Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset

Kirjoittanut: korppi (Jäsen)
 • #201
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.02.2007 14:24
melkein lantiolle saakka pitkät mustat hiukset löytyy miulta, yleensä niissä on joko sinisiä tai fuksian punasen värisiä raitoja kuiduilla tehtynä. sit myöskin rastoja tuolla seassa ollu monesti. hiukset on mun ilo ja ylpeyden aihe..
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.02.2007 15:33
Ähm, mie typerys kun menin leikkaamaan hiukseni. Nyt ku ne ois tahtomani väriset niin sitten pituus ei mielyttä ja pidennyksessä menee kauheen kauan ja ei oo ketään, joka ne mulle tekis. Kampaamossa maksaa kauheesti. Enkä jaksas koko ajan pitää mitään ponnaripidennystä. En tiedä sitten näyttäskö punainen pörröhius-tyyli miten pöhköltä. Onneksi en leikanut kolmio otsista, koska se ei ois tässä värissä ollu enää dramaattinen tai hyvännäköinen. Näin tänään yhdellä tytöllä pitkät (persuuksiin asti) mustat hiukset, kyl kateus iski.
Kirjoittanut: Melankolia (Jäsen)
 • #203
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.02.2007 18:05
letit lähti, ristus tätä onnetonta jota myös hiuksiksi väitetään. äkkiä letit takaisin
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.03.2007 00:36
Hihii, pitkään panttasin tukkaani pelkästään mustalla värjättynä, kun oli wanhat tulossa. Nyt kun ei ole enää huolta siitäkään, letitin sekaan 10 punaista rastaa, ihanaa! Pidän tästä todella paljon, ei enää tasaisen tylsää, mustaa tukkaa.
Kirjoittanut: FilthyMannequin (Aktiivi)
 • #205
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: FilthyMannequin
 • Lähetetty: 06.03.2007 00:05
Tänään mulle värjättiin hiukset.
Blondattiin (yhteensä kolme kertaa) ja sit letitettii mustaa kuituhius-systeemiä sinne sekaan. Semmosia pikkulettejä. Niitä 5 kipaletta. :P Huomenna vois kaveri leikata multa kaks-haarasia pois. :P Nii kasvais hiukset nopeeta. Mulla on kyl oikeestaan jo muutenki aika pitkät hiukset.
Hiukset ktyl varmaa vähä kärsi tosta blondaamisesta. xD Siis kun kolme kertaa jouduttii aina blondaamaan ku ei onnistunu se edellinen blondaus, ku tuli semmoset kellertävät toisen kerran jälkeen. xD Aluks oli tarkotus vaa kaks kertaa mut no niih...

Joo ja tostahan varmaan kaikki sai tosi hyvin selvää ja silleen.
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2007 00:33
Mulla on niin paljon visioita mitä haluaisin toteuttaa. Haluan erilaisia kuituja: valkoisia, mustia, tummansinisiä, neonvihreitä ja keesin, piilokaljun, kokonaan blondatut pitkät hiukset ( ne tosin ei sopisi minulle ) punaiset kiharat ja voi luoja miten ihania otsahiuksia keksinkään.
No mutta ostin juuri ne neonvihreät ja mustat kuiturastat joista jo aiemmin puhuin. Kokeillaas näitä lisäkkeitä ensin. Ehkä syksyllä voisi sitten ajella vaikka piilokaljun. Tai ne punaiset hiukset. Ääääh.

Lainaus: FilthyMannequin

Joo ja tostahan varmaan kaikki sai tosi hyvin selvää ja silleen.


Tätä lainaten. Mä en osaa kirjottaa mun selostuksia järkevästi...
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #207
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.03.2007 16:14
Ärsyttävää! Lähin vuos sitte värjäämään mustista blondeiks, tarkoituksena oli saada aikaseks ihan lumivalkoiset hiukset. No niin ei käyny, koska mustaväri oli imeytyny niin syvälle ettei se kokonaan lähteny ollenkaan pois. Sain kyllä puolet hiuksista ihan haluamakseni ja oli ihan hyvännäköisetkin, mutta tosta keikasta hiukset ohentu varmaan puolella.

No viime syksynä laitoin sit shokkipunasen, mut otti vaan päähän ku sitä piti olla koko ajan värjäämässä uudestaan. Haalistu tosi äkkiä. Nyt palasin jokunen kuukausi sitten takaisin mustaan. Tää kyl on miulle parahin väri, mut nyt vituittaa se hiuksien oheneminen. Mitkään haiskut nää ei kyl oo vielkää, mut menee taas monta vuotta enneku ovat sellaiset ko ennen värjäyksiä.
Kirjoittanut: Mephistopheles (Jäsen)
 • #208
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.03.2007 16:28
Eilen kävin valittamassa kampaajalle, kun olivat värjänneet hiukseni epätasaisesti. Pyysin vain lilaa mustien hiuksieni sekaan. En olisi muuten mennyt valittamaan, mutta se maksoi 80 euroa ja itsekin olisin saanut värjättyä tasokkaammin.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.03.2007 18:25

Lainaus: Mephistopheles

En olisi muuten mennyt valittamaan, mutta se maksoi 80 euroa ja itsekin olisin saanut värjättyä tasokkaammin.


Nii no luulis kampaajalla saavan laatua.
Meidänkin tuossa lähikaupassa on ihan violettiraita-paketti 8 e/paketti (suositeltu tummanruskeisiin).

Olisin arvellu sen joskus ostaa mutta nyt on kirkaanpunaiset hiukset (ManicPanic-shokkiväri, joka minulta taasen ei ole kulunut ollenkaan), joten näyttäs tökeröltä: punaista ja violettia.
Kirjoittanut: Speedymaza (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.03.2007 23:04
Luonnonkiharat. Jumala on rankaissut minua. -.- *********** kun näyttää ihan mollamaijalta. Hankin suoristusraudan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit