Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.11.2009 11:30
Valistakaas hei vähän että mitä ****** se sellainen on että ensin flirttaillaan kuin viimeistä päivää ja sitten seuraavassa hetkessä on jo toinen tyttö kainalossa?

Voisiko vielä enempää satuttaa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.11.2009 11:42

Lainaus: Elegia

Voisiko vielä enempää satuttaa.


Voisi. Miten olisi vaikka 40v yhdessä, jonka jälkeen saisit tietää että hänellä on toinen perhe toisessa kaupungissa?
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.11.2009 11:50

Lainaus: Heetteri

Miten olisi vaikka 40v yhdessä, jonka jälkeen saisit tietää että hänellä on toinen perhe toisessa kaupungissa?


No joo voisi sattua enemmänkin, mutta ei nytkään kovin mukavalle tunnu.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.11.2009 11:52

Lainaus: Elegia

on jo toinen tyttö kainalossa?
Se on perus arkea, niin käy usein ja siihen on totuttava, vaikka se kuinka ärsyttäisi -.-'
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.11.2009 21:33
Nuaaarrrhhhh, mua ei sais hetkekskään jättää yksin kai nykyää, heti tuntuu että kämpän seinät saamari kaatuu päälle. Ja siltä täällä kyllä näyttääkin, ihan kuin täällä asuis yksinäinen masentunut muumio. Ehkä asuukin. Seura kelpais mutta kun ei ole..
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #986
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.11.2009 22:00
Tämä on niitä iltavuoroja, jotka ei tunnu loppuvan ikinä. Kiirettä pitää mutta silti aika matelee tahmeasti kuin etanalla. On vähän etanamainen olokin, kummallisen lötkö.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.11.2009 14:17
Oon taas masentunut. Hurraa.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.11.2009 18:42
Voihan nyt tuska sentään mikä tunne oli äsken. Tyhmä en muistanut että käteni ovat kuivat kuin aavikko ja siltä kylllä näyttävätkin ja aloin tiskaamaan. Ensin pientä kutinaa, sitten helkatin isoa kutinaa ja lopuks ihan sietämätöntä kirvelyä, meikä juoksee vessaan peseen kätensä aikamoisella vauhdilla, huhhuh.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.11.2009 20:43
Ärsyttää sellaiset himputin sinisilmäiset otukset, jotka antaa potkia itseään päähän ja kaikkee muuta pientä, mutta jos tällainen päähänpotkija sitten vähän hymyilee (muiden läsnäollessa), antaa ehkä lahjan (hiukka ennenkuin tästä pitäisi antaa arvio tai muuta), lupaa parantaa tapansa (sen sadannen kerran) jne, niin johan sitä taas uskotaan että ihan kilttejä ihmisiähän nämä. Lähdetään sitten niiden mukaan, luvataan olla ystäviä, pidetään niille pippaloita ja hetken päästä taas itketään (tuhannennen kerran) niiden kaksinaamaisuutta.

Ja kukas se sitten korjaa niitä sirpaleita lattialta???

En vaan jaksa enää en, seuraavalle sanon kyllä ihan varmasti, että ittepä sitä nenästäs kerjäsit! Juu, sanon ... tai ainakin ajattelen ...

Miksi ihmisen pitää olla liian kiltti?
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.11.2009 20:57
Minun sydän taas reistailee -.-' En jaksa sitä sairaalakierrettä enää! Ja selkääni joudutaan ehkä laittamaan lisääruuveja, joka tietää vähän lisää sairaalaa. En jaksa, olen poikki ja uupunut vielä viimeisestä sairaalakerrasta, josta jäi trauma pakkoruokinnan takia : /

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit