Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Linnanmäkimiitti Helsingissä 6.9.2009! <3

Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #41
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 02.09.2009 17:55

Lainaus: Elegia

Mitäs muuten ihmiset ovat ajatelleet laittaa päällensä? :p


Jätesäkin!
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.09.2009 17:59

Lainaus: Chrystalis

Jätesäkin!


Leikki leikkinä, tietty, mutta en suosittele platformeja/muita vaikeita kenkiä, hiuslisäkkeitä, hameita jotka eivät anna myöten, enkä korsetteja. REMUAMIS- JA KIPITYSVAATTEET! Ja sateen varalta sontsat ja/tai vedestä pahastumattomat tamineet.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.09.2009 17:59
Asu vapaa mutta pakollinen? Pvc voi olla hyvä valinta jos aikoo käydä Votkaputouksessa ja muissa vesiliukumäissä. Itse suosittelen jotain sellaista vaatepartta missä jaksaa riekkua koko päivän, kaikki korsetit ja kymmenen kilon muovitukat kannattanee jättää muihin miitteihin.

Sunnuntaina saattaa muuten sataa, tai sitten ei. Hulvattomin yksityiskohta asiaan liittyen oli eilisen Ilta-Sanomissa, sisäsivujen sääjutussa sunnuntaiksi luvattiin nättiä puolipilvistä ja takakannessa taas uhkailtiin samaksi päiväksi sateella. Ratkaisuksi ehdotan, että kaikki ottavat mukaansa sateenvarjot. Mitä enemmän ihmisillä on sadeaiheista hankalaa raahattavaa mukana, sitä vähemmän luultavasti sataa.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.09.2009 18:00

Lainaus: Piiskansiima

kaikki korsetit ja kymmenen kilon muovitukat kannattanee jättää muihin miitteihin.


Hihi, ehdin eka!
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.09.2009 18:01
No niin ehdit, prkl. Oot niin pieni ja nopee. :P
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.09.2009 18:03
Modet, modet.. Näyttäkääpäs esimerkkiä ja pysykää aiheessa.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.09.2009 18:32
haha, selvä. Kipitysvaatteita.... hmm... yritän löytää.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.09.2009 01:01

Lainaus: Dark Eyes

Modet, modet.. Näyttäkääpäs esimerkkiä ja pysykää aiheessa.


Minusta pari lausetta off-topiccia ei ole vielä paha, harvoin nuhtelen vielä siitä ketään. Sitäpaitsi miittiketjuissa on minusta sallittua myös irroitella silloin tällöin, koska kyseessä on varsin vapaamuotoinen aihe. Että nilli off.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.09.2009 09:50
Koitan ehkä sittenkin raahautua tuonne, palkitsemaan itseäni hyvin edenneistä kouluhommista. Siis jos ne etenee ...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.09.2009 14:05
Minä paasaan aina itsealottamissa ketjuissa tuplapostauksia ja offeja vaikka sivutolkulla, joten toi edeltävä ei todellakaan voi ketään haitata! (paitsi ainahan jotain tuntuu joku häiritsevän...)
Joo jotku maiharit, perushame, toppi, rotsi, hiukset ponnarille-tyyliin vaan.Nyt ei lähdetä hienostelemaan. Vaikka minähän en voi mennä juuri mihinkään laitteisiin, jos hiemankin pyörii niin laattaan joka kerta, ja vielpä kaikkien vieressä olioitten päälle!!! Sitä tuskin kukaan kaipaa jos vielä sataakin (laattaa ja vettä niskaan) Mut kaikki vuoristoradat, kossuojat sun muut on ihan ok ja pää alaspäin roikkumiset (kunhan ei pyörähdä mihkään suuntaan!!)
Kuten viime vuonna, minä tulen pääasiassa taas kuvailemaan. Pidetäänkö ennen porteista menoa joku lyhykäinen miitti jossain siinä ulkopuolella taas? Ellen sisään saakka uskaltaudu niin tulen ainakin teitä katsomaan. Turha maksaa rannekkeesta ellei sitä uskalla käyttää (tai pysty) mut voihan sitä maksaa pariin yksittäiseen härveliin. Kummitusjunaan, jee!!!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit