Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lordi

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.04.2007 02:06
Mutta eihän Lordi ole goottimusiikkia!

Aloitetaanko vääntämään ties kuinka monennen kerran? Tässä asiassa kyllä luulisi muidenkin jo myöntyvän tähän... hoh...
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.04.2007 12:44

Lainaus: Iiriva

eihän Lordi ole goottimusiikkia!


Ei ole myöskään CoF. Sou wot? Kyse oli siitä, että syljenkö päälle, jos joku kuuntelee Lordia. No en sylje. Se on ihan yhtä huono/hyvä kuin kaikki muutkin metallibändit. Tuskaanhan tämän foorumin väestä on vissin 90% menossa ja Tuskassa soittaa vain metallibändejä. Siinä mielessä Lordin fanittaja on ihan yhtä huono (hyvä) gootti kuin kaikki muutkin.
Kirjoittanut: Silja (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 21.04.2007 16:55
Siihen aikaan, kun Mr.Lordi ensimmäisen kerran levytti, kyseinen tyyli oli kaikkea muuta kuin teinimuotia. Jos joku teini kyseisestä kokoonpanosta nykyään pitääkin, ei pidä unohtaa, että bändi on ollut koossa jo ennen euroviisuja, ennen paperimaskeja, ennen näitä nykykersoja. Minä pidän Lordin vanhemmasta tuotannosta. Muistetaan nyt, että olen kolmekymppinen nainen ja elänyt Kissin ja 80 -luvun (ne, joilla on jotain käsitystä 80 -luvusta, tietävät mitä tarkoitan).

Jos mietitään goottiuden perusolemusta, jäävät syväluotaavat analyysit varsin köyhiksi. Koko suuntaus on verraten nuori, eikä sisällä mitään kaikkia gootteja yhdistävää ideologiaa. Lookissa on kyse enemmän estetiikasta ja ulkoisesta olemuksesta, ei niinkään mielipiteistä tai tunteista. Jokainen voi olla gootti, kun pukeutuu tietyllä tavalla - kuinkahan moni teistäkin hakee pukeutumisellaan vain huomiota?

Meille vanhemmille goottius on kuitenkin enemmän mielentila kuin pukeutumistyyli. Meille se on jotain, mitä missään sanakirjassa ei lueta nykygoottiuteen kuuluvaksi (älkääkä sekoittako goottilaisuutta goottiuteen, kaksi aivan eri asiaa).

Joka tapauksessa: kukaan gootti ei voi kehua ainoastaan sillä, että on gootti, mutta moni hevari on saanut kehua olleensa hevari silloinkin, kun radiossa soi jotain saatanan Taikapeiliä ja No Limit:iä. Hevarina eläminen ei sisällä mitään sen kummempaa sisältöä, ei sen enempää kuin goottinakaan. On siis muistettava, että nämä käsitteet eivät oikeastaan käsitä juurikaan syvällistä sisältöä, ellei niitä koe sydämessään, ellei ole gootti ajatuksiltaan. Sillä ei ole mitään merkitystä, miten pukeudut tai mitä kuuntelet. Todellinen gootti eli kauan ennen gootti -tyylin syntyä. Todellinen gootti käsittää tumman todellisen merkityksen, ei pukeudu vaan ELÄÄ sen kaiken.

Tuolla Ximmolla, edellä kirjoittaneella, on fiksuja pointteja. Ehkä teidän pitäisi enemmän ajatuksella lukea ja vähemmän puolustautua.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • #14
 • • Muokkasi: Velvet Grey
 • Lähetetty: 21.04.2007 17:07

Lainaus: Silja

Jokainen voi olla gootti, kun pukeutuu tietyllä tavalla - kuinkahan moni teistäkin hakee pukeutumisellaan vain huomiota?


Nillinnallin, eipäs unohdeta musiikkia. Siis tämä siksi, etten kutsu ketään gootiksi vain sen perusteella, että hän sattuu pukeutumaan gootisti.

Ja ainakin omasta mielestäni goottityyli on menettänyt shokkiarvoaan sen verran, ettei kenenkään luulisi ainakaan pukeutuvan pelkästään shokeeraakseen / saadakseen huomiota. Ainakin toivon niin, sillä sellainen toiminta on aika säälittävää.

Ja se jööttityylin persoonallisuus ja erilaisuus. 90% näyttää samalta: tekokuiturastat, vesirajapvc-minari, piirretyt kulmat jne.
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.05.2007 20:20
Joo, no se on ihan jees ja muutenkin, mutta siitä tehtiin liian suuri numero, joka vei kaiken mielenkiintoni koko bändiä ja asiaa kohtan joten Lordi on Lordi ja se siitä..
Kirjoittanut: Evil Kitty (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.05.2007 17:12
Mä pidän Lordista, suosikki bändini, enkä häpeä sitä myöntää.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.05.2007 17:18
no ei se sun "goottiusta" heti vie jos kuuntelet Lordia, kylhän se on lähempänä goottimusaa ku jotkut bändit mitä mä kuuntelen
Kirjoittanut: mustakynsi (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.02.2009 20:54
pitäskö sanoo vaik näi ettei lordi mun nyt mikää suosikki bändi ole.mutta kyllä jaksan kuunnella jos radiossa sattuu joku biisi soimaan.joskus olen lordista tainnu tykätäkki ihan kunnolla mut ei siit sit tullu mitään sen pidempi aikasta suosikkia.ihan ok bändi joka on tullu joskus livenäki nähtyä.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.02.2009 22:06

Lainaus: Evil Kitty

Mä pidän Lordista, suosikki bändini, enkä häpeä sitä myöntää.

Kuuntelen myös Lordia ja en häpeä sitä. Ei bändi ole mun suosikki, mutta biisit kuten "snows in hell" ovat hyviä kun on semmoinen good-fiilis päällä.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.02.2009 22:36
Nostaisin hattua (jos sellaisen omistaisin, ehkä CoB- tai Moonspellpipoa sitten ennemmin) kyllä Lordille siinä että tekevät ihan omaa juttuaan kaikesta huolimatta. Eipä se henk.kohtaisesti ole kauheasti hetkauttanu vaikka viisut voittivatki, paitsi että oli ekat viisut joita mieki seurasin ja vieläpä hyppelin riemusta kun Lordi niin ylivoimaisesti vei voiton tylsiltä oikeasti massatuotantoviisuilta! jeee!

Siitä huolimatta en erityisemmin kyseisen bändin musaa kuuntele ja/tai diggaile mutta on ihan ok jos joku kuuntelee sitä ihan samalla tavalla kuin mitä tahansa muutakin.
Olen aina ollu sitä mieltä että tyhmempäähän se on olla kuuntelematta jotain omaan korvaan hyvää musiikkia vain sen takia ettei muut tykkää (tai vaihtoehtoisesti olla kuuntelematta sen takia kun muut nimenomaan tykkää) kuin se että kuuntelee juuri sitä mistä oikeasti tykkää. Viis muitten mielipiteistä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit