Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tosigootit hiiviskelevät hämärässä.

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.04.2006 21:08
Häiriöainesta ovat ilmiselvästi ainakin narkomaanit, alkoholistit, lapsiin- ja eläimiinsekaantujat, myös nekrofiliaan taipuvaiset, taparikolliset, murhaajat, (väkivaltaiset) vakavasti mielisairaat, Matti Nykänen sekä kiihkouskovaiset kristityt ja islaminuskoiset jne.

Noista rappioryhmistä ei ole muuta kuin haittaa, eikö? En ainakaan itse keksi mitä hyötyä meille jostakin pedofiilista voisi olla.

Perusta Puolue, jonka ohjelmaan kuuluu maailman parantaminen, niin minä liityn siihen.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.04.2006 17:30
(narkomaanit), (alkoholistit), lapsiin- ja eläimiinsekaantujat, myös nekrofiliaan taipuvaiset, taparikolliset, murhaajat, väkivaltaiset vakavasti mielisairaat, (Matti Nykänen) sekä kiihkouskovaiset kristityt ja islaminuskoiset jne.

laitoin sulkuihin ne, joista olen osittain eri mieltä.

Puolueohjelmaan tulee kuulumaan rikoksentekovälineen menetys vakiona tietyissä rikoksissa, tilapäisen mielenhäiriön raskauttavuus sekä suosikkini vankilapalveluiden ulkoistus venäjälle taparikollisten sekä elinkautisvankien kohdalla. lapsiin-tai eläimiinsekaantumisesta tuomitaan nimen sekä kuvan julkaisu, sekä vapautus. niin, ja syytesuoja tuomittuun kohdistuneisiin rikoksiin.

matti taas on matti. mitä eroa on juopolla ja hyvin mäkeä hypänneellä juopolla? ei mitään...

kirjausvirheen korjasin....
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.07.2006 05:14
Illat hämärtyvät jo!!!

onkos ne rituaaliveitset jo teroitettu?
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2007 14:39
Mäpä oon niin ovela, että useimiten lähden ulos vasta auringonlaskun aikaan tai sen jälkeen ku on jo pimeää.. HIHIHI, saa säikyteltyy ihmisii enemmän, mutta tapana on kyllä eniten viihtyy sisällä
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.03.2007 14:46

Lainaus: kuopassa

Päivänsäde tuo mukanaan menninkäisiä: lokkeja, narkkareita, alkoholisteja ja muita ali-ihmisiä.


Lokki on siis ali-ihminen? Wau!!!
Kirjoittanut: turmatar (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: turmatar
 • Lähetetty: 16.03.2007 15:20

Lainaus: Piiskansiima[quote=kuopassa]

Päivänsäde tuo mukanaan menninkäisiä: lokkeja, narkkareita, alkoholisteja ja muita ali-ihmisiä.


Lokki on siis ali-ihminen? Wau!!!


Haha, katsoin samaa. Ainakin ali -jotain, viheliäisiä elukoita. Joutsenet kans. En muuten tajua tätä keskustelua, osallistun siihen silti.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2007 15:32
No jopas on.. Mä en tykkää just siks olla päivällä ulkona, koska on kuuma ja ihmisii pörrää, ne haisee, vinkuu ja tuijottaa kaikessa vaa omaa napaansa.. YÖK. Illalla on meno rauhottunut ja viileetä, on mukavampi liikkuakin ja helpompi hengittää..
Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.03.2007 15:38

Lainaus: SisterBlack

Kävin katsomassa sääennusteita ja yllätyin. Imatralle oli luvattu pakkasta 8 astetta, ja tämä myös piti


offtopic:
näenkö minä unta vai onko tämä totta?

joku toinen ihminen, joka on gootti,( ilmeisestikin, koska kuuluu gootti.netin foorumiin) ja imatran seudun asukki?
oletko sinä olemassa?
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.01.2009 14:35
Täällä laskee aurinko tänään jo 15.28 O.o

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit