Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat (osa 7)

Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
 • #971
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.07.2009 17:20

Lainaus: neo_shaman

Veljeni on tuhlannut kaikki ruokarahamme [joilla pitäisi elää vielä kaksi viikkoa] alkoholiin, tupakkaan ja tyttöystäväänsä.


ASD. Ei noista kolmesta luettelemastasi asiasta ole muuta kuin harmia D; ... noei mut ihan tosissaan, älytön juttu o__O
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #972
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.07.2009 19:06
Mä en jaksa enää tätä ärsyttävää yskää!!!! Menis jo pois. Muutaman päivän yskiny kurkkua helläksi.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #973
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.07.2009 19:39

Lainaus: SeKukaVaaniiSängynAlla

Veikat on ihanoita

Veljeni on oikeastaan harvinaisen ihanaa sorttia, mutta rakkaus on vain sekoittanut sen täysin. A weak-minded fool, that he is.

Lainaus: Mortti


ASD. Ei noista kolmesta luettelemastasi asiasta ole muuta kuin harmia D; ... noei mut ihan tosissaan, älytön juttu o__O

No niimpä. Ei muuten, mutta mielummin sitä ruokaa edes - se kun on todistetusti terveysvaikutteista!

Tänään on ollut muutenkin angstinen päivä, mutta onneksi paras kaveri soitti Lontoosta En ole puhunut hänen kanssaan noin 3 viikkoon kun on ollut Kaliforniassa, joten puolentoistatunnin puhelu piristi kummasti!
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.07.2009 19:43
Hei.Kokeile luontaiskaupasta candimin(eetterinen öljy,Ja sitten toinen vaihtoehto ois toi homeopaattinen(thuja).Minulla lähti 3päivän jälkeen tosi raivostuttava yskä pois,Joten Suosittelisin "thujaa"!
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.07.2009 19:54
Raah, nyt potkii kyl joku päähän ja pahasti!! Lähettiin tossa tampereelle ajelemaan ( sielt mist lähettii on jotai 80km') ehittii ajaa jonku 20km ku huomasin että kännykkä jäi kotii ja se oli pakko hakee koska jään yksin sinne sitten yöksi. noh, sen haettua, otan koneen esiin, ja eiköhän tuo nettitikku luiskahda penkin alle --> en saa sitä pois --> pysähytää bussipysäkille, nousen ylös ---> saan nettitikun pois, ja palaan takaisin autoon läpimärkänä -.-' mitä vielä?

Ja näin lisäykseksi tänne, on perkeleen tylsää ja yksinäistä tääl uudes kämpäs yksin jeejee.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.07.2009 21:56
Voi äh, nyt ressaa niin viimisen päälle paljon! Kaustisen festarit alkaa lauantaina, uusi prokkis on reenattu ehkä kaks kertaa läpi ja se ei tahdo sujua, vuoroja unohtuu ja askelikkoja siis ihan koko ryhmältä. Ja tavallaan pääosassa olevana mun pitäisi ne osata parhaiten :/ Ja sitten en millään saa mitään liikemateriaalia tai tanssipätkääkään aikaiseksi ja koulun alkuun mennessä pitäisi olla jotain valmiina. Argh.

Nyt ahdistaa niiiiiiiiin ylipaljon!!!
Kirjoittanut: Miss Angel (Aktiivi)
 • #977
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.07.2009 23:17
Ihmissuhteet. Argh! Jotain niin käsittämättömän vaikeaa.
Kirjoittanut: yurei (Jäsen)
 • #978
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.07.2009 00:29

Lainaus: Miss Angel

Ihmissuhteet. Argh! Jotain niin käsittämättömän vaikeaa.


Yhdyn lauseeseen täysin, ja valitan vielä lisäksi lisää tästä sormesta (josta jo aikaisemmin kävin valittamassa, anteeksi) tämä perkele otti ja turposi lisää, kimoilee ja kuumottaa entistä enemmän... Tulehdus lienee, mätäkuu iskee.. Ei muutaku arvauskeskukseen, valitettavasti.. Sitte ne puhkasee multa silmät tai vatsaontelon samaan aikaan ku tuumaavat että otetaanpas nuorelta neidiltä mätää pois sormesta.. Hrr. En tykkää pienten paikkojen (pienten kylien tahi kaupunkien siis) terveyskeskuksista..
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.07.2009 00:50
Väsyttää mutta en silti tahdo mennä nukkumaan, pelkään vaan sitä että entä jos en nukahdakaan?
Näin on käynyt monesti ja sittenhän siellä sängyssä ollaan pyöritty kohta 4h eikä se ole kovinkaan mukavaa.

Juu on mullakin ongelmia.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 10.07.2009 07:02
Ompas mullakin taas suuret huolet, ärsyttää vaan ku tunti sitte heräsin ja nukuttaa ja Voicelta ois tullu Beastie Boysin Intergalactic mutta kuva ja ääni vaan pyki vaikka haroin joka antenninjohtoa, skartteja ja kaikkia helvetin piuhoja!!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit