Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tosigootit hiiviskelevät hämärässä.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.03.2006 13:29
Netistä löytyy monia enemmän tai vähemmän hyödyllisiä palveluita myös gooteille. Kunnon hightech-gootti osaa hyödyntää esimerkiksi Forecan sääpalvelu, jossa kerrotaan myös tarkat kaupunkikohtaiset kellonajat, jolloin aurinko laskee ja nousee. Esimerkiksi tänään Helsingissä aurinko laskee kello 18:18 ja Kilpisjärvellä vasta kello 18:29.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2006 18:08
Kävin katsomassa sääennusteita ja yllätyin. Imatralle oli luvattu pakkasta 8 astetta, ja tämä myös piti.
Parempi Kuin television säätiedot, jotka eivät pidä useinkaan paikkaansa...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.03.2006 15:49
Näin on näppylät. Ihan hyödyllinen palvelu Forecalta.

Parissa päivässä on kertynyt päivälle valoisaa aikaa parikymmentä minuuttia. Vielä 14. päivä Helsingissä aurinko laski klo 18.18 ja tänään se laskee 18.40. :-/
Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.04.2006 16:09
Pitääkin alkaa tuota tutkimaan ennemmin kuin telkkarista katsoa,jos tuo on tosiaan hyvä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.04.2006 16:17
Onhan tuo osoittautunut näppäräksi palveluksi, josta saattaa joskus olla oikeasti hyötyäkin.

Tänään Helsingissä päivä laskee tasan kello 21.00! Noin kuukausi sitten se laski klo 18.40. Taitaa se kesä tosiaan tulla tännekin, valitettavasti.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.04.2006 16:56
Lainaus: kuopassavalitettavasti.


Mitä, etkö pidä auringosta, itikoista ja oravista?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.04.2006 17:04
Päivänsäde tuo mukanaan menninkäisiä: lokkeja, narkkareita, alkoholisteja ja muita ali-ihmisiä. Etenkin täällä Itä-Helsingissä edellä mainitut olennot ovat hyvin edustettuina, kun mm. sellainen huumeneulojen jakelukeskus löytyy tuosta kivenheiton päästä. Vuosaarikin on tässä ihan lähellä. This is Mordor of our times, this is The Rectum of our fatherland.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.04.2006 18:58
niin no... kouvolan lehtomäessä alkaa hiljalleen yksittäiset laukaukset kuulua sarjojen ja räjähdysten seasta.

talvella oli kyllä kiva pimeassä yössä seurata valojuovien lentoa...

älkääkä huoliko. kyllä suomen talvi kuitenkin kestää sen 8kk, joten pimeässäkin ehtii kyllä hiippailla. ja nythän on aikaa hioa kellarissa rituaaliveitset teräviksi, uusia lihakoukun ketjut ja muutenkin laittaa SILLÄ silmällä paikat kuntoon. kyllä se syksy sieltä saapuu... buuahahaha!!!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.04.2006 17:21
Ohhoh. Kouvolassakin on siis rappiota. Pitäisi perustaa joku sellainen street team -palvelu, joka liikkuisi Suomen kaupunkien rappeutuneilla alueilla. Uskon, että ihmisten turvattomuuden ja levottomuuden tunteet (heidän liikkuessaan esimerkiksi metroasemilla) saadaan painettua lähes olemattomiin, jos vain olisi suojeluväkeä partioimassa. Tietenkin tuolle suojeluväelle tulisi antaa tarvittava mandaatti poistaa häiriötekijät...

Kannatan puuttumista ongelmatilanteisiin: kun rappeutunut yksilö tai niiden lauma käyttäytyy häiritsevästi, tulisi em. suojeluväen terminoida ne välittömästi. Ongelmatilanne selvitettäisiin muutamassa minuutissa ja sen jälkeen maailma olisi taas vähän parempi paikka elää.

Mitä olette mieltä näistä ajatuksista?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.04.2006 20:46
huhhuh... no, siinäpä selität ettet itse kuulu häiriöainekseen. tietysti, jos sattuisi olemaan itse diktaattori, niin... taidanpa perustaa puolueen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit