Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

TUSKAMIITTI

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 24.06.2009 14:40
Nonni, ylihuomenna siis järjestän sen perinteisen Tuska-miitin siinä alueen ulkopuolella ennen festareiden alkua (en ite tänä vuonna tuskaile) Ja nyt pitäis tietää haluatteko joka kolmelle päivälle miitin vai pidetäänkö vaan se yks. Kun aika moni on miitistä kiinnostunut vaikkeivät myöskään ole festarialueelle menossa. Että sellanen kysymys: Joka päivä miitti vai yhtenä päivänä??
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 24.06.2009 14:46
No ilmeisesti Tuska-ketjussa on ollut puhetta siitä, että miitti olisi lauantaina...? Kai nyt ihmisillä on muutakin tekemistä vkonloppuna kuin istua jossain Kaisaniemessä örveltäjien keskellä kolmena päivänä.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.06.2009 22:15
Mihinkäs aikaan tuo nyt sitten olisi lauantaina?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.06.2009 08:43
Eikös tästä voisi keskustella tuolla Tuska -ketjussa? Lukkoa?
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.06.2009 10:00
Jätin alunperinkin lukitsematta säästääkseni ihmisiltä sen Tuska-ketjun edestakaisen selaamisen vaivan setviessään tätä miittiä. Ja tämä ketju kuitenkin katoaa arkiston syövereihin jahka Tuska on ohi.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 25.06.2009 11:17

Lainaus: Dark Eyes

Tuska-ketjun edestakaisen selaamisen vaivan setviessään tätä miittiä

No just sen takia tein aiheesta erillisen ketjun (ite niin pirun laiska lukeen ketjujen jokaista sivua)
Jaa että lauantainako sen miitin haluattekin? No mulle se on ihan sama, lauantai ilmeisesti on se päivä sitten jolloin suurin osa on Tuskaan menossa...?

Lainaus: Swanette

Mihinkäs aikaan tuo nyt sitten olisi lauantaina?

No pidetään se vaikka pari tuntia ennen ku tuskailun portit aukeaa. Te jotka sinne ootte menossa tiedätte milloin (eikös se oo joskus klo 12-14 yleensä?)
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.06.2009 11:22
Mä voisin myös tulla lauantaina miittailemaan, vaikka oon sitten ihan alueellekin menossa Mun mielestä joku klo 12 eteenpäin olisi ainakin ihan jees, niin ne jotka on menossa kattomaan bändejä ehtii myös tavata ihmisiä.
Missäs tavattaisiin?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 25.06.2009 11:40

Lainaus: neo_shaman

Mun mielestä joku klo 12 eteenpäin olisi ainakin ihan jees, niin ne jotka on menossa kattomaan bändejä ehtii myös tavata ihmisiä.
Missäs tavattaisiin?

No sillonko se mesta jo aukee? Kun ei ihan aamukymmeneltä jaksais lähtee sinne puistoon hilluun.. No toissa vuonna miittailtiin sen hirvipatsaan luona, mut viime vuonna se alue oli aidattu, joten oltiin siinä verkkoaidan vieressä missä isoja puita ja pari nyppylää (siis heti siinä kun steissiltä päin tullaan ja on se 1. raide ja siitä alkaa se puisto) Niin että olisko se nytkin siinä jossain?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.06.2009 12:28
12 maissa ois varmaan ihan jees.

Lainaus: Ninni

No toissa vuonna miittailtiin sen hirvipatsaan luona, mut viime vuonna se alue oli aidattu, joten oltiin siinä verkkoaidan vieressä missä isoja puita ja pari nyppylää (siis heti siinä kun steissiltä päin tullaan ja on se 1. raide ja siitä alkaa se puisto) Niin että olisko se nytkin siinä jossain?


Juurikin siellä.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.06.2009 22:14
Hittolainen, tulisin muuten miittiin lauantaina mutta on siskon häät justhan silloin :/

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit