Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #751
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 30.09.2008 10:47

Lainaus: Sidoro

Jos kaikki lävistykset tuppaavaat painottumaan yhdelle kasvojen alueelle, se voi näyttää hassulta.


mä tapasin joskus yhden jätkän, joka nimenomaan halusi että kaikki lävistykset ovat kasvojen oikealla puolella. Vasemmalla puolella ei ollut ainoatakaan reikää, ei edes korvissa. sillä oli jotain syvempääkin tarinaa sille jutulle, mut enpä nyt muista... mut se oli ihan jees näköinen, vaikka itekin kannatan symmetrisyyttä.

nyt on harkinnassa tatuointi alaselkään, semmoinen ei-kovin-tribaalimainen piikkinen köysi melkein alavyötärön ympäri. Mut kyllä mä sitä ainakin puoli vuotta suunnittelen ja harkitsen ja ennen kaikkea säästän...
en oikein ymmärrä niitä ihmisiä, jotka vain saavat yhtäkkiä päähänsä että "hakkautanpa viikonloppuna ruusun tuohon olkapäähän" ja that's it, mun pitää ainakin suunnitella prikulleen ettei vaan ikinä, ikinä käy kaduttamaan.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #752
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 30.09.2008 16:56

Lainaus: Cata

en oikein ymmärrä niitä ihmisiä, jotka vain saavat yhtäkkiä päähänsä että "hakkautanpa viikonloppuna ruusun tuohon olkapäähän" ja that's it, mun pitää ainakin suunnitella prikulleen ettei vaan ikinä, ikinä käy kaduttamaan.

Sama täällä. Tähän elämänvaiheeseen mennessä en vielä ole keksinyt sellaista kuvaa, joka olisi niin merkityksellinen että haluaisin sitä katsella lopun ikääni. Kaikkein vähiten ymmärrän ihmisiä, jotka käyvät ottamassa tatuoinnin vitsinä. Varmaan ratki riemukas se hengarin kuva tississä sitten viisikymppisenä.
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.09.2008 17:03

Lainaus: BronzeRain

Kaikkein vähiten ymmärrän ihmisiä, jotka käyvät ottamassa tatuoinnin vitsinä.


Kaveri otti kesällä rintaan kruunupäisen rotan ja tekstin "Rottakuningas"...
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #754
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 30.09.2008 20:15
Mulla on vasemmassa ranteessa itseeni päin tatuoitu lilja. Paitsi että se tarkoittaa mun entistä lempinimeä, niin se myös muistuttaa synkistä ajoista elämässäni ja virheistä, joita ei pidä toistaa. Mulla on ollut tämä tatska nyt 14 vuotta, eikä tähän mennessä ole yhtään haitannut nähdä se päivittäin ja muistaa sen myötä pysyä kaidalla tiellä monessakin mielessä. Lävistyksiä en voi edes kuvitella ottavani, iho ei yksinkertaisesti kestä sitä.
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #755
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.09.2008 20:55
Minä en ole koskaan tajunnut tatuointeja ja vielä vähemmän lävistyksiä. Pienet tatuoinnit vielä joten kuten ymmärrän, mutta suuria en. Perustelen tätä sillä, että tottahan suuri tatuointi näyttää hyvälle kiinteällä nuorella iholla, mutta entäpä sitten kun vanhuus koittaa...

Mille näyttää se suuri, koko selän peittävä tatuointi vanhalla roikkuvalla nahalla? Sehän on kuin märälle säämiskälle huonolla kädellä tuherrettu vääristynyt töhry. Samoin käy käsivarsiin tatuoiduille aiheille, nekin alkavat roikkua ikävästi. Ihotaiteesta tulee kammotus jonka peittämisestä tulee tarve.

Ihmiskehossa on vain rajattu määrä "paikkoja" jotka eivät kärsi ihon vanhenemisesta ja sen vääjäämättömästä painovoimavaikutteisesta kurottumisesta kohti maankamaraa. Olkapää, nilkka ja päälaen nahka ovat sellaisia paikkoja.

Lävistykset ovat mielestäni jopa vaarallisia terveydelle tulehdusriskeineen. Esimerkiksi kulmakarvat eivät kasva takaisin jos alueelle tulee lävistyksen aiheuttama tulehdus.

Mutta etten nyt saa kaikkia heitä, joilla on tatuointeja ja lävistyksiä kehossaan pillastumaan, on tehtävä tiettäväksi, että tämä on vain minun mielipiteeni tässä asiassa.
Kirjoittanut: Not the nicest girl (Jäsen)
 • #756
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.09.2008 21:24
Mä ajattelin hankkia tatuoinnin joskus, pienen ja merkityksellisen. En mäkään ymmärrä hetken päähänpistoja ;D
Odotan malttamattomana että aika kuluu, menen ottamaan kahden viikon kuluttua vertical labretin (tappi alahuulen läpi).
Näin sen alunperin telkkarissa ja ihastuin siihen totaalisesti.
Repesin kun tuttuni sanoi kuultuaan asiasta: "Mut toihan vaikuttaa suuteluun!"
Sillä riskillä mennään ;>
Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
 • #757
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 30.09.2008 21:47
Lauantaina tulee uusi kuva ihoon. Liekkimäinen, tribaalimainen.. Itse väkersin, sillä on merkitys mutta ei siitä sen enempää täällä. Riittää että itse tiedän sen. Mutta odotan innolla. : D Lävistyskuume iski taas, mulla vaan paikat lopussa kesken.. Menee muuten mauttomaksi, niitä on nyt jo naamassa yms paikoissa kohtuuden rajoissa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.09.2008 22:40

Lainaus: Sanctus Sanctorum

tottahan suuri tatuointi näyttää hyvälle kiinteällä nuorella iholla, mutta entäpä sitten kun vanhuus koittaa...


Ensinnäkin: näyttää hyvältä!!

Toisekseen: roikkuu se nahka vanhana sillä tatuoimattomallakin henkilöllä, eikä se ole enää ihqnättiä katseltavaa. Siinä vaiheessa kun hanuri näyttää nahkasäkiltä, on aivan se ja sama onko siinä väriä vai ei. Ylipäätään tuollaiset isot tatskat ovat kalliita, ja siksi luultavimmin myös toivottua tavaraa, myös siinä vaiheessa kun maan vetovoima alkaa olla voiton puolella.

Lainaus: Sanctus Sanctorum

Ihotaiteesta tulee kammotus jonka peittämisestä tulee tarve.


Bikinimummot ovat nähdäkseni melko harvassa ylipäätään, oli inkkiä tai ei... Tatuointi siis tuskin on mikään ainut syy laittaa enemmän pukinetta päälle vanhana.

Lainaus: Sanctus Sanctorum

Lävistykset ovat mielestäni jopa vaarallisia terveydelle tulehdusriskeineen.


Silti yhtä kauhutarinaa kohtaan löytyy kymmeniä ja taas kymmeniä onnistuneita lävistyksiä, jopa itsetehtyjä sellaisia vaikka sensorttinen taiteilu ei ehkä ole amatöörinä kannattavaa saati suositeltavaa.
Kirjoittanut: Sidoro (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.10.2008 10:55

Lainaus: BronzeRain

.. mut se oli ihan jees näköinen, vaikka itekin kannatan symmetrisyyttä.

Itse kyllä tarkoitin, että jotta jokin olisi tasapainoisen näköinen, sen ei tarvitse olla täydellisessä symmetriassa.
Sama koskee esim.toisen puolen kasvojen tatuoimista.
Jos kaikki lävistykset olisivat kasaantuneet VAIN toiseen kulmaan (kymmenen läväriä vasemmassa kulmassa) se voi näyttää hassulta.
Tarkoitin kasvojen eri kohtia, kulmaa, huulen alareunaa jne.
Toki mainittu esimerkki tästä heebosta jolla oli kokonaan toinen puoli kasvoista saanut lävistyksiä, voi olla tasapainoisen ja hyvänkin näköinen.
(toisaalta kasvoista ja tyylistä riippuen sama jollain toisella voisi olla naurettavan näköistä, ihan kuin mikä tahansa koristelu)

Lainaus: BronzeRain

en oikein ymmärrä niitä ihmisiä, jotka vain saavat yhtäkkiä päähänsä että "hakkautanpa viikonloppuna ruusun tuohon olkapäähän" ja that's it, mun pitää ainakin suunnitella prikulleen ettei vaan ikinä, ikinä käy kaduttamaan.

Mietin vuositolkulla tatuointeja, en keksinyt mitään. Otin turhan suuret paineet siitä, että mitä jos alkaa kaduttamaan. Yhtenä päivänä sitten vain otin ja päätin sellaiset kuvat jotka eivät merkitse minulle mitään henkilökohtaisesti mutta jotka ovat mielestäni visuaalisesti kauniita/miellyttäviä. Jos tuntee itsensä, tietää mikä kaduttaa ja mikä ei.
Asenne myös ratkaisee, huumoritatuoinneissakin.
Itse kysyin itseltäni, MIKSI minua kaduttaisi jokin sellainen, jonka olen nuorena tehnyt? Enemmän kaduttaisi kaikki ne asiat joita EN tehnyt.
Usein tatuoinneille, joilla ei alunperin ollut niinikään henk.koht. merkitystä, tulee ajan kanssa se merkitys -siitä tulee myös henkisellä tasolla osa sinua ja vaikka itse kuva huvittaisi jälkikäteen, siihen liittyy varmasti paljon muistoja, tilanteita jne. mikä tekee kuvasta arvokkaan kantajalleen.

Siinä vaiheessa kun makaan sairaalassa vaipoissa, kykenemättä syömään kiinteää ruokaa, koko "kaunis nuori iho" pilalla, ilman tukakhärpättimiä, meikkiä ym. Monta vuotta kokemusta ja elämää takana, hauta edessä -mitä ihmettä siinä vaiheessa häpeilisin? Tätä kokoselän tatuointianiko? Kaunis kuva on aina kaunis kuva, vaikka sen pohja/kanvaasi olisikin kärsinyt ja kulunut, rypistynyt ja löystynyt. Ja jos jollain hoitsulla olisi asiasta valitettavaa, ehkä nousisi keskisormi niillä vähillä voimilla mitä on -ja pieni hymynkare.
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #760
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.10.2008 11:47
Minulla on kulmassa läväri ja ajattelin laittaa myös nenäänkin lävärin jossain vaiheessa. Siihen liittyen kysyisinkin onko nenäkorun vaihtaminen ja putsaaminen kuinka vaikeaa? Ja kumpi olisi parempivaihtoehto: nappi vai rengas?Lisäksi minulla on oikeassa korvassa kaksi reikää. On kyllä ollut vasemmassakin korvassa parikin reikää mutta ne molemmat ovat tulehtuneet. (En ymmärrä mikä minun vasemmassa korvassani on, kun ikinä mitkään reijät ei pysy terveinä!)
Onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit