Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
  • #991
  • Arvo: Platinagootti+
  • • Muokkasi: darkAngel
  • Lähetetty: 04.11.2009 21:16
oon kipeenä. sinänsä ihan hyvä kun syysloma jäi väliin, että pääsee vähän lepäämään ja vielä jos ois huominenkin. mutta kun töissä (tai no, työharjottelupaikalla) olis pikkanen kiirus ja olen kuulemma ollut tervetullut apu, niin hiukan harmittaa jättää heidät sinne (vaikka ei se ikuisesti kestä se työharjottelukaan) ja se että meinaan kävellä aamulla huonoimman olon alaisena päin seiniä. no jos sitä taas perjantaina sit olis töissä.
niin ja pää meinaa kosahtaa. ja niskat ja nielurisat kipeenä. nyh.

ja sekin vielä että taas itkettää.
Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
  • #992
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 04.11.2009 22:05
Miksi elämä on tälläistä kidutusta? jokapäiväistä yksinäisyyttä ja ahdistusta.
Ei minkäänlaita mielihyvän tunnetta, olen vain tyhjä, tarpeeton ja huomaamaton.
Mieleni tekisi käpertyä pimeyteen ja nukahtaa, mutta en voi koska päässäni kummittelee toivo niminen harha, se yrittää valehdella että voisin joskus olla edes tyytyväinen elämääni.
Mutta se on mahdotonta.
Jos minulla olisi sielu, siihen koskisi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit