Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Todellinen Vampyyri... Minkälainen?

Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #31
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 16.05.2007 13:19
oletteko koskaan miettineet että jos tää todellinen vampyyri ei olekkaan sellainen media-seksikäs könsikäs, komistus tai suoranainen turbolutka lateksituubiin sullottuna, saati viktoriaaninen edes nimeksi vaan ihan tavallinen teppo tavis.
vaikka just se sellainen kaveri jota ette katso kahdesti huoltoasemalla tai kahvion kassalla tai missä vain.
ajatelkaapa..
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • #32
 • • Muokkasi: Swanette
 • Lähetetty: 16.05.2007 13:49

Lainaus: MrLuckarin


oletteko koskaan miettineet että jos tää todellinen vampyyri ei olekkaan sellainen media-seksikäs könsikäs, komistus tai suoranainen turbolutka lateksituubiin sullottuna, saati viktoriaaninen edes nimeksi vaan ihan tavallinen teppo tavis.

Niin. Tuo on muuten oikeasti mielenkiintoinen ajatus. Jos oikein muistan, esimerkiksi Lost Boys -elokuvassa vampyyrit kyllä näyttävät aika tavallisilta eivätkä ole mitään viktoriaanisia. Mielelläänhän sitä mieltäisi kyllä vampyyrin kauniiksi, romanttiseksi ja hieman erikoiseksi hahmoksi.
Kirjoittanut: Stuntgirl (Aktiivi)
 • #33
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 25.05.2007 19:26
Enää minä en vamppyyreista kuvittele oikeastaan mitään. Pienenä ajattelin että niillä olisi karmeat torahampaat, kuin sapelihammastiikerillä ja naisilla tiukat korsetit ja viitat. Miehillä minun ajatuksieni mukaan olisi myös viitat.
Kirjoittanut: harakka (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.05.2007 14:59
Minulla on aina jotenkin tullut naisvampyyreistä mieleen poskille levinneet tummat meikit. Mistäköhän tuokin johtunee.

Lainaus: MrLuckarin

vaikka just se sellainen kaveri jota ette katso kahdesti huoltoasemalla tai kahvion kassalla tai missä vain.
ajatelkaapa..


Itse olen alkanut katsoa kaikkia suunnilleen peilin kautta. Liikaa taas vampyyrikirjallisuutta luettu....
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #35
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.05.2007 15:05
varjoissa liikkuva tummanpuhuva ihmisten kauloja metsästävä kylmäkatseinen nainen tai mies(miksei lapsikin) joka janoaa verta ikuisesti. puolielämää elävä henkilö
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #36
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.05.2007 15:07

Lainaus: Swanette

esimerkiksi Lost Boys -elokuvassa vampyyrit kyllä näyttävät aika tavallisilta

niinpä... mahtava elokuva muuten... ne näytti ihan tavallisilta nuorilta jotka pitää vaan hauskaa ja nauttii elämästä...
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.06.2007 19:08

Lainaus: darkAngel

niinpä... mahtava elokuva muuten... ne näytti ihan tavallisilta nuorilta jotka pitää vaan hauskaa ja nauttii elämästä...


eikä ollut se juomakaan mitään kokista
Kirjoittanut: Shade (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Shade
 • Lähetetty: 17.06.2007 20:06
Mun käsitys on, et vampyyriksi muuttuu, jos täydenkuun aikaan tulee toinen vampyyri ja juo verta. Sitten tämä vampyyriksi muutettu juo vielä vampyyrin verta, ja homma on valmis. Jos tämä, jolta verta on juotu, ei ehdi ennen seuraavaa täysikuuta juomaan kyseisen vampyyrin verta, hänestä tulee eläväkuollut. Vampyyrin voi tappaa puuseipäällä sydämen läpi.

EDIT: ja niin tietty, vampyyrit eivät näy peilikuvassa ja heitä ällöttää juoda toisen vampyyrin verta...
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • #39
 • • Muokkasi: M Chaosbreather
 • Lähetetty: 18.06.2007 15:56
Se on minusta ihan typerä idea, että jossain vanhassa kauhuleffassa oli, että jos tapat päävampyyrin niin kaikki sen muuttamat vampyyrit muuttuu takaisi ihmisiksi. Ei pahuuskaan ihmisestä häviä taikaiskusta.

Ensinnäkin jos vampyyri puree ja imee muttei ns. liikkaa, niin ihminen ei muutu. Ihminen menettää korkeintaan tajuntasa. Tottakai ihminen kuolee jos vampyyri imee ihmisen kuivaksi. Varottava ettei juo viimeiseen pisaraa, silloin se on vampyyrillekin vaarallista (Annie Ricen kiviteoria on mielenkiintoinen) Tämä ihminen muuttuu vasta vampyyriksi silloin kun saa vampyyrin verta, joka tappaa tämän poloisen ihmisruumiin muuttaen sen demoniselle hengelle sopivaksi. Vampyyri heikkenee jos ei saa verta mutta jos taistelussa menettää verta niin silloinhan vampyyrikin raivostuu, ihan normaalisti puolustaa itseään ja hyökkää.

Tosin on ollut tästäkin, että jos ei juo verta niin siitä tulisi tappokone ja omituisen näköinen. Vampire hunter D:ssä tuota vastaava ilmeisesti Ghoul.
Zombiet taas ovat viruksen tuoma tauti. Vampyyrin älykkyys riippuu siitä mitä se oli ihmisenä ja viisautta takana sitä enemmän mitä ikääkin. Zombiella ja Ghoulilla ei ole juuri älykkyyttä. Näistäkin oli ihan hyvä, uudenlainen kuvaus Kuolleiden aamunkoitossa. Ne oli nopeita eikä mitään hitaasti laahustavia. Tuosta tulikin mieleeni, että Doomiinkin olin suhteellisen tyytyväinen. Miekkonen toivoi enenmmän niiden hirviöiden erikoisuuksia.

Vampyyri pystyy tottakai nukkua vuosisatojakin jos hän ei saa ruokaa, odottaessa parempia aikoja (jälleen Annie Ricea (Lestat Kadotettujen Kuningattar-teoksesta))

Vampyyrithän eivät näy pelistä, koska ainoastaan sielu näkyy pelistä.
Toisin oli tehty Underworldissä. Ehkä aavistuksen liian ihmismäisiä olivat sen leffan yön olennot.

Alussa vampyyrillä on vielä jotain ns. haamutuntemuksia ihmistunteista. Eivätkä vampyyrit ole täysin tunteettomia, eivätkä todellakaan mitään porno-objecteja. Kuitenkin tunteet ovat jäännet vähemmälle mitä ihmisellä.
Tottakai vampyyri ovat jokainen oma persoonansa.

Seksikäs ei tarkoita, että vampyyrien pitäisi hillua mahdollisimman vähissä ja tiukissa vaatteissa vaikka on totta, että vampyyria ei juuri haittaa kylmyys. Auringonvalo tappaa jos liiaksi altustuu sille. Hauska idea kuitenkin UV-säteilyä vastaa oli laittaa aurinkorasvaa (Blade 1), joilloin vampyyri pystyi olemaan hetken päivänvalossa. Puolivampyyrihän ei näistä vampyyrin heikkoiksista pakosti kärsi (Blande ei kärsinyt, mutta taas Vampire Hunter D kärsi lämpöhalvauksesta, kuten minäkin)

Hopeaesineille ja risteille vampyyrit nauravat. "Millaisena sinä minua oikein pidät? Ihmissutena?"

Pään katkasu ja polttaminen tehoaa, sekä UV-valo ja voi kuolla myös ns. nälkään, no kaipa se vaaranakin mutta se on osuttava sydämeen. Jos nyt vampyyrillä tällainen on.
En ole ainakaan nähnyt juuri leffoja jossa ei keksittäisi enää uusia vampyyreitä ilman, että sinne tungetaan Dracula. Pokkeuksena Annie Ricen leffat. Tottakai Dracula on kaikkien vampyyrien ns. esi-isä mutta esimerkiksi Vampire Hunter D, hän on Draculan poika mutta ei vedetty sen isän ympärille koko juonta vaan mainittiin ns. ohimennen.

Eikä myöskään Hellsing-sarjassa heti paljastettu
(että juu, se on nyt se Dracula ja siinä ei ainakaan yliromantisoida joka hetkellä, tietysti ehkä hieman taas Vampire Hunter D:ssä mutta siinä on sentään keksitty oma hahmo)

Pidin Bram Stockerin Draculasta kirjana mutten näistä leffa yrityksistä ratsastaa tuolla hahmolla.

Aikalailla mielestäni ns. todelliset vampyyrit ovat Annie Ricen kuvailemia.
Tosin joskus saattaa sekoittua mm. kyvyissä tuonne pelipuolelle.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.06.2007 21:30
Ihailtavan laajat tiedot sinulla, M Chaosbreather noista kirjojen ynnä muiden vampyyreista. Tuota tekstiä oli ilo lukea, kun en itse noita kaikkia asioita tiennyt vaikka vampyyrit kiinnostavatkin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit