Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #651
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.03.2011 23:22
Olen tehnyt jo yhden vuoron duunia, mutta hah! 40 minuutin päästä alkaa toinen. Se sitten kestääkin aamukuuteen. Söpöä, kun en ole väliin ehtinyt esim. nukkua, ja edellinen alkoi siten, että oli pakko herätä aamulla. Täytyy tosin mennä, sillä tällä tuntiduunarilla on jaksossa sen verta vähän tunteja, ettei auta jäädä kotiin nauttimaan vapaasta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.03.2011 23:49
Enpä jaksaisi samaa mitä Morgan Blood vaikka kyse olisi mistä tahansa työstä. Nukahtaisin melko varmasti pystyasentoonkin jos kauneusunet jäisivät vähiin.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2011 14:37

Lainaus: kuopassa

Sängynallavaanijan aika herkulliseen kommenttiin tarttumatta ihmettelen miten Nordis on voinut olla tajuamatta, että makkara on mätä? Suomalaisissa kaupoissa myytävistä makkaroista valtaosa on jotain nahkaa ja jauhoja, joten mätä siihen päälle voi todellakin olla viimeinen niitti...


Koska pakkauksessa ei lukenut nahkaa, jauhoja eikä myöskään sitä mätää vaikka tuoteselosteen vilkaisinkin. Tosin jos chorizoa saa eurolla niin kyllähän siinä täytyy jotain mätää olla

T. hairahduksen tehnyt makkaraelitisti
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #654
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.03.2011 14:47

Lainaus: Nordis

. hairahduksen tehnyt makkaraelitisti

Olen joskus erehtynyt ostamaan sellaisia valmiita "pyttipannu" pakasteita, joissa on makkaraa, ja poikkeuksetta niissä makkarat on olleet tosi elähtäneen ja etovan makuisia. Ne varmaan pistää jotain yli-ikäistä makkaraa niihin
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2011 18:20

Lainaus: poison

Olen joskus erehtynyt ostamaan sellaisia valmiita "pyttipannu" pakasteita, joissa on makkaraa, ja poikkeuksetta niissä makkarat on olleet tosi elähtäneen ja etovan makuisia. Ne varmaan pistää jotain yli-ikäistä makkaraa niihin


Silä kamalla ei varmaan ole paljon makkaran kanssa tekemistä Elintarvikkeille pitäisi saada noin yleisestikin nimisuojat, esim. makkaran tulisi olla ennenkaikkea lihaa, juuston maitoa, mehun ihan oikeasti lähtöisin hedelmistä tai marjoista jne. Kannattaa joskus hakea paikallisesta lihakaupasta tai kauppahallista jotain oikeaa makkaraa noin verrokiksi, painivat hieman eri sarjassa kuin Poutun rasvattomat metwurstit ja mitä ikinä noissa marketeissa nyt tyrkytetäänkään. Vaan niinkuin se HK:n vai minkä lie pamppu sanoi, sitä myydään mitä ihmiset ostavat. Oikeasti kunnollisia elintarvikkeita ei vihanneksia lukuunottamatta meinaa kaikista lähikaupoista edes löytää.
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #656
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.03.2011 22:59

Lainaus: kuopassa

Enpä jaksaisi samaa mitä Morgan Blood vaikka kyse olisi mistä tahansa työstä. Nukahtaisin melko varmasti pystyasentoonkin jos kauneusunet jäisivät vähiin.

luulin itsekin pahemmin hepuloivani, mutta valitus oli suhteellisen turha! Vaadinkin jatkossa oikeutta palvella vain humalaisia asiakkaita yöllä. Kun ruotsi, englanti ja suomi oli asiakkaillakin yhtä puuroa, ei heitä haitannut, vaikka oma kielikone tykkää välillä kiireessä miksata kieliä. Todella kevyttä verrattuna lapsiperheiden palvelemiseen. Aikakin hujahti kiireessä.

Markettikyrsästä sanon, että se on kyllä iljettävin safka ikinä. Vaaleanpunaiseksi värjättyjä jämäosia vähän kaikesta. Kohteliasuudesta ja nälkäkuolemanpartaalta voin ahmaista...
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #657
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.03.2011 20:40
Armaat Nyyrikkini puukottivat minua selkään! Aiemmin noilla on voinut kävellä kilometrikaupalla ongelmitta. Nyt sisäpohja oli vetänyt kummalliselle rullalle jota en tajunnut ajoissa ja nyt on päkiässä tajuttoman kipeä verikello. Ja kävelin tosiaan sen vartin matkan keskustasta kotiin. Jippii. Onneksi kenkien vamma on pieni ja suutarilla helposti hoidettavissa, mutta käveleminen ei nyt ole kauhean kivaa.

Kuulemma osalle ihmisiä ei noita tule sitten millään, mutta meikäläisen jaloissa sekä vesi- että verikellot ovat ihan tuttuja vieraita joita tulee heti kun on joku vähänkin vialla. Ilmeisesti asiaan vaikuttaa kuiva iho.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 28.03.2011 09:00
Päw, taas vaihteeksi pitäisi lähteä terveysasemalle. Onneksi tällä kertaa ei ole mitään tiettyä kellonaikaa muuten, kuin että ennen klo 16. Olisin lähtenyt muuten nyt heti aamusta, mutta lunta tuiskuttaa siihen malliin, ettei huvita lähteä kävelemään tai pyöräilemään kun en näkisi mitään ja perille päästyäni olisin litimärkä lumiukko. Pitää katsoa lounaan jälkeen, josko olisi parempi sää.
Kirjoittanut: BirthdayBloodshed (Jäsen)
 • #659
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.03.2011 15:30
Nyt on kyllä pakko valittaa sossu hoitajastani, puol vuotta skippasin näitä tapaamisia ja nyt ku sitte tulin nii karmeaa valitusta kaikesta mitä olen tehnyt ja sitte vielä päälle se että koulun reksi menny soittamaan sinne yhestä pilasta. Valitaampa vielä että täällä saa istua sen 3 tuntia putkee kuuntelemassa turhaa kälätystä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.03.2011 21:31
Vasen käsi sanoi (taas kerran) itsensä irti. Toimii kyllä jotenkin mutta mikä tahansa liike saattaa aiheuttaa kipinöitä näkökenttään. Karkinsyöntiä taas muutama päivä, jotta edes vähän mokoma rauhottuisi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit