Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 10.09.2006 19:49
mut sit ku nää kuiturastat lähtee, alta paljastuu mustaksi värjätty, oletettavasti rintojen alle ylettyvät lainehtivat hiukset. oma väri lähinnä oranssi, punapää kun oon... :>
Kirjoittanut: Haudattu Banaani (Jäsen)
 • #32
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.09.2006 21:12
mustat ne ainaki yrittää olla, vaik ruskeilta enemmän näyttää jo. Johonki silmiin asti ylettyvät otsahiukset ja muuten jonki verran yli olkapäille. <:
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.09.2006 12:10
Lainaus: Sara Tiesittekö että hiusten jatkuva värjäys,
aiheuttaa munuaisvikaa.


Ja missäs tätä on tutkittu? Millä aikavälillä munuaisvika ilmenee? Vuoden pästä, kymmenen vuoden päästä, kuudenkymmenen vuoden päästä?

Sipsitkin aiheuttavat syöpää. Sitten kun niitä syö kymmenen kiloa päivässä...
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.09.2006 15:48
Lainaus: Piiskansiima Lainaus: Sara
Tiesittekö että hiusten jatkuva värjäys,
aiheuttaa munuaisvikaa.


Ja missäs tätä on tutkittu? Millä aikavälillä munuaisvika ilmenee? Vuoden pästä, kymmenen vuoden päästä, kuudenkymmenen vuoden päästä?

Sipsitkin aiheuttavat syöpää. Sitten kun niitä syö kymmenen kiloa päivässä...Tähän on aivan pakko ottaa kantaa.
Tosta munuaisviasta en kyllä tiedä mitään...
Mutta hiusvärihän on kemikaali, joka imeytyy värjäyksen yhteydessä hiusjuurista ja päänahasta verenkiertoon.
En oo tietoinen, onko tämän terveysvaikutuksia tutkittu, mutta saattaa olla hyvinkin mahdollista, että jotain esim.syöpää voi seurata jatkuvasta värjäämisestä.
Ja luontoa - ennen muuta vesistöjämme - se ainakin kuormittaa. Sen tiedän varmasti. Että ajatelkaahan vihreästi näitä värjäyksiä harkitessanne!

Mutta nyt mun omaan pehkoon.
Mulla on yli lantion pitkät hiukset. Ja monet on sanonu, ettei oo koskaan nähny kenelläkään paksumpia... Väriltään ne on jotain tummanruskeen ja sellasen puna-oranssin välimaastosta. En oo ikinä värjänny, vaan tämä punanen pigmentti on niissä luonnostaan, ja oon siitä sen verran kiitollinen, etten kehtaa värjätä.
En oo myöskään ikinä tarvinnu jatkeita, koska pidän tukkaani ihan sopivan pitusena.

Ehkä joku nyt toitottaa suureen ääneen syyttävällä sormella osoittaen, että mä en oo gootti, ku mulla ei oo mustat tms. hiukset...
No, antaa tulla vaan!
Mä oon kuitenki gootti, sanoitte mitä sanoitte! Hehheeh...
Eihän yhdet luonnollisenväriset hiukset mitään muuta? Sitäpaitsi, eikös tämä tummahko punaruskea-oranssi olekin ihan hyväksyttävä väri gooteilla?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.09.2006 15:26
Minä en valitettavasti välitä ajatella vihreästi, vaan värjään pehkoa ihan siksi ettei tuota normaaliväriä kestä ei sitten niin millään.

Koskakohan joku keksisi ruiskeen, jolla saisi päänahan tuottamaan valitsemansa väristä hiusta?
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #36
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.09.2006 20:10
Minulla on oikeasti ruskeat hiukset, jotka tyvikasvussa nayttävät harmahtavilta! Omaa väriäni en kestä, ensimmäinen värini oli hennalla värjätty punaoranssi. Nyttemmin on ruskeanpunalilat hiukset, valo vaikuttaa aika paljon, auringossa punaiset. Hiukseni haalistuvat ennätysvauhtia ja kasvavat matelevasti. Elikkä yleensä siinä 3vk. kestovärilä värjäyksen jälkeen hiukset haalistuvat päälaelta ja alta paljastuva väri on punainen.
Hiukseni ovat vähän yli olkapäille ulottuvat, leikkasin ne kerran lyhyiksi, mutten pitänytkään tuloksesta, joten kasvatatan nyt tukkaani.
Värejä päässäni on ollut monia, punainen, lila, oranssi, ruskenpunainen, lilamusta ja tämä nykyinen. Rastoja, tai lisäkkeitä en ole kokeillut, vaikka niidenkin aika tulee. Seuraava värini on lilamusta.
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #37
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.09.2006 17:50
dodiin, nyt on juuri kasvu tapettu sinimustalla ja värjäys onnistuikin hyvin muah
Kirjoittanut: Black Wolf (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.09.2006 18:00
Lainaus: Mariel Ehkä joku nyt toitottaa suureen ääneen syyttävällä sormella osoittaen, että mä en oo gootti, ku mulla ei oo mustat tms. hiukset...

Jos saan nyt sanoa mielipiteeni, niin mielestäni hiukset eivät tee goottia, eikä välttämättä edes ole gootti, vaikka olisikin mustat hiukset.

Lainaus: Piiskansiima Koskakohan joku keksisi ruiskeen, jolla saisi päänahan tuottamaan valitsemansa väristä hiusta?

Niinpä... Itse värjään hiuksiani, koska oma väri on sellainen.. Miksikäs sitä voisi kutsua.. Hiirenharmaa? Enkä minäkään erityisemmin "ajattele vihreästi"..
Kirjoittanut: Kahleet (Jäsen)
 • #39
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.09.2006 18:29
Mulla on ollut hiuksissa vaikka mitä. Pari vuotta sitten ne oli lyhyet, takaa pystyssä ja kirkkaanpunaiset. Sitten taisin värjätä ihan vaaleaksi, miltei valkoiseksi. Sitten taisi olla liila vaaleat, sitten musta vaaleat... Tälläistä. Nyt ne ovat kokonaan mustat pinkeillä kuiturastoilla. Mitähän seuraavaksi...
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #40
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.09.2006 21:23
Tavallinen musta pitkä otsatukalla maustettuna on lähinnä omaa antihuomionhakuista ja yksinkertainen on kaunista ajattelijalle.. Itse värjään ja leikkaan ja kasvatan, nykyisellään ompi tuonne puoleen selkään takaa, edestä hieman vähemmän... Ja oma väri tuo vaaleanruskea. Hiukset pidän aina auki, puhtaina ja suoraksi kammattuina.

Silloin joskus pienempänä kun tukka oli lyhyt se oli pörrössä, punainen, ja pari sulkaa pinneillä kiinni.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit