Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.03.2009 21:55
Itseä arvelutti kanssa nenäkoru, kun muutenkin saa niistää koko ajan, oli sitten kylmä tai pölyä tai lenssua..
Rengas on ollu alusta lähtien, ja olihan se tottakai kipeä aluksi ennenkuin parantui kunnolla, mutta ei sen ongelmallisempi kuin korvarei'ät (paitsi se yksi joka mäti, en tarkoita sitä).
Totuushan on että kaikki lävistykset kerää tai erittää töhnää (kuten kynnenaluset tai korvakäytävät), eikä se tarkoita että ois tulehdus tai väärin tehty koru. Iho vaan elää omaa elämäänsä sen korun ympärillä, ja korua on hyvä vielä paranemisen jälkeen yleensäkin muistaa pyöritellä/räpläillä että puhdistuu.
Ainoa vaikeus on, että vaikea saada takaisin paikoilleen, jos ottaa pois, ainakin tuo rengas. tappeja tms. en ole kokeillut. Sen verran kuitenkin tykästyin, että tein kaverin sille renkaalle myöhemmin.
Kirjoittanut: TheSecret (Aktiivi)
 • #922
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 20.03.2009 01:22
Dark Soul, rengas mulla laitettiin, ja rengas mulla on suurimman osan ajasta tässä ollukin. Nappikin multa löytyy, mutta ei senkään kanssa mitään ongelmaa ole ollut. Ei siinä muuta, kun et puhdistaa korusta moskat pois sillon ku on nuha. Ei siinä juuri tavallista aktiivisempi sen puhdistamisen kassa tarvi olla, iho kuitenki kuivuu herkästi jos käyttää puhdistusaineita paljon. Ihan vedellä tai paperilla putsaaminenkin riittää.
Kirjoittanut: Miss Angel (Aktiivi)
 • #923
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Miss Angel
 • Lähetetty: 20.03.2009 16:54
Ei minullakaan ole ollut mitään ongelmia nenäkorun kanssa, vaikka jonkinasteinen nuha on koko ajan päällä. Kunnolla sairastaessa voin TheSecretin tavoin suositella puhdistusta. Että mielestäni aika huoletta sen tämän asian kannalta voi ottaa. Ja juu, minun kokemukset on pelkästään tappimallisista koruista kahden vuoden ajalta.
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #924
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.03.2009 17:12

Lainaus: Dark Soul

haluisin nenälävistyksen, mutta kaikki pelottelee mua sillä et jos tulee vaikka nuha niin se lävistys saattaa tukkeutua


Täällä myös eräs, jolla nenäkoru, ja pelkkää positiivista voin siitä sanoa, nuhaflunssakuumeet ja muut eivät sen suuremmin vaikeuta elämää korun kanssa, vaikka röörit kuinka räkäisiksi alkaisivat. Niistäminen onnistuu ihan hyvin, eikä rengas ainakaan kerää yhtään sen enempää töhnää kuin mitä korut yleensäkin.
Voin siis suositella nenäkorua oikeastaan jokaiselle, se on helppo, nätti ja ei mitenkään alttiissa paikassa, edes vaattet eivät tartu kauluksesta pään yli vedettäessä.

Lainaus: TheSecret

Vähän nipisti ku laitettii paikoilleen, mutta tunnin päästä tuntu ku se ois ollu siinä aina

Aivan sama homma täällä! Siihen tottui heti, ja paranemisen suhteen siihen ei tullut edes turvotusta, kipuja tuskin lainkaan. Vaikka kuinka pelkäsi että juuri itselle kasvaisi suuri arpikudospallo, eipä niin käynyt, ja tuskin on kovin monelle käynytkään.

Nenäkorun lisäksi mulla on huulikoru, rengas keskellä. Sen paraneminen kesti vähän kauemmin kuin tuon nenän ja korvien. Ja hygienia pitää pitää vähän tarkemmin kurissa, suuvedestä ja aamuin illoin tai useammin harjaamisesta on huulilävärin ansiosta tullut rutiini. Hyvä niin, aiemmin suuhygieniani oli mitä oli.
Lisäksi sen ottaminen ei tunnu miltään.

On tullut vähän pakkomielle lävistyksistä, korvissa oli joskus kymmenen, nyt jäljellä neljä, joista yksi on kai umpeutumassa koska se on pahasti tulehtunut.
Kasvoihin otan vielä kulmaan, ja toivon, että en ikinä enää muualle, liika rauta naamassa ei kaunista, päinvastoin.
Ja ehkä, suuri ehkä, on napakoru ja nänniläväri, ne on kyllä vasta ensi kesän juttuja.
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #925
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.03.2009 22:36
Kiitos kaikille. Saitte minut vakuuttuneeksi että nenäläväri ei tuota ongelmia
Mutta minua jäi mietityttämään.... miksi tämä kulmakoruni nyt tuollein ihan yht' äkkiä repesi vaikka tunnollisesti sitä hoidin. Olikohan se lävistetty liian "reunaan". Olisiko sen pitänyt olla syvemällä, mutta ei kai se siitä johdu. Himottaisi kyllä laittaa uusi lävistys vanhan tilalle, mutta arveluttaa vain aika paljon...
Kirjoittanut: SweetSacrifice (Jäsen)
 • #926
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 22.03.2009 01:20
Nyt oli aika viimein rekisteröityä tännekin.

Korvalehdistä löytyy 8 (joskus ollut enemmänkin) ja rustosta 1. Itsetekemiä, en silti suosittele rustoa itse lävistämään, vaikka omalla kohdalla ongelmana olikin vain pelkkä kipu.
Navassa, kulmassa ja kielessä on myös korut. Enempää tuskin aion hankkia.

Tatuointeja on 3 kappaletta, mutta lisää on ehdottomasti tulossa! Olkapäässä, rinnassa, selässä. Olen nykyisin mieltynyt enemmän kuviin kuin koruihin. Johtuen varmaan siitä, että nyt on kaikki paikat lävistetty joista olen haaveillut. Seuraavat kohteet ovat ranne ja alavatsan seutu, kuvat on jo suunniteltu.
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #927
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.03.2009 09:38
Tällähetkellä itseltäni löytyy seuraavat lävistykset: korvissa yhteensä 3kpl, huuli, kieli, molemmat nännit + napa. Pois olen ottanut kulman, industrialin + 2kpl korvalävistyksiä.

Voin ainakin sanoa, että ammattilävistäjän käsissä lävistys ei satu. Omani ovat parantuneet todella hyvin, puhdistukseen olen käyttänyt ainoastaan vettä 1-2 kertaa päivässä niinkuin on suositeltu.

Tulossa on joku tatuointi (tekijä löytyy, mutta aihetta en ole suunnitellut). Harmi kun ei ole yhtään mielessä mitä haluaisin :/ Lävistyksiä ainakin korviin lisää kun olen ottanut melkein kaikki pois. Olen haaveillut myös genitaalilävistyksestä. Nenäkoru on myös hieno, mutta en tiedä sopiiko se.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.03.2009 18:02
Mulla on yksi tatuointi, varmaan oon jo sanonukin, mutta toinen on suunnitteilla Tuossa just keksin ideanki, kauan mietittyäni minkälaisen haluan, vielä se on vähän hakusessa miten sen haluan selkääni mutta kuva olisi tällainen:
Elikkäs, haluisin sellasen ison, ilkeän näköisen tumman käärmeen, ja sen ''ruumiin'' päälle ruusun jossa olisi muutama lehtikin siinä. Se että miten haluan sen käärmeen asennon, on vielä hakusessa.
Kirjoittanut: Dark Soul (Jäsen)
 • #929
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.04.2009 10:42
Kävin eilen laittamassa nenälävärin. Se sopii minulle. Kukaan kuka ei tiennyt että käyn laitattamassa sen ei ole vielä huomannut mitään. Ihan kuin se olisi ollut minulla aina.
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.04.2009 22:15
Nyt on sitte aika 4.5.2009 klo 15:00 tulee uus kuva ihoon

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit