Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

WoW & warcraft movies...

Kirjoittanut: momo (Nimetön)
  • Lähetetty: 18.02.2009 09:20
Itse ollaan pelailtu puolison kanssa WoWia silloin tällöin betasta asti. Joku tuolla mietti, että miksi haluaa heittää rahansa kaivoon ja pelata WoWia. Itse hakkasin WoWia varsinkin silloin, kun jouduttiin vuoden verran asumaan eri paikkakunnilla puolison kanssa. Heh WoWi oli ainoa paikka missä voitiin samalla puhua skypessä ja juoksennella tekemässä questeja. Nykyään WoWi on lähinnä sellainen rentoutumispeli ja suurimman osan ajasta pelaan mm. left4deadia ja Team Fortress 2. 13e kuukausimaksu ei ole mielestäni kyllä mikään mullistavan suuri varsinkin kun katsoo omaa played time mittaria WoWin mielekkyyteen vaikuttaa eniten se minkälaisen yhteisön sinne itselleen rakentaa. Jos ketään kaveri ei pelaa tai ei ole tutustunut muihin pelaajiin niin kuka sitä jaksaa yksin pelata?
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
  • #22
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 18.02.2009 10:07
Iiriva on ihan oikeassa siinä haltioiden ulkonäössä, minuakaan ei miellytä pitkät puolen metrin korvat ja yhtä pitkät kulmakarvat. Toisaalta kaikki haltiat kaikkialla pelistä, kirjasta ja elokuvasta riippumatta olisivat standardi Tolkien-haltian näköisiä, jos joku ei joskus keksisi jotain uutta.

Ja tämä "en ole kuullut yhtään kohtuudella WoW:ia pelaavasta, kaikki ovat addikteja ja vain WoW:ittavat 24/7" johtuu siitä että kohtuupelaajat eivät pidä liikaa ääntä itsestään ja etenkin he eivät kiinnosta mediaa. Tottakai epätoivoisesti WoW:iin addiktoituneet ääritapaukset saavat eniten huomiota, koska muutenkin media etsii tapoja järkyttää ja herättää kiinnostusta.

Muistetaan kuitenkin että WoW:illa on noin 11,5 miljoonaa pelaajaa ja määrä kasvaa koko ajan. Joukkoon siis mahtuu oletettavasti muutama kohtuupelaajakin.

For the Horde!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit