Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #871
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.02.2009 15:47

Lainaus: Piiskansiima

Lakkaisivatpa ihmiset käyttämästä mustia palloja koruissa! Ne näyttävät lähestulkoon aina äärimmäisen omituisilta.

Samaa mieltä. Ne mustat pallerot näyttävät lähinnä sellaisilta rumilta luomilta, jollaisen leikkasin joitakin vuosia sitten kaulastani.

Lainaus: Kazune

Miten huulilävistykset rasittavat hampaita? Raapivatko ne niitä tai jotain vastaavaa?

Varmaan riippuu, keneltä kysyt. Hammaslääkärisediltä ja -tädeiltä olen kuullut, että ne rasittavat ikeniä ja saavat ienrajan laskemaan -> tulee pipi -> ei palaudu normiksi. Lävistäjät saattavat ammattinsa puolesta olla eri mieltä. Ja niin, kiillettäkin kuulemma vaurioittavat. En ole itse testannut, mutta kuulostaa uskottavalta.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #872
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SyllaBoreal
 • Lähetetty: 06.02.2009 15:52

Lainaus: Myria

Varmaan riippuu, keneltä kysyt. Hammaslääkärisediltä ja -tädeiltä olen kuullut, että ne rasittavat ikeniä ja saavat ienrajan laskemaan -> tulee pipi -> ei palaudu normiksi. Lävistäjät saattavat ammattinsa puolesta olla eri mieltä. Ja niin, kiillettäkin kuulemma vaurioittavat. En ole itse testannut, mutta kuulostaa uskottavalta.


Kyllähän ne vahingoittaa, tai tapeilla on taipumusta tähän, ei renkailla niinkään.
Se tapin takaosa hinkkaa ikeniä, joka ärsyttää niitä ja yleensä ikenet alkavat tästä syystä vetäytymään.
Mutta kaikkien suu on erilainen, itselläni esimerkiksi koru ei koskaan ole edes hipaissut hampaita saatika ikeniä, enkä ole siihen koskaan edes purrut, joten minulla ei ainakaan ole ikenien kanssa mitään häröä ollut.
Saa nähdä jos vaihdan sen tapin tähän jossain vaiheessa.
Itselläni tosin ongelmana on kun tuohon korun juureen ulkopuolelle tuli ihan omituinen kova patti, luultavammin jotain arven liikakasvua tai sitten koru painaa liikaa tuota ihoa... -.-'
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #873
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.02.2009 18:45

Lainaus: SyllaBoreal

Kyllähän ne vahingoittaa, tai tapeilla on taipumusta tähän, ei renkailla niinkään.

Juu, mutta renkaat taas saattavat kuluttaa etu-ylähampaiden väliä. Ukollani ainakin näin teki, tosin hänellä siinä kohti on jo ennestään ollut pieni lovi lohkeamisen takia.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #874
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.02.2009 14:46
Kazune
No, jos sulla on jotain metallista hampaita vasten hankaamassa, niin kyllähän se väistämättä vuosien saatossa jotain vahinkoa tekee. Hampaat eivät kuitenkaan ole se suurin ongelma vaan ienrajat, joita erityisesti tappimallisen labretin kanta tuppaa laskemaan. Mikäli ienraja kerran laskee, se ei siitä korjaannu ikinä ja se hampaan alaosa, joka oli ikenen suojissa reikiintyy huomattavasti helpommin kuin kiilteen suojaama. Bioplastista ja PTFE:stä tehdyt labret kannat ehkäisee tuota hampaitten ja ikenien kulumista. Myös renkaat tai tuollaiset edellä mainitut Lip Hoop Ringit on käsittääkseni paremmat hampaille ja ikenille.
Lisäksi on vaarana, että esimerkiksi kaadut sellaisen pitkän piikin kanssa ja se piikki iskee alahampaan sisään, kun ilman piikkiä selviäisit vähemmällä.

Voin vielä tässä yhteydessä sanoa, että ei kannata vaihtaa sitä labret tapin korua niin, että pitää kantaa hampailla kiinni, kun vääntää kierteitä auki/kiinni. Ei tartte monesti tehdä, kun jo alkaa hampaat rusahtelemaan. Tämän nyt pitäisi olla itsestään selvää, mutta kun se vaan on helpopmpi ruuvata niin...
Kirjoittanut: MetalMama (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.02.2009 19:00

Lainaus: emanon

Bioplastista ja PTFE:stä tehdyt labret kannat ehkäisee tuota hampaitten ja ikenien kulumista

Mulle sanoi yksi hoitaja, joka oli kuulemma kysynyt asiasta hammaslääkäriltä, että ei se muovi sen parempi ole ikenille. Hampaille varmaan on, koska muovi on pehmeää, mutta ienraja ärsyyntyy yhtä lailla muovitapista kuin metallisestakin. Mulla ainakin kävi niin että muovitapin levy tuntui repivän ienrajaan kivuliaasti, mutta kun vaihdoin metalliin, se ei takertunut ollenkaan. Luulisin että se johtuu siitä että metalli on paksumpi, tai reuna pyöreämpi kuin muovissa. Tai sitten se muovi kuluu reunoistaan teräväksi nopeammin.
Kirjoittanut: Mortti (Aktiivi)
 • #876
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.02.2009 20:23
Huomenna uudet vauvaset renkulaiset korviin Ovatpa sitten yhdeksänteni, tällä hetkellä on siis oikeassa korvassa kolme ja vasemmassa neljä (yksi rusto).

Viel ku sais neljä lisää niin... ja industrialin ehkä... mmm... (lompakko & lähisuku sanoo että nyyh)
Kirjoittanut: CuteCadaver (Jäsen)
 • #877
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: CuteCadaver
 • Lähetetty: 11.02.2009 16:12
Minulla tällä hetkellä huulikoru, vasemmassa korvassa rusto ja 10 mm. veny, oikeassa 2 korua lehdessä ja yksi hassusti rustossa.
Jos saan jonakin kauniina päivänä kaikki lävistykset mitkä on haaveissa ottaa, niin korvissa olisi yht. 11 lävistystä, huulessa vielä toinen koru (elikkä sitten minul olisi snakebitesit) ja vielä napakoru.
Tatuoinnista en tiedä. Joku pieni teksti alaselkään olisi ihan kiva, siihen vaikka lisäksi jotain ruusuköynnöstä, pääkalloa tai sen sellaista. :P Mutta saa nähdä...

Nyt on tosiaan tilanne sellainen että asun vielä vanhempien kanssa, ja he ei oikein tykkää. :/ Tämän katon alla ei kuulemma enempää reikiä kropassa katsella. Rahapuolikin on vähän kiikun kaakun niin että odottelua vaan...
Kirjoittanut: Ms. Cyanide (Jäsen)
 • #878
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.02.2009 14:03
En lähtisi itse itseäni lävistämään muualle kuin korvaan, ihan jo sen tulehdusriskin takia ja muistan kun sen kerran omaan korvaani reiän tuikkasin iha (muka) steriilisti niin kyllä sen pirulaisen paraneminen kesti yli 4kk..! Ja esim. kielessä ei todellakaan ole ihan sama mihin sen neulan tökkää!! Itsellä on luottolävistäjä, jonka puoleen aina käännyn kun uutta killutinta naamaani haluan Kielilävärini parantui nopeasti ja ilman vaikeuksia, juuri siitä syystä että tekijä tietää mitä tekee ja osaa valita juuri oikean paikan minun kieleeni. Kaikillehan ei esimerkiksi edes VOI laittaa lävistystä kieleen kielen kiinnikkeen ( vai mikähän se "oikea" nimi onkaan) lyhyyden tms vuoksi.. tämä on ihan fakta ammattilävistäjältä ( ei, minä en ole lävistäjä, vain helvetin tyytyväinen asiakas! )
Tatuointeja tulee heti kun ystäväiseni saa ajatukseni paperille siirrettyä ja itse olen tuon raha-asian kuntoon hoitanut sitten tuleekin vain se ongelma, että minkä niistä ihanuuksista ensimmäisenä otan! Valinta tulee olemaan vaikea... ;D
Kirjoittanut: Tily (Jäsen)
 • #879
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.02.2009 15:10
Minulta löytyy normikorvikset ja oikeassa korvassa myös rustossa yksi. Ja sitten on kielilävistys. En ole kiinnostunut ottamaan naamaani reikiä, korviin voisi muutaman ottaa lisää kyllä. Tatuontia olen kauan halunnut, mutta en ole saanut vielä ihan kiinni ajatuksesta mitä se mahtaisi olla ja missä tarkalleen, joten vielä suunnittelu/haaveilu tasolla tämä asia...
Kirjoittanut: missEmily (Jäsen)
 • #880
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.02.2009 15:36
Korvissa yhteensä 3 reikää ja nenäkoru löytyvät multa. Kun vuoden päästä oon 18v. niin äiti lupasi maksaa mulle tatuoinnin. Pitää suunnitella vielä vähän kuvaa ja silleen.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit