Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.12.2006 07:01
Tuli niin kauhee into vaihtaa sen pikkujoulun takia metallipiikit punaisiks koruiks, alahuuleen tuli kyl punainen piikki, mut ylähuuleen punainen timantti. (toista alahuulessa olevaa rengasta en vaihda ikinä, oli niin vaikeeta se siihen aikoinaan vääntää, et saa olla muistona siitä). No sitä timanttia yritin sit laittaa ja siitä pallosta oli jotenki kulunu ne kierteet, et se vaan pyöri paikallaan ja lipsui käsistä, niin revin huulta jotenkin tosi väkivaltaisesti kun alkoi ärsyttään, ja jo siellä eilisissä pikkujouluissa siihen sattui vähän. (Vasta sitten vaik vaihdoin ne korut muistaakseni torstaina). No nyt sieltä vuotaa jo ties mitä litkuu ja kun näin kielellä koittaa tosta sisäpuolelta, niin siinä tuntuu joku patti, ja kun puhdistin sitä äsken, oli pumpulipuikko ihan veressä! Mut pitihän ne läväritkin olla tietty pikkujouluissa punaiset :/ Oho, kello on jo 7 aamulla enkä oo viel mennyt nukkuun. Sain sellasen Stanley Kubrickin dvd-boxin yheltä frendiltä jossa on sen 7 leffaa, joten niitä oon tuijottanu näköjään koko yön aamuun asti. Ja kello soi ysiltä! Eihän siihen oo kuin 2 tuntia. Pakko kai täs on lopetella....
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.12.2006 22:58
Mulla on korvissa yhteensä viis ja rustoon oon aatellu kans ottaa. Tatuoinneistakin oon haaveillu monta vuotta, nilkkaan tai niskaan haluan sellasen pienen shamaanikuvion ja alaselkään jonkun isomman tribaalityyliin kiemuraisen tapauksen. Sitten joskus... *huokaus*
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.12.2006 02:26
Kahdet korvareiät ja rengas huulen reunassa. Pari rengasta vielä, toinen siihen viereen ja toinen toiselle puolelle, niin olisin tyytyväinen. Kulmakorun haluaisin, mutta tuntuu että kaikilla se kasvaa ulos... Korviakin aion reijittää kunhan jaksan sinne liikkeeseen raahautua. (Itse pistäisin ne reiät kuitenki vinoon.)
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #64
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.12.2006 22:25
Hohooh, tällä tyypillä ei ole minkäänlaista lävistystä, ei edes korvissa. Eivät ne sieltä minnekkään edes näkyisi, kun hiuksia pidän yleensä niin että korvat eivät näy. Tekisi mieli kyllä ottaa, kun on niin monia hienoja korviksiakin netissä, mitä haluaisin tilata. Vaikka sitten vaan niiden takia, ei se korvisten ottaminen nyt ole edes mitään kallista
Kirjoittanut: Kaihomieli (Aktiivi)
 • #65
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 31.12.2006 23:12

Lainaus: Henna

Hohooh, tällä tyypillä ei ole minkäänlaista lävistystä, ei edes korvissa.


Et ole ainut. Aina on pitännyt lävistyksiä ottaa, mutta sitte se on vaa jostaa kumman syystä jäännyt. Ehkä sitten joskus otan jonkin moisia lävistyksiä, edes sitten korviin jos en muualle meinaa.
Kirjoittanut: Melankolia (Jäsen)
 • #66
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.01.2007 17:04
helmikuussa tulee seuraava kuva käsivarteen.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 01.01.2007 18:30
maaliskuussa voisi jopa tulla pienen pieni ja söpöäkin söpömpi lohari niskaan tai pienehkö tribaali lantiolle en ole osannut vielä päättää, kumpi ensin.


Ehkä se lohari
Kirjoittanut: Pudotus (Jäsen)
 • #68
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.01.2007 19:31
Ja taas arpitatuointi päivitystä:
"Kärrynpyörän" alle, reiteen, on ilmestynyt kolme viivaa. Piti jatkaa idea loppuun.
Ja oikeassa jalassa, nilkassa, sisäsyrjässä kuunsirppi kuvio. Ajattelin ensin pentagrammia mutta totesin sen olevan huono vaihtoehto jos kovin paljon ajatukset muuttuu iän karttuessa. Kuunsirppi ajaa saman asian mutta esittää muutakin.
Kirjoittanut: ShadowFromHell (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.01.2007 19:54
No mulla on 8 korvista, joista 3 rustossa. Rustoon tulossa lisää...ja paljon.
Ja sitten on kulmakoru...haluisin lisää, mutta en saa ottaa. Ton kulmakorunkin otin salaa ja ilman lupaa..en suosittele muille.
Tatuointeja tulee sitten kun ikä riittää.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 09.01.2007 16:55
Nyt aion hankkia sen kolmannen tatskan kevään aikaan.
Paras aika hankkii tatska on just keväällä, se ehtii olla suojassa ja parantua hyvin ennen ku aurinko alkaa paistaa. En tosin mikään auringon palvoja ole! Päinvastoin. En haluu ruskettua yhtään, kuljen sit kesän sen päivänvarjon kaa.
Mut nyt mä sen laitan, neljättä lävärii ei nyt tee mieli ottaa, mut tatska tulee! Kivaa!!! Hihii Ajattelin eka navan ympärille sellasta aurinkotyylistä tribaltyylistä juttuu, mut taidan iskee tohon vasempaan käsivarteen jonku kivan pentagrammin. Toisaalta oon kauan halunu lohikäärmetatskaa, ne on niin ihania otuksia ja kerään kaikkee niihin liittyvää. Mut se pentagrammi ois kuitenki lähempänä sydäntä. Ei mitään överi isoo, joku aika pieni vaan. Päätin sillon 100 vuotta sitten kun otin ekan tatskan, et siitä lähtien otan joka kevät uuden, mut eipä oo tullu otettua ku 1 sen jälkeen. Mut nyt mä voisin ottaa uudestaan mietintään sen, et joka kevät otan uuden kuvan jonnekkin!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit