Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

musikaaliset lahjanne (vai onko niitä ollenkaan?)

  Kirjoittanut: Sad Angel (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 02.04.2012 15:55
  Modet on hyvä ja poistaa sitten mistä tahansa syystä.

  eli! Jos osaat soittaa mitä tahansa soitinta pianosta bongorumpuihin, niin kerropa se täällä! Vai kartatko kaikki soittimet kaukaa? Onko rytmitajusi olematon vai naputatko pöytää jatkuvasti? Entäs miten nuottikorva?

  itse soitan kitaraa kohta kolmatta vuotta. Soitin mahtava, taito surkea. Mutta omaksi iloksenipa rämpyttelen.
  Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #2
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 02.04.2012 17:00
  Ihan ensimmäisenä tällainen aihe Musiikki ja Muusikot osioon. ( ei yleisiin korinoihin, kiitos)

  Ja aihetta on jo periaatteessa käsitelty täällä : URL
  Joten jatketaas keskustelua siellä.
  Minä laitan lukkoa aiheelle ja jos joku on erimieltä niin avatkoon uusiksi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit