Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hauskaa sattumaa?!

  Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 21.12.2009 20:47
  En ole tällaiseen täällä vielä törmännyt, joten ajattelin sitten aikani kuluksi aloittaa uuden ketjun. Jos tämmöinen siitten löytyy, laittakaa lukkoa tälle ja ohjatkaa oikealle polulle

  Eli onko sinulle tai lähipiirillesi sattunut jokin outo sattuma, uni tai vastaava, joka on saanut sinut epäilemään yliluonnollisia asioita? Tai muuten vain pääsi pyörälle?


  Itse voisin aloittaa äitini unella.
  Eli äitini kertoi nähneensä hassua unta pari kuukautta mummoni hautajaisten jälkeen. Unessaan äidillä oli mummo pienessä punaisessa laatikossa. Kerran avatessaan laatikon, hän näki äitinsä siivoavan sitä ahkerasti. Sitten äitini uskalsi kysyä mummolta, että millaista tuonpuoleisessa oikein oli? Mummoni vastasi, että muuten asiat olivat oikein hyvin, mutta ruoaksi oli aina perunaa.
  Kerrottuaan unen minulle, aloimme kummatkin nauramaan aamupöydässä.
  Nauru kuitenkin muuttui ihmetykseksi, kun kuukausi unen jälkeen kävimme mummon haudalla; haudalla nimittäin KASVOI PERUNAA!
  Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
  • Lähetetty: 21.12.2009 21:13
  Noh olen kerran nähnyt samaa unta ystäväni kanssa. JA uni meni jotenkin näin: Olimme matkalla ryöstämään pankkia ja minä ajoin isoa mustaa luodinkestävää paketti autoa, joka oli kuorma-auto enkä omista edes kuorma-autokorttia, jolloin kaverini huomauttaa asiasta ja vaihdamme paikkoja kesken ajon. Noh vaihto onnistuu hienosti, kunnes saavumme pankin pihaan ja huomaamme, että käsiaseet on nyt valitettavasti jäänyt kotiin, joten joudumme ottamaan singon. Hassuinta tässä on se, että sinko olikin niin painava, ettei kumpikaan jaksanut nostaa sitä ja jouduimme vetämään sen pulkassa sisälle pankkiin ja toinen istui sen viereen ja tuumasi (kaveri siis), että tämä on ryöstö, emmekä pelkää käyttää tätä asetta ja kun katson pulkkaan näen vain jättimäisen porkkanan. Herään ja kuvittelen vetäväni porkkanaa pulkassa.

  Sattumaa tässä on se, että seuraavana aamuna nähtyäni unen kerroin siitä kaverille, joka sanoi että oli nähnyt hieman saman tyylistä unta muutama yö sitten. Noh koulusta ajoimme sitten maalle tälle kaverille ja heidän naapurinsa nosti porkkanaa pellosta : D
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 22.12.2009 07:10
  http://www.gootti.net/keskustelu/4_1302_0.html

  Pannaan vaikka tänne vastedes.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit