Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

TUSKAMIITTI

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 28.06.2009 12:18
no köyhät indeed. Miitin jälkeen mentiin TaruisenAaveen ja tapsulin kaa safkaan ja Tristessa puolisoineenkin nähtiin Tuskaan menossa..
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.06.2009 12:18
Jeps, kiitosta vain miittiseurasta, oli hauska käydä pistäytymässä edes Tuskan liepeillä vaikkei eilen suunta ollutkaan kohti festarialuetta. No, tänän humpataan sit senkin edestä!!

Ps: Ninni, kannattaa hommata siihen printteriin mustetta, saat varmasti Jehovien mieliin jäävän somisteen oveen!
Kirjoittanut: ninni5 (Nimetön)
  • Lähetetty: 28.06.2009 14:35
meille ei jehovat uskaltaudu!!!!!!! mäkin tulossa tuskaaan
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 29.06.2009 09:39
Tulipahan käytyä edes miitissä, vaikka Rotisko & MDB olisi ehkä ollut jees nähdä.

Mutta Piiskiksen loxit = parhaat viikset!
Kirjoittanut: pimeyden_hehku (Jäsen)
  • #25
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 29.06.2009 15:22
ohohh en sitten muistanut miittiin tulla kun piti nähdä kaikkia muita tuttuja ja kaverita ni jäi sitten väliin mutta joku toinen kerta sitten 8)

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit