Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Linnanmäkimiitti Helsingissä 6.9.2009! <3

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.09.2009 14:02

Lainaus: Sir J the Ambivalent

Pitäisi olla useammin tällaisia "aktiivisia" miittejä, jossa tehdään muutakin kun vain jumitellaan paikallaan! "Kierretään Helsingin leikkipuistot" -miitti anyone?


Aktiviteettimiitit ovat aina kyllä jotenkin hauskempia, eli jotainhan tässä voisi jossain vaiheessa taas kehitellä. Miittejä on kyllä ollut aika ahkerasti kesän aikana...

Lainaus: Sir J the Ambivalent

Ikärasismi karusellissa oli tyrmistyttävää, miten niin oon liian iso ja vanha ratsastamaan norsulla?


Jouduitte sitten menemään hevosilla, voi poloja. Mutta meidän freezautuneet posetukset oli kyllä win. Olen yhä sitä mieltä että se ankka olisi ollut sulle onnen omiaan.
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #82
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.09.2009 19:50
Kiitokset minunkin puolesta jokaiselle paikalle vaivautuneelle.Hauskaa oli vaikka toiminkin naulakkona toisten yrittäessä rikkoa laitteita tahattomasti. Harmittaa kun en ollut näkemässä kot-kotin rikkomista. Mites maistuiko suklaa? Joo tuli voitettua 1,4Kg Daim suklaata jonka laitoin jakoon ennen poistumista paikalta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.09.2009 20:02
Kiitoks vain myös minun puolestani, ja superkiitos Tapsulille suklaasta!!! Kot-kot -tapaturmassa oli kyllä legendan ainekset koossa, ja Kirnu pitäisi varmaan uudelleennimetä Kiljuksi.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #84
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.09.2009 16:57
Kilju ja Vodkaputous... Hurlumhei!
Oli tosi kivaa, jälleen kerran! Kiitos kaikille jotka vaivautuivat hurvittelemaan
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.09.2009 17:40
Kiitokset täältäkin, vaikka olinkin vaan kuvaamassa + naulakkona. AINA viime aikoina kun ollut miitti niin mulla ei tosiaan oo ollut sentin hyrrää rahaa! Nyt oli 80 senttiä sentään jolla hain kotimatkalla kissalle ruokaa....
Mut sain kivoja kuvia kun olitte niissä härveleissä, etenkin siitä kiepistä ja karusellista. Koitan vähän vaalentaa ja zoomailla mm vuoristorata- kirnu- ja tulireki-kuvia josko niistä sit erottais jotain.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.09.2009 14:01
Perhana kun sain teistä kaikista niin niinn kivoja otoksia siellä ja nyt mulla ei oo netti toiminnassa (työkkärissä oon nyt netis) Pitää kyl täl viikol saada ne Lintsikuvat teidän nähtäväks!!!!
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.09.2009 17:54

Lainaus: Ninni

Pitää kyl täl viikol saada ne Lintsikuvat teidän nähtäväks!!!!

Niitä kuvia ootelles...

HAUSKAA SYNTTÄRI PÄIVÄÄ NINNI

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit