerran matkalla hammaslääkäriin. Ei vaan kipuilut lopu millään ja aina uutta vaivaa pukkaa suuhun. Kipulääkkeet on niin voimakkaat, että tekee pahan olon. Ja syöminen on vähentynyt ainakin puoleen ja sekin on pakkoa.. Ja sattuu ja sattuu ja sattuu. Niin ja kamalan väsynytkin olen kokoajan.
Kirjoittanut: SinofSatan (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.06.2009 15:55
Inhottaa,kun ulkona sataa ja miun tekis hirveesti mieli uimaan. yyh.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 17.06.2009 19:34
Tahdon jo lomille!
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.06.2009 19:41
Väsyttää, on kylmä ja kesätyön tuntipalkka on surkia -.- Huomena viiminen työpäivä sentäs. Ei millään jaksasi enempää tätäkä touhua, alkaa toi ruohonleikkaamine tulla jo korvista ulos.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #785
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 18.06.2009 15:28
Tulisi jo lämpymät kelit, palelee!
Kirjoittanut: Death Angel (Aktiivi)
 • #786
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.06.2009 16:01
Eilinen Hämeenlinnan reissuni meni perseelleen. Edellisenä iltana oli Toijalassa kaatunu tavaravaunut raiteille ja sen takia jouduin vaihtaa junaa Tampereella, juna lähti 30 min myöhässä jatkamaan matkaa, jouduttiin ottamaan apuveturi että päästiin Toijalan ohi ja tämä apuveturi meni HILJAAAA, kun apuveturista päästiin eroon mentiin pari sataa metriä ja ajolangasta loppui jännite. Juna pysähtyi ja odoteltiin ehkä tunti että päästäisiin jatkamaan. Mnoh. Kolmen tunnin reissu venyi kuusi tuntiseksi...
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2009 16:31
hhhmmm..... joooo! joooo! tiiän kitisemisen aihetta: Miun työkaverit on tyhmiä kun saappaat! Jouduin tänään yksin pakkaamaan talkkia ja käyttämään purkitus linjaa (siis yhtäaikaisesti!) nämä ovat erihuoneissa ja toisessa pitää pitää hengitys suojainta ja hanskoja ja TOISESSA ei saa näitä käyttää ja kädet pitää aina pestä ja huuhdella etanolilla kun työ vaihtuu ja siellä istuu 5 vakkarityöntekijää PAKKAAMASSA LAASTARI! Hohhoijaa, joku päivä vielä karjasen niin että lääketehdas raikaa...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2009 16:41
Eeeäääaaaarrggh! Miksi Huuto.net perceilee juuri silloin kun olisi oiva rahanansaintamahdollisuus? *korvien välistä kohoava sienipilvi*
Kirjoittanut: Hiinokka (Jäsen)
 • #789
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.06.2009 00:47
Katoin just pidennetyn version Taru Sormusten Herrasta- Kuninkaan paluu. Siinä oli vaikka mitä hienoja kohtia! Olis aivan hyvin voineet esittää sen pidennetyn version elokuvissakin:| Hemmetti!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 19.06.2009 01:55
Äh! Tukastani ei tullut vieläkään halutun väristä. Tein värinpoiston ja värjäsin 2 kk sitten, nyt sama uusiksi, eikä vieläkään! Ei tämäkään väri paha ole, mutta kun halusin oman, luonnollisen punaisen takaisin enkä tällaista punaisen ruskeaa taas. Pitänee taas mennä pari kk tällä ja yrittää uudestaan, kalliiksi tulee tämä paska. Enkä muuten enää ikinä osta sitä väriä, jota olen nyt kahteen kertaan yrittänyt laittaa. Pikkusiskonikin halusi värjätä luonnonblondit hiuksensa punertaviksi, mutta eikös niistä tullut jotkin violetinpunaisenrusehtavat, vaikka me molemmat haimme lähinnä oranssia lookia. Että kiva. Hirveästi rahaa molemmilta hukkaan.

Huomenna pitää herätä aikaisin, jotta ehtii kaupoille.

Ja niin joo, en lähdekään edes mökille. Liian kurjaa säätä luvattu, jotta siellä jaksaisi olla, enkä jaksa kaikkia ihmisiäkään... Äh, nyt on sitten paha mieli pikkusiskoni takia kun hän meni pilaamaan kauniit hiuksensa paskalla hiusvärillä. ._.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit