Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
lävärit ja tatskat - Sivu 96

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.06.2009 21:52
Haluaisinpa ranteeseeni sisäpuolelle tatuoinnin, mutta en tiedä yhtään, mikä kuvio olisi hieno. Horuksen silmä -symbolia olen ajatellut, mutta se on tuhanteen kertaan tehty. Kuvan pitäisi kuitenkin olla jokin juuri minun juttuni, eikä mikään kopio.

Jotakin egyptiläistä kuva voisi silti olla. Ehkä skarabee, auringonjumalan symboli, tai jokin kissa-aiheinen, sillä rakastan kissoja yli kaiken. Pitänee alkaa metsästää sopivaa symbolia.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #952
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.06.2009 09:06

Lainaus: Zenren

ranteeseeni sisäpuolelle

Erikoinen paikka, olen itsekin miettinyt samaa paikkaa. Olen jo päättänyt mitä ottaisin siihen, mutten varmaan tule ikinä ottamaan lisää tatuointeja kun en vaan saa aikaiseksi ja on liikaa ideoita. Kuitenkin tuo ranne kiinnostaa itseänikin.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #953
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.06.2009 22:29
^ Mulla on tatuoitu vasempaan ranteeseen lilja, mutta se on ranteen "päällä". Alunperin kuvan (lehtien) piti mennä koko ranteen ympäri, mutta ihoni ei kestänyt tatuointia, joten kesken jäi. Siinä mielessä hyvä, että ranteen sisäpuolelle tatuoiminen sattui niin perkeleesti! Kokeiltiin nimittäin ensin ilman väriä pienelle alueelle ihoa, mutta jäljen parantumisessa meni ikuisuus, niin että katsoimme parhaaksi jättää koko homman siihen. Harmi, koska olisin halunnut enemmänkin kuvia tai edes suurentaa tätä ainokaistani. Väritkin ovat jo niin haalistuneet, että se kaipaisi ehdottomasti pientä fiksausta.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #954
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.06.2009 13:04

Lainaus: Severana

ranteen sisäpuolelle tatuoiminen sattui niin perkeleesti!

mmmm. Just hyvä. Siinä menee sillee kivun ja nautinnon rajamailla. Itselläni ainakin oli näin. No muutenkin olen tällainen kivun ja neulojen ystävä. Mutta tosiaan ranteen sisäpuolelle tuli tuossa muutama päivä takaperin tatuointi ja on lähtenyt tosi hyvin jopa paranemaankin. Uusi kuva olisi tulossa tämän kuun loppupuolella.
Kirjoittanut: Athene (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.06.2009 15:50
Itselläni on normaalien korvakorureikien lisäksi lävistys niskassa, muutama viikko sitten hankittu. Yllättävän hyvin on parantunut, vaikka niskan lävistäminen sattui enemmän kuin olin osannut kuvitella!
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.06.2009 18:32

Lainaus: Severana

Alunperin kuvan (lehtien) piti mennä koko ranteen ympäri, mutta ihoni ei kestänyt tatuointia, joten kesken jäi. Siinä mielessä hyvä, että ranteen sisäpuolelle tatuoiminen sattui niin perkeleesti!

Hui! :O Pitäisiköhän harkita uudestaan... toisaalta, en ole kovin kipuherkkä. Kuitenkin alkoi pelottamaan vähän.

Toinen paikka, mihin olen ajatellut tatuointia, on alaselkä, mutta se on aika tavallinen tatuoinnin sijainti. Alaselkään voisi kuitenkin ottaa hiukan suuremman kuvan. Edelleen kyllä olen metsästämässä sitä hienoa kuvaa, jonka haluaisin ikuistettavaksi itseeni. Jotain hiukan okkulttissävytteistä ehkä?
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #957
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 07.06.2009 22:17

Lainaus: Zenren

Pitäisiköhän harkita uudestaan... toisaalta, en ole kovin kipuherkkä.

No panic, mä taas olen aika kipuherkkä! Tosin tuo ranteen yläpuoli on sellainen paikka, mihin ei varsinaisesti sattunut, vaan pelkästään tuntui. Yleensä sinne sattuu eniten, missä iho on ohutta.

Lainaus: Funereal Soul

ranteen sisäpuolelle tuli tuossa muutama päivä takaperin tatuointi

Onnittelut kivunsietokyvystäsi! Vaikka ei kivusta tykkäisikään, niin kyllähän sen kestää, jos oikein kovasti haluaa kuvan johonkin tiettyyn paikkaan.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #958
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 08.06.2009 12:59

Lainaus: Zenren

Toinen paikka, mihin olen ajatellut tatuointia, on alaselkä,

Joo, onhan se aika tavallinen, mutta muistaakseni sekin kohta on suhteellisen kipuherkkää aluetta. Jollen ihan väärin muista, kun tatuoijan kanssa näistä kivuliaista paikoista puhuttiin. Korjatkaa joku, jos muistan väärin niin en pelottele turhia.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #959
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.06.2009 13:00

Lainaus: Severana

Onnittelut kivunsietokyvystäsi!

Täähän on aika yksilöllistä. Itselläni on tatuointi ihan yläreidessä (bikinirajalla) ja hallelujah sitä kipua kun niitä ääriviivoja piirrettiin. Kestin sen kuitenkin hammasta purren. Kaverini taasen otti vähän aikaa sitten käsivarren sisäsyrjälle, kyynärtaipeen liepeille, tatuoinnin ja sanoi että sen tekeminen piti keskeyttää kaksi kertaa koska häntä alkio niin pahasti huippaamaan kivun takia.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.06.2009 10:22
Huomasin muutama päivä sitten, että rustooni ammuttu reikä on mennyt umpeen. Pitää mennä ottamaan uusi ja tällä kertaa fiksumpana ihan lävistäjälle. Minulla on yksi tatuointi ja toista kovasti haluaisin, mutta ei ole vielä syntynyt selvästi todella hyvää kuvaideaa joten antaa sen hautua.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit