Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

yön pimeät surffaajat

Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #31
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.01.2007 05:24
D'oh! Nyt tulee paljon valvomista, ainakin omiin tottumuksiin verraten. Pitää valvoa tämä yö, kärsiä koulussa päivä ja sitten illalla kaatua petiin viimeistään kello 23:00, tosin todennäköisesti nukun jo kahdeksalta illalla koska on sen verran tillin tallin olo nytkin.
Mut hyvin tässä pärjäillään, kai. Toivotaan etten nukaha kouluun, tai minekkään muuallekkaan ennenkun olis tarkotus ja kahvia en juo, paitsi hätätapauksissa. En sitten tiiä lasketaanko tämä niihin. Ei vielä ainakaan.

Tein itselleni päänsäryn opskelemalla päähäni todella kiinnostavaa kirjaa shamanismista, on siis totta että jos opiskelee liikaa (ja varsinkin väsyneenä) niin saa päänsäryn, on vaan kyllä liian hyvä ja osuva kirja. Serge Kahili King:Kaupunki shamaani, kannatan lukemaan ketä vaan pätkääkään kiinnostaa aihe, on esitetty tarpeeksi selvästi jutut että ymmärtää ja jää jotain päähän tällaisella tavallisella länimaisella pulliaisellakin.

Ompas ihana höpöttää yksin tietokoneen ruudulle, nooh, se siitä järkevyydestä. Yritin kyllä lukea tämän läpi, mutta antteksi pyydän kirjoiutusvieheitä. Tämän saa poistaa jos haluaa, tai sitten korjailen huomenna tätä viestiä jos muistan olemassa oloanikaan. Yksinäiset yöhöpinät. <3

Jos muuten opiskelin änään paljon ja sitten jos koulussakin vielä ja nukun vaan yhden tunnin yöunet, niin jääköhän päähän vaan puolet opiskelusta? Eli joudun siis käymään joko koulun asiay uusiksi ylihuomenna, tai lukemaan kirjan alusta puoleenväliin, tai sitten sekoitan ne loistavasti keskenään ja saan aikaan shamanistisia koulumenetelmiä.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 02.01.2007 14:01

Lainaus: Pudotus

Jos muuten opiskelin änään paljon ja sitten jos koulussakin vielä ja nukun vaan yhden tunnin yöunet, niin jääköhän päähän vaan puolet opiskelusta?

Noin lyhyillä yöunilla ei asia tietääkseni tallennu muistiin. En nyt muista, että kuinka monta tuntia pitäisi vähintään nukkua, mutta REM-unen aikanahan tuo tallennus ja turhien päivän tapahtumien poispyyhkiminen alkaa. REM alkaa n. tunnin kuluessa nukkumaan menosta.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #33
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 02.01.2007 22:44
Nyt musta tuntuu että tää on taas THE yö, siis nettiyö. Ei väsytä yhtään, ja asiaa auttamaan join äsken kahvia. Kävin You Tubessa kattomassa sen Saddamin hirttovideon. Aika ikävä. Ja taitaa taas olla koneella istumista aamuun asti, ja sitten aamulla virkeenä asioille.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.01.2007 23:03
täällä minäkin, eikä väsytä. milläs hakusanalla se saddamin hirttovideo muuten löytyy? kuulin vasta tänään, että se oli ylipäätään hirtetty jo, olen taas ihan mukana näissä maailman asioissa
Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #35
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.01.2007 23:06
Siinä kävi sitten niin että shamaani jutut jäi päähän kun koulussa ei ollut juurikaan mitään opiskeltavaa. Tekisi mieli taas valvoa kun päivällä pari tuntia nukuin. Mutta ehkä en kuitenkaan.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #36
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 02.01.2007 23:19

Lainaus: Iiriva

. milläs hakusanalla se saddamin hirttovideo muuten löytyy?

Jos oot rekisteröityny You Tubeen, niin se löytyy hakusanalla: Saddam !
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.01.2007 23:37
löysin muutenkin, mutten jaksanut nyt rekisteröityä vielä.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 24.01.2007 01:10
Yöeläjiin minäkin kuulun. Yöllä on vaan niin kiva valvoa! Vaikka nytkin on tilanne, että huomenna pitää herätä aikaisin että ehtii vääntäytymään kouluun, mutta ei, en voi mennä nukkumaan. Minulle tulee toisinaan, tai no aika usein, tunne, että haluan valvoa! Oli miten oli mutta nyt valvon! Ja sitten valvon. Hah.
Minulla oli vähän aikaa sitten bileet yksin, oli energiaa ihan liikaa ja pompin ympäriinsä, kuuntelin jotain kamalaa musiikkia (en edes kehta myöntää että mitä (x ), naureskelin minun ja ystäväni päättömille jutuille. Nyt olen rauhoittunut, ja kas kummaa eksyin tänne. Joopajoo. Huomenna on varmaan kiva päivä tiedossa, kun olen väsynyt, ja olo on sellainen kun aineissa olisi. x)
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.01.2007 01:59
Ohhoh! Laitan tämän viestiketjun lukkoon, sillä täältä foorumiltahan löytyykin YÖELÄJIÄ?-aihe, mikä on luotu jonkin verran aikaisemmin kuin tämä viestiketju. Jatketaan keskustelua tuolla em. ketjussa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!