Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Toukokuun Soihdun tilalle muu kahvila/nurtsi-miitti!

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #51
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 01.06.2009 13:53

Lainaus: Wednesday

(hiusvärit messissä, pahoitteluni näistä "ohareista" AnnaAngelille).

Ei se mitään, ehtiihän ne seuraavalla kerralla
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
  • Lähetetty: 01.06.2009 16:03
Minäkin kiitän puolestani. Tämänkään makuuhuoneessa ei kurkkuja leijunut.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
  • #53
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 01.06.2009 20:33
Nyt oon lataillut photobucketiin kansiollisen kaikenlaisia mittikuvia joita on tullut oteltua tässä puolen vuoden aikana. Suurimmasta osasta kuvia ei ole enää mitään tietoa milloin ne on otettu...
http://s194.photobucket.com/albums/z296/neo-shaman /Goottinet/

Kansion salasana on kauhean vaikea: Soihtu
Laittakaa minulle yksäriä jos haluatte sensuuria kuviin tms.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
  • Lähetetty: 01.06.2009 20:48
Kiitoskiitos miitistä munkin puolesta! Mäkään en onneksi joutunut herämään leijuviin kurkkuihin ja huudahtamaan jumaliste kurkkua.

Ninni, ihanaa, että pikku-Nelli oli mieluisa! Eikä ollut kuin puoli vuotta myöhässä...
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.06.2009 22:47
Selah kiittää ja kumartaa... onneksi en sentään nähnyt KOVIN pahoja painajaisia kaiken tuon räävittömän puheen jälkeen mitä naispuolinen jäsenistö suustaan laski!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit