Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.07.2008 22:00
Mul on suunnitelmis tatuointi tässä syksyn tienoilla, onko muuten värillinen tatuointi kalliimpi kauheasti kuin väritön `?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.07.2008 22:05
Eikös se ollut niin noissa tatuointiasioissa, että jos punaista väriä pistää niin se onkin sitten riskaabelimpi vaehtoehto kuin pelkkä musta muste? Tällaista huhupuhetta muistan jostakin kuulleeni/lukeneeni, että punainen väri ihokerrosten välissä voi aiheuttaa syöpää/kasvaimen.

(En tiedä mitä eroa syövällä ja kasvaimella on, joten siksi muokkasin.)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.07.2008 11:46
Olen myös kuullut, että punainen väri on ainakin jossain maailmanhistorian vaiheessa ollut huono valinta väriksi. Tosin nykyisin nämä laillisesti toimivat tatuointiliikkeet ovat varmaan sellaisen syynin alla että väreistä on kehitetty turvallisia. Kait. Mene ja tiedä. Pinkki väri on kuulemma kallista, koska se hohtaa uv-valossa.

Olen päättänyt, otan tragukset. Tosin aina yhden kerrallaan ettei tarvitse varoa kuin yhtä asiaa kerrallaan.
Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #694
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.07.2008 14:08
13-vuotiaasta asti olin tatuointia halunnut ja sitten kun 18 vuotta pamahti matkamittariin, niin marssin ensitöikseni tatuointistudioon. Oi sitä onnea!!!!!!!

itselläni on sellainen jännä melankolinen kylmänvihreä perhonen selässä. Olen erittäin erittäin tyytyväinen kuvaan, syystäkin ja tietenkin . Vaikka kuvan ottamisesta on kulunut jo yli vuosi, niin vieläkin se tuntuu uudelta ja hienolta .Syksyksi on suunnitteilla uusi kuva.

Oikeassa korvassa on 5 reikää, joista kaksi sijaitsee ylärustossa, ja vasemassa korvassa on kolme reikää ja ylhäällä industrial.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.07.2008 14:18
Omaperäisen/oman tyylisen toi on kyllä tärkeintä tatskassa ei tuu vastaa toista samanlaista ja sitte seki on yks että se merkkais itelle jotain eikä ois vaan että no otan tatskan ja jostaki vaan jonku valittee, itellä on ainaki ja veikkaan että tulee olemaan Omaperäinen/oman tyylinen toi tatska mikä on ja muutki mitä tulee.
Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #696
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.07.2008 14:19

Lainaus: kuopassa

Eikös se ollut niin noissa tatuointiasioissa, että jos punaista väriä pistää niin se onkin sitten riskaabelimpi vaehtoehto kuin pelkkä musta muste?


Käsittääkseni punaisessa värissä on jotain allergiaa aiheuttavaa. Eli jos on muutenkin herkkä ja suunnittelee värillisen tatuoinnin ottamista, kannattaa varmaan käydä jonkin sortin allergiatesteissä.

Tai siis näin luulen, ja olen luullut ymmärtäväni .

Lainaus: Vampiric_

Mul on suunnitelmis tatuointi tässä syksyn tienoilla, onko muuten värillinen tatuointi kalliimpi kauheasti kuin väritön `?


Mulle ainakin sanottiin että ei se hintaero niinkään tule väreistä, vaan tatuoinnin yksityiskohdista ja siitä, kauan sen kuvan nakuttamisessa menee. On kai niitä jotain värejä jotka sitten nostaa kuvan hintaa, kuten tuo edellä mainittu pinkki.
Mutta toisaalta, kuva pysyy mukana ikuisesti(tai siis siltä kantilta sitä mietitään), joten ei siinä kannata miettiä että mikä tulisi halvemmaksi vaan mikä näyttää tarpeeksi hyvältä
Tai ainakin tätä mieltä olen
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.07.2008 14:22
Koko, aika, värit, ja sitte toi yksityiskohdista, itellä on semmoinen keskikokoinen Musta/ harmaa sävy joka oli aika yksityiskohdainen.
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #698
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.08.2008 19:26
Mulla on tähän mennessä yksi ainoa tatska, vasemmassa ranteessa sisäpuolella lukee niillä iki-ihanilla Tolkienin haltiakirjaimilla "nosce te ipsum" eli tunne itsesi. Epäilen, että samanlaista ei tule ihan heti vastaan. Toivottavasti ainakaan.

Ja lisää suunnitellaan koko ajan. Tatuoinneissa on ihan varmasti jotain riippuvuutta aiheuttavaa ainetta.
Kirjoittanut: Nymfoma (Jäsen)
 • #699
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.08.2008 20:48
Mitä useampi väri, sitä kalliimmaksi tulee; jokaiselle värille pitää ottaa uusi neula.
Kirjoittanut: Dante (Jäsen)
 • #700
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.08.2008 03:40
Dante otti muutama viikko sitten itselleen lävistyksen oikeaan kulmaan.
Nänneihin olen myös ajatellut ottaa, kunhan ikä sen sallii. Ja tatuointi on pakko hankkia.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit