Gootti.net

3. GOOTTIMIITIN (HALLOWEENBILEET) 54 KUVAA GALLERIASSA!!!!!!!!

Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.11.2006 20:58
Kiitoksia kovasti kuvista. Kauniita ihmisiä kaikki. Tällä kertaa flunssa ja ilmastomarssi veivät voiton meikäläisestä...
Kirjoittanut: Kahleet (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.11.2006 22:08
Kävin myös katsomassa kuvat. Ihanat puvut kaikilla! Nyt rupesi hirveesti harmittamaan etten päässyt tulemaan... Ja Ninni muuten, noita kuvia katsellessa tajusin, että olet ihan älyttömän valokuvauksellinen!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 11.11.2006 01:43
Lainaus: poison Mä voisin kans tulevaisuudessa olla "partiossa", kas kun en kummemmin käytä alkoholia (ainakaan paljon).

Juu tervetuloo vaan!
Lainaus: seidar Joskus pohjoisemmaksikkin?

Tottahan toki meidän täytyy joskus matkustaa vähän pohjoisemmakskin, et siellä päin asuvatkin pääsee miiteistä nauttimaan! Pannaan mietintään juu. Sit kun se virallinen goottiyhdistys perustetaan, niin mehän voitais vaik pitää jotku myyjäiset ja sillä tapaa hankkii massit et päästäis tuleen pohjoiseen bilettään!
Lainaus: Ampiainen Minä olen tyhmä tai jotain,mutta miksi suurin osa noista kuvista on väärinpäin.
Ärsyttävä katsoa kyljellään olevia kuvia.

No se johtuu ihan puhtaasti siitä, et otin ne kameraluurillani, ja jos haluu ottaa pystykuvan jostain, pitää kääntää sitä puhelinta. Niimpä ne sit myös tulee tänne galleriaan sellasina. Et suinkaan tyhmä ole, eikä ne nyt sentään ihan väärinpäin ole!!! Vähän vaan niskaa tarvii taivuttaa oikealle niin kuvasta saa selvää Vai onko niska ihan jumissa kuvien kattelusta jo nyt?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 11.11.2006 01:47
Lainaus: Tristessa Kiitoksia kovasti kuvista

Joka miitissä otan kuvia, nyt tuli otettuu vaan aika monta...
Lainaus: Kahleet Ninni muuten, noita kuvia katsellessa tajusin, että olet ihan älyttömän valokuvauksellinen!

Oon tehny mallinhommia 11 vuotta (nimenomaan valokuviin, en paljo näytöksissä), niin pakko kai se on jo tässä vaiheessa olla. Kiitän syvästi kohteliaisuudesta, sillä en pahemmin kyllä tuolla bileissä edes poseerannut, kunhan seisoskelin ja joku räppäs kuvan
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 12.11.2006 13:04
(Ninni ja Kuunsilta, erittäin toimiva kännisten goottien pelastuspartio!!!)

nauran ääneen
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 12.11.2006 17:55
Lainaus: Kuunsilta nauran ääneen

No siellähän ne pyöris vieläkin kahden puutalon ja punaisen kuusen ympärillä ellei oltais pelastettu niitä! Ja Kuunsilta, käyhän äänestään!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit